Hodjanernes Blog

14 august 2011

Nyt lavpunkt i norsk anti-semitisme med HamaSS reklame

Vibeke Løkkebergs «Gazas tårer» er klar for finalen i Folkets Amanda etter å ha slått ut publikumssuksesser som «Nokas» og «Knerten gifter seg».

Vibeke Løkkeberg trekker linjer mellom filmen og de grusomme drapene på barn på Utøya.

Den er sikkert på DanMarx Radios program snart.

17 kommentarer »

 1. Like

  Kommentar af Svinet — 14 august 2011 @ 14:08

 2. Det ku’ godt ligne “Flat Fatima” 01:31

  https://hodja.wordpress.com/?s=Flat+Fatima

  Like

  Kommentar af anno — 14 august 2011 @ 15:07

 3. Usmagelige norske politikere.

  Like

  Kommentar af Nielsen — 14 august 2011 @ 15:12

  • Jeg tror, at de har spist for meget torsk.

   Like

   Kommentar af Børge — 14 august 2011 @ 15:14

 4. Endnu en gang undrer jeg mig over, at folk i Gaza ikke passer bedre på deres egne børn. At de ønsker at dræbe de israelske børn, viser de mange raketter, som regner ned over Israel fra Gaza, og som Israel besvarer. Men hvor de israelske børn har beskyttelsesrum at ty til, bliver de palæstinensiske ustandselig set på de mest udsatte steder, og der synes også ustandselig at være fotografer placeret, så at deres tårer og flugt kan foreviges og indgå i propagandafilm.

  Det forlyder fra norske medier, at Jens Stoltenberg har forsøgt at få sørgetiden udviddet med en uge. Han har i de sidste uger vist, hvor hans største talent ligger, og hver gang han står foran en forsamling, der med strakt arm hæver roser mod himlen, ryger Arbeiderpartiets op i meningsmålingerne. De øvrige partier har fundet ud af det, og vil ikke mere være med, de vil ikke udvidde sørgetiden, og det forstår man jo godt.

  Hvis nogen skulle være i tvivl, er jeg ligesom alle andre rystet over Breiviks massemord. Men jeg er også rystet over den skamløse slåen plat på tragedien, som er foregået i de seneste uger. Desuden holder jeg aldrig op med at væmmes ved udspekuleret pladdersentimentalitet, og den slags har de meget af i Norge.

  Like

  Kommentar af MetteD — 14 august 2011 @ 15:52

 5. Yup, hvis gaza-beboerne ønsker at lever kan de starte med at lade være med at bombe Israel.

  Ingen tårer for “palæstins” herfra!

  Like

  Kommentar af Santor — 14 august 2011 @ 18:15

 6. Mere fra den pæstilensiske dødskult:

  Like

  Kommentar af Hodja — 14 august 2011 @ 18:43

  • Skræmmende!! Det er et børneprogram!

   Like

   Kommentar af Ole Langer — 14 august 2011 @ 19:05

 7. “Den er sikkert på DanMarx Radios program snart.”

  Ikke så længe den (ude Danmark) venstreorienterede multikulturelle anti-nationalistiske og (hjemme Israel) højreorienterede zionistiske nationalist Arne Notkin sidder i sin nøglestiling i DR, hvorfra han bombarderer danskerne med holocaustpropaganda og zionistvenllige tolkninger af Anden Verdenskrig samt multikulturel propaganda i metermål og bortcensurerer zionistkritiske film. Rigtige venner!

  Like

  Kommentar af Balder — 14 august 2011 @ 18:46

 8. Tror du ikke du skulle melde dig ind hos nazisterne med det jødehad du slæber rundt på?

  Like

  Kommentar af Nielsen — 14 august 2011 @ 18:53

 9. I denne konflikt tæller Europæisk flæberi eller trusler ikke mere. Israel giver sig ikke. Mig rørte disse billeder ikke specielt. Faktisk lige så meget som brandbomber mod Hamborg rørte den menige englænder under 2. verdenskrig og 11. september rørte den muslimske verden. Så det kan vist ikke blive til meget, vel?

  Like

  Kommentar af EH — 15 august 2011 @ 00:00

 10. –> 8 Nielsen

  Såfremt du havde ret, og jeg er motiveret af jødehad, så kunne vi to jo sammen melde os hos nazisterne,

  Eller er det ikke temmelig meget muslimhad du selv bekender dig til og slæber rundt på, når du bruger en avatar med det afslørende navn: http ://gravatar.com/muslimsgotohell?

  (klik på navnet nielsen og se på adresselinjen)

  Man skal vist ikke kaste med sten når man bor i et glashus. Især når det man kaster sten på er argumenter af bundsolidt jernbeton fast forankret i fakta og virkelighed, i stedet for i floskler, flokmentalitet og billig populisme.

  Like

  Kommentar af Balder — 15 august 2011 @ 00:56

  • Der må jeg takke nej. Jeg nærer ingen ønsker om at omgås nationalsocialister, som har umådeligt meget til fælles med muslimer og deres forbryderorganisation. -Også derfor min aversion mod muslimer, som ret beset er grundlaget for forbryderorganisationens tilstedeværelse. Jeg vil ikke kommentere de adjektiver du bruger til at forsøge at gøre dine påståede argumenter mere værd. Blot konstatere, at du på mig virker som en person, der ikke kan lide jøder.

   Like

   Kommentar af Nielsen — 15 august 2011 @ 02:21

 11. Lide ude af tråd, men dette indlæg fra 2007 fra denne blog, siger vist alt der er at sige om forskellen imellem jøder og muslimer. Gad vide hvordan verden havde set ud, hvis det var jøderne der kunne måles i samme antal som muslimerne. Inden for felter såsom medicin, biologi og teknologi, var vi nok kommet en del længere.

  https://hodja.wordpress.com/2007/08/29/nobelpriser/

  Like

  Kommentar af Lightmann — 15 august 2011 @ 08:13

 12. Sidste nyt fra en af forargelsens altid sikre bastioner.

  http://www.vg.no/nyheter/innenriks/norsk-politikk/artikkel.php?artid=10081357

  Like

  Kommentar af MetteD — 15 august 2011 @ 14:25

 13. Lightmann: “Gad vide hvordan verden havde set ud, hvis det var jøderne der kunne måles i samme antal som muslimerne. Inden for felter såsom medicin, biologi og teknologi, var vi nok kommet en del længere.”

  Ja og? Opvejer dette dét som den organiserede Jødedom har øvet af politisk og ideologisk indflydelse de seneste århundreder, og ikke mindst de seneste 60 år?

  En fysikers, en kemikers, eller en violinists arbejde repræsenterer jo i de fleste tilfælde ikke den organiserede Jødedom, men enkeltpersoners udfoldelser, på lige fod med andre individer. Disse udfoldelser er i øvrigt foregået i en ramme af europæisk tradition; der er ikke noget ‘jødisk’ over det.

  Jøders iveren for indvandring, nedlæggelse af nationalstater, multikultur, særregler og rettigheder for ‘minoritetsgrupper’, censur og racismeparagraffer, foregår til gengæld på vegne af Jøderne som gruppe for at pleje primært jødiske interesser. De fleste af deres organisationer der beskæftiger sig med at øve denne indflydelse er foruden at være jødiske også stærkt zionistiske. Frankfurterskolen var en så godt som ren jødisk bevægelse, med jødisk-chauvinistiske motiver. Det samme med Freud, der opfattede sig selv som en rebel mod det ikke-jødiske samfund.

  Igen: Jøder har leveret fremragende bidrag til videnskaben og vundet mange Nobelpriser (hvad sådan en ellers måtte have tilbage af værdi, at dømme efter de mange svin og idioter der har fået en), og indspillet fremragende versioner af Beethovens Violinkoncert i D dur, og sågar af Wagners musik.

  Mon ikke der også er en del marxister der ind imellem har skabt stor kunst, eller har gjort videnskabelige opdagelser?

  Skal vi derfor se mildere på marxisters politiske ideer og marxisternes indflydelse på samfundet?

  Nu er det de færreste der kender noget til elle interesserer sig for hvad jødiske kræfter har udrettet i vestlige samfund længe inden Anden Verdenskrig.

  Men man kunne begynde med at forholde sig til hvad de har lavet siden Anden Verdenskrigs afslutning. Man kunne passende begynde med at se denne video (link nederst), for at høre det fra en Jøde selv. Og så i øvrigt læse den kortfattede dokumentation om jødiske aftryk på fire store landes censur og immigrationslovgivning. Jeg mindes da heller ikke nogen nogensinde har afvist den ‘bevisførelse’ som jeg har fremlagt. De jødiske organisationer praler i øvrigt højlydt af deres resultater på førnævnte områder. Det er ligesom ingen hemmelighed. Og husk lige at selv mange Jøder der hyldes i visse nationale kredse, så som Bernard-Henri Levy og en fyr som Hans Rustad også ønsker begrænsninger af ytringsfriheden – dette censursyndrom ser vi hos utroligt mange. De er jødiske chauvinister, og Goyims frihed og skæbne rager dem kun, så længe det er af værdi for deres egen gruppe.

  I øvrigt Lightman, hvis Jøder havde været lige så mange som Muslimer i vores samfund, og boede lige så koncentreret, så ville vi også hurtigt have opdaget at de godt nok er forskellige, men også ligner hinanden på rigtig mange måder.

  I jødisk dominerede områder i f.eks. USA bliver Jøder også på gadeniveau mere voldelige, frække og krævende end som vi kender dem herhjemme. Og hvis man mener at Islam er en erobringsideologi, begyndt så lige en gang at studere Jødedommen, og hør hvad deres nuværende ekstremistiske rabbinere (der også er velrepræsenteret på det politiske niveau) har at sige om hvad vi ikke-jøder er værd. Det står på ingen måde tilbage for muslimernes udnyttelse af dhimmier og deres planer om kalifatet. At dømme efter på hvor mange områder Jøderne har sat sig meget tungt; presse, underholdning, finans, og politik, så er de trods alt nået et stykke længere med det end Muslimerne.

  Se lige videoen på denne side:

  Og husk, selv om man kan sige at dette er en lille ekstremistisk forening, ledet af en Anita Bundegaard i anden potens, så er de altså på talefod med officielle repræsentanter for magteliten; EU, FN, udenrigsministre og ambassadører. De bliver sponsoreret af den svenske stat og mange andre; selv ‘The Danish Film Institute’ er nævnt.

  Begyndt her i England – med links til tilsvarende om USA, Frankrig, Canada, HollandJewish Involvement in Immigration and Hate Speech Legislation – Britain

  Jeg har i øvrigt snesevis af andre artikler der dokumenterer hvad der foregår, hovedsageligt vha. oversættelser fra almindelige mainstream medier. Se f.eks. artikeloversigten (og i de enkelte artikler er der gjort en del ud af at linke til beslægtede artikler). Brug en times tid på at surfe rund her. Konklusionen om jødiske kræfters enorme greb på vores vestlige samfund, og ikke mindst på vores indvandrings og asylregler samt censurparagraffer, er svært at komme udenom, hvis man giver sig den ulejlighed til at informere sig bare en lille smule.

  Hvis man ønsker at lukke øjnene for virkeligheden, har man på en vis måde allerede tabt kampen mod indvandring, multikultur og afnationalisering, for så har man fødderne solidt plantet i et mudret og falsk verdensbillede, hvilket selvfølgelig vil afspejle sig i kvaliteten af de handlinger og argumentationer man fører frem. Af klarsyn følger logik, af tro på uholdbare mytologiske politisk-korrekte forestillinger, kommer mudrede usammenhængende forklaringer, svage argumenter, og fejlslagne handlinger.

  Like

  Kommentar af Balder — 17 august 2011 @ 21:12

 14. I øvrigt; er den palæstinensiske hjernevask af små børn i ovenstående film så meget værre end den hjernevask jødiske israelske børn bliver udsat for, som vi bl.a. kunne se i Yoav Shamirs Defamation-film?

  Like

  Kommentar af Balder — 17 august 2011 @ 21:37


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: