Hodjanernes Blog

10 august 2011

Michael Coren taler rent ud om optøjerne i UK

2 kommentarer »

 1. Michael Coren bekræfte, hvad vi har hørt fra anden side, og det virker især overbevisende, fordi han selv har boet i et af brændpunkterne.
  Den engelske arbejderklasse har brede lag, som i dag er proletariserede til et stadium af social opløsning. De mange teenagemødre, manglen på vilje til at uddanne sig, en nærmest bundløs uvidenhed, narko osv. Coren nævner en kendt suckerspiller, der knap kan sætte to ord sammen, Telly formidler offermentalitet osv. osv. Vi fik et indblik i det trøstesløse miljø i filmen “Det er bare mænd”.

  Hvorfor tror man, at noget lignende ikke kan udvikle sig her i landet i mindre målestok?

  Det er mange år siden, at jeg tog Englandsbåden for at passe børn for lady June og oplevede, at hun – inden vi nåede frem til det elizabethanske landsted i Kent – pludselig fik den idé at invitere mig på te i London. Der var noget, hun var nødt til at tale med mig om, og essensen af det var, at skandinaviske piger jo havde et bestemt ry ikke alene som frigjorte men også som meget tillidsfulde, og at hun var nødt til at nævne, at hun ikke ville have mig til at omgås med indvandrere fra Caribien, hvis nogle af omegnens danske piger forsøgte at lokke mig med til det.

  På det tidspunkt var sorte (jeg hader det ord, kan vi da ikke få lov at kalde dem negre igen?) nærmest ukendte i Aarhus, og formaningen lød så underligt i mine ører, at jeg aldrig har glemt den. Aldersmæssigt var der ikke mange år imellem ladyen og mig, jeg var forlovet, og da vi mest var overladt til hinandens og børnenes og dyrenes seskab langt ude på landet, kom vi til at kende hinanden godt, så en dag gav hun mig undskyldende en forklaring, som jeg også husker. Da du stog ud af toget, tænkte jeg “what a smacker!”, og jeg har ansvaret for hende. Der var ingen caribiere i miles omkreds, men de havde allerede da et elendigt ry, indvandrede i stort antal og blev betragtet som et nødvendigt onde og en moralsk forpligtelse.

  Like

  Kommentar af Mette — 10 august 2011 @ 15:19

 2. England er et stjerne eksempel på, et multikulturelt samfund, der går i opløsning. Alligevel er det multikulturelle samfund et smukt samfund ifølge samfundsnedbryderne fra De radikale venstre. Moralen. Bryder man sig ikke om hinanden bryder man sig ikke om sit samfund. Egentligt enkelt nok. Derfor ender alle samfund før eller senere lidt i retning af England. Rigdom eller materielle goder kan selvfølgelig afhjælpe lidt på problemet, men indvandrerne belaster samtidig samfundet økonomisk.

  Det bliver interessant den dag en politiker fra de store partier udtaler det som alle ved: Multikulturalisme er noget lort.

  Like

  Kommentar af machiavelli — 10 august 2011 @ 22:52


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: