Hodjanernes Blog

11 august 2011

Brian Lilley with eco-fascist Aric McBay

3 kommentarer »

 1. Det der skræmmer allermest, er, når man hører politikere, eksperter og selvbestaltede frelsere, udtale sig om noget, man selv har arbejdet med i et langt liv. Man opdager til sin gru, at de nævnte ikke aner, hvad de taler om og gør i. Hvad med alt det andet de kloger i?

  Jeg har arbejdet med elektronisk teknologi hele mit liv, og jeg har gennem de sidste 40 år spået den udvikling, vi nu ser, hvor de sidste virksomheder lukker. I år var det Nokia – i går var det Flextronic. Der er stort set intet tilbage, og den lille rest flygter så hurtigt den kan.

  I min fritid har jeg siden min ungdom arbejdet med landbrug, så jeg ved også, hvor marginal fortjenesten er ved at drive landbrug. Jeg ved, at 1 milliard mennesker sulter, og at yderligere en milliard får for dårlig føde. Og jeg ved, at der globalt set ikke findes fødevarelagre, så vi kan overleve et års global misvækst. Det vil i et vist omfang kunne forekomme. Hvad så?

  Og så ævler den liberalkommunistiske regering om at universiteterne skal lære de studerende at starte virksomheder! Det er sgu det mest latterlige man kan forestille sig, og når nu Gucci&Løgn kommer til, så vil de yderligere sænke fødevareproduktionen med fare for endnu større sult katastrofer.

  Og oven i det hele strør afstumpede røvhuller som Aric McBay gift ud for en nogenlunde civiliseret tilværelse for verdens befolkning. Han er sgu en klon af Rehling fra DN (eller omvendt). Hvis typer som han og Villy får magt i vesten, så vil vi se hungerkatastrofer der får Stalins og Maos forbrydelser til at ligne småtterier. Hermed siger jeg ikke, at der ikke er for mange mennesker på jorden, for det er der, men befolkningstallene skal sænkes på civiliseret måde, og ikke som Aric McBay foreslår gennem hungerkatastrofer og udryddelseskampagner.

  Vestens godhed(læs dumhed) er verdens største problem.

  Like

  Kommentar af Børge — 11 august 2011 @ 14:38

 2. 🙂 Igen en fin kommentar Børge. Var du ellers ikke ved at blive kølhalet?

  Like

  Kommentar af Nielsen — 12 august 2011 @ 00:18

 3. Virker denne McBay ikke på hans vis lige så gal som vores norske galning? Blev Pim Vortuyn ikke myrdet af sådan en type?

  Like

  Kommentar af Nielsen — 12 august 2011 @ 00:24


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: