Hodjanernes Blog

15 august 2011

Thor P. aflyser Folketingets ramadanmiddag

Thor Pedersen (V), aflyser en middag på Christiansborg, hvor muslimer ville fejre afslutningen på den årlige fastemåned ramadanen.

Det er selvfølgelig DF’s skyld.

Lå i kladderne – var ikke blevet postet.

OPDATERING (Skjoldungen): Næ, nej, Samarbejds-Politiken er selvfølgelig helt oppe på de høje nagler og har indkaldt en af de sædvanlige, pålidelige ‘eksperter’ : “Det foreløbige afslag nævner altså intet om, at en ramadan-middag med det formål at skabe dialog ikke kan finde sted efter de gældende regler. Administrationen har nu bedt Hüseyin Arac vende tilbage med de nødvendige ændringer, hvis han ønsker at fastholde sit lån af Folketingets lokaler. Hüseyin Arac overvejer nu, om han skal sende en ny ansøgning, eller om han blot skal flytte middagen til et andet sted i byen.

Hvilket uvægerligt vil føre til at Thor P. bøjer af. Hvilket igen medfører, at jeg agter at lade afholde en gallamiddag på Christiansborg for alle os medlemmer af CHURCH OF THE  FLYING SPAGHETTI MONSTER – også kaldet Pastafarianere. Menuen bliver spaghetti, makaroni, fettucini med skinke, flæsk og grisetæer. Dertil øl – Indian Pale Ale – fra Rise Bryghus på Ærø samt Rød Aalborg ad libitum. Der er rygetvang under hele middagen (pibe og cigar) og der afsynges “En murer stod på sit stillads og hejsed’ ned en trisse“. Påklædning: Herrer i blå overalls, klaphat og sivsko, damer i ingenting.

2 kommentarer »

 1. Man må jo betale tribut til herskerne in spe, så det blev åbenbart alligevel til en ramadansk reception…
  Det næste bliver vel en sharia-middag i dommerforeningen…….

  Like

  Kommentar af Fidibus — 16 august 2011 @ 10:01

 2. Islams trang til at presse sig ind i Folketinget (og alle andre steder for den sags skyld) fremmer “islamofobien” og fører til fjendskab, at påstå andet er forrykt. Når folk hader islam så meget, er det jo netop fordi, de ikke bryder sig om at blive stopfodret med den. Hüseyin Arac gør muslimerne i Danmark en bjørnetjeneste.

  Like

  Kommentar af Eg-tvedpigen — 16 august 2011 @ 10:06


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: