Hodjanernes Blog

10 august 2011

‘Den Store Hukommelse’

Den danske højrefløj er infiltreret af hemmeligt netværk – ORG – skriver Pølletiken.

Ifølge Smudsbladet drejer det sig om et kæmpe netværk på 100 personer, som ingen – inklusive Hodjanerne – nogensinde har hørt om. Så hvis de infiltrerer, må man sige, deres evner rækker ikke langt.

Dokumenterne avisen er kommet i besiddelse af afslører blandt andet organisationens opbygning og opgaver, flere års kommunikation mellem netværkets ledende medlemmer på et lukket internetforum samt eksempler på indholdet af netværkets omfattende »landsforræderarkiv« kaldet Den Store Hukommelse.

Og det første, sjovnalisterne falder over, er 2 forhenværende DF-medlemmer. Gad vide hvilke andre partier medlemmerne har været med i? Og hvilke venstreorienterede netværk findes? Blekingegadebanden førte for eksempel kartotek over ‘rigmænd’ og jøder.

OPDATERING: Efter afsløringen af den hemmelige forening onsdag varsler Redox, at man fredag formiddag vil offentliggøre en 100 siders rapport om ORG.

34 kommentarer »

 1. Hvad fanden bilder de sig ind ? Sådan at gå og tale med hinanden, uden venstrefløjens vidende. Tsk Tsk Tsk Den går ikke.

  LOL, sådan som jeg tolker “den store hukommelse” så er det en citat samling over forskellige politikkeres udtalelser igennem tiden. Hmmm, jeg tror en hel del historikere risikerer at få næsen i klemme hvis det er ulovligt.

  Like

  Kommentar af Santor — 10 august 2011 @ 13:14

  • Er der måske noget værre end at blive mindet om ting, man engang har sagt? Jeg tror det ikke!

   Aviserne skriver, at denne mystiske gruppe har arbejdet på sagen i 20 år… Uden den store succes skulle jeg mene.
   I virkeligheden er jeg chokeret over hvor uvidende, vi er, når det kommer til hemmelige netværker.

   Like

   Kommentar af Eg-tvedpigen — 10 august 2011 @ 13:41

   • lol, Det kommer vel an på om det man har sagt er fornuftigt eller ej.

    I øvrigt er jeg selv medlem af et hemmeligt netværk.

    Hemmeligheden består i at ikke alle medlemmer er interesseret i at deres koner og kærester skal vide at de ryger store cigarer og bæller sprut medens de river sjofle vittigheder af sig 🙂

    Like

    Kommentar af Santor — 11 august 2011 @ 15:42

 2. Smudsavisen slår til igen. Fantastisk at smudset kan sælges.

  Like

  Kommentar af machiavelli — 10 august 2011 @ 13:28

 3. Det eneste venstrefløjserne virkeligt behøver at frygte er, når deres nye venner kalifatisterne tilbyder dem en højere position i samfundet……

  Sådan ca. en meters penge under kranens arm 🙂

  Like

  Kommentar af Fidibus — 10 august 2011 @ 13:50

 4. Hyl – skrig – skrål !
  Hundrede højreekstremister (sådan nogen som jeg), pønser måske på at straffe de skyldige for Danmarkshistoriens største landsforræderi. Hyyyyll – er demokratiet da ikke flertallets ret til at gøre, hvad flertallet vil? Vi må straks lave et fakkeltog som det i Skive i går.

  Like

  Kommentar af Børge — 10 august 2011 @ 14:16

 5. Jeg tolker den nye idiosynkrasi overfor hemmelige klubber og kartoteker som et resultat af noget, der længe har været på vej. Det er mindst syv-otte år siden, at jeg blev klar over, at nogle af mine indlæg i den norske debat blev “samlet op” og siden genlanceret med små men injurierende ændringer, som fik mig til at fremstå i et ubehageligt lys som fortaler for noget, jeg aldrig har sagt endsige ment. Jeg beklagede mig og fik at vide at vide, at det var en pakistansk foreteelse, der længe havde stået på, og at jeg måtte regne med, at der blev holdt øje med mig.

  De senere år er den blå debatside her i landet gået fra det upersonlige til det personlige, og det er åbenbart kommet bag på modstanderne, at vi kan finde på at bruge samme metoder, som de selv har anvendt i mange herrens år. Efter Breivik begynder panikken ligefrem at husere.

  I øvrigt har jeg aldrig hørt om den kaffeklub og ved heller ikke, hvad de påståede 20 års arbejde har kastet af sig. Det forekommer mig, at der er meget lidt kød på den historien.

  Like

  Kommentar af Mette — 10 august 2011 @ 15:38

 6. Undskyld mig, men var det ikke suicidaldemokratiet som havde samlet et stort ULOVLIGT arkiv over danskere som de var bange for.

  Like

  Kommentar af Fritz — 10 august 2011 @ 15:50

 7. Hvis det bare er Den Danske Forenjings citatsamling, det drejer sig om, så er der ikke spor hemmeligt ved den: http://www.dendanskeforening.dk/side232.html

  Hodjanernes blogs søgefunktion er også ‘en stor hukommelse’.

  Like

  Kommentar af Hodja — 10 august 2011 @ 15:57

 8. Flamende kors med brændte negerdukker, sig mig, tror de virkelig selv på det vås. I mit barndomshjem var Politiken avisen hvorfra man fik troværdig oplysning om livet i DK, siden er det gået slemt tilbage.

  Har mistanke om at multikulturens fortalere er i panik, og leder efter fæle højre ekstemister som er roden til alt ondt.

  Like

  Kommentar af Sailor — 10 august 2011 @ 17:56

  • Politiken har nu indsat et fotografi af et brændende solkors ved solhverv, og det er jo noget helt andet end et Ku Klux Klan kors. Vikingeromantik.

   Like

   Kommentar af Mette — 10 august 2011 @ 18:13

   • Ja der er jo valg inden længe – det er præcis tidspunktet for at tampe højrefløjen.

    Like

    Kommentar af Hodja — 10 august 2011 @ 18:36

 9. Jeg vil håbe, at de der or’ger benytter lejligheden til – eventuelt gennem fornødne juridiske skridt – at fremtving at Samarbejds-Politiken udlevere materialet, som så kan analyseres for, hvorvidt nazisterne i AFA’s eventuelt har lavet dokument forfalskninger eller andre kriminelle handlinger såsom data indbrud.

  Like

  Kommentar af Hans Und — 10 august 2011 @ 18:35

 10. I er bare bitre over, at I ikke er inviteret med i klubben – fnis!

  Like

  Kommentar af Kristian Larsen — 10 august 2011 @ 18:37

  • Øv, vi er afsløret. Jeg overvejede ellers, om jeg kunne få fat i en burka og affarve den og tage et kræmmerhus ovenpå. Sådan i al ærbarhed, selvfølgelig. Negerdukkerne ville jeg redde, jeg har selv haft dem i flere størrelser. Den første lå under dynen i det dukkehus, som jeg fik den jul, hvor jeg var tre år.

   Like

   Kommentar af Mette — 10 august 2011 @ 19:21

   • Er du selv neger Mette? Hvis ikke. Har negerdukken så ikke givet dig identitetsproblemer?

    Like

    Kommentar af JensA — 10 august 2011 @ 21:24

   • Om Mette er neger eller ej, det er vel ligegyldigt, en dukke er en dukke.

    Like

    Kommentar af Eg-tvedpigen — 10 august 2011 @ 23:53

   • Det var måske en dum kommentar, men det refererer til, at det i pædagog kredse har været hævdet, at sorte børn tager skade på deres identitet ved at lege med hvide dukker. Så,det er åbenbart ikke for alle, at en dukke bare er en dukke.

    Like

    Kommentar af JensA — 11 august 2011 @ 09:27

   • – Og jeg beklager kommentaren, Mette.

    Like

    Kommentar af JensA — 11 august 2011 @ 09:43

   • Jeg var egentlig godt klar over, hvad du mente, Jens. Jeg husker også den der børnehave-dukke-historie fra i fjor. At blive slået i hartkorn med massemordere har vist gjort mig lidt småparanoid over, at folk måske misforstår os. Undskyld herfra også.

    Like

    Kommentar af Eg-tvedpigen — 11 august 2011 @ 11:24

   • JensA, jeg tager mod undskyldningen. For mig har dukker uanset farve ikke noget med nutidig ubegavet pædagogik at gøre, og jeg havde ingen anelse om, hvad du sigtede til.

    Like

    Kommentar af Mette — 11 august 2011 @ 14:03

   • Mette, det er denne historie: http://ekstrabladet.dk/nationen/article1432703.ece

    Like

    Kommentar af Eg-tvedpigen — 11 august 2011 @ 15:03

   • Tak, Eg-tvedpigen, jeg kender den godt og har også tidligere skrevet et eller andet sted om egyptiske pigebørn, der foretrækker hvide dukker med store blå øjne og gult hår.

    Like

    Kommentar af Mette — 11 august 2011 @ 15:32

   • Tak for forståelsen fra jer begge.

    Like

    Kommentar af JensA — 11 august 2011 @ 17:06

 11. TV2s vinkling af historien drejede sig om de læserbrevsskribenter, som er blevet registreret som landsforrædere. Det har ellers i 20 år netop været noget P.H Bering og andre har forsøgt at få i medierne og til de folkevalgtes kundskab at der foreligger et udkast til en landsforræderlov, som med tilbagevirkende kraft kan dømme landsforræderne, og citaterne indsamlet af Den Danske Forening er også offentlige.

  Derimod tyder meget på at Redox registrerer i det skjulte. Efter Erik Jensen er død, så er personerne bag Redox nok de vigtigste konkurrenter til PET i registrering af politisk aktive.

  Like

  Kommentar af Per Hagemann — 10 august 2011 @ 19:37

 12. Hvad fanden er ORG.

  Like

  Kommentar af Fritz — 10 august 2011 @ 19:42

 13. Nu har jeg ikke rigtigt kunne følge med og har af gode grunde ikke læste aviser i lang tid. Men er dette Redox-noget ikke lige præcist mage til dette ORG-noget? – Nåeh, nej – undskyld! – Redox er jo ‘de gode’ – ligesom Shansen…

  Like

  Kommentar af Skjoldungen — 10 august 2011 @ 20:47

  • Det tænkte jeg også, da jeg læste Politiken. Så kan de på omgang sidde og sladre om hinanden i DR. Godt man ikke har tv.

   Like

   Kommentar af Mette — 10 august 2011 @ 22:46

 14. Nej, JensA, jeg er kineser og ser skævt til idioti uden jordforbindelse.

  Like

  Kommentar af Mette — 10 august 2011 @ 22:43

 15. Jeg tillader mig sådan helt uden videre at skrive en kommentar på denne tråd og begynder med et citat fra Politiken:

  “DOKUMENTATION:
  SÅDAN HAR VI GJORT:
  Det sker indimellem på aviser og andre medier: Nogen afleverer en bunke materiale, som måske, måske ikke rummer en vigtig historie og måske, måske ikke er autentisk.
  Undertiden kan man ikke vide, hvordan materialet er bragt til veje, eller af hvem.” Citat slut!

  Altså dog, sikke dog en afslørende terminologi!!! skal det være en dokumentation? Jeg er 84 år og har i mit lange liv aldrig læst en mere forvrøvlet artikel en denne om en hemmlig forening. Jeg kan sandelig godt forstå, at de fleste kommentarer på denne tråd latterliggør denne “nyhed”. Det er bare så morsomt.

  Mvh
  Merete

  Like

  Kommentar af Joan Merete Jørgensen — 10 august 2011 @ 23:58

 16. Pølletiken skriver, at foreningen er under afvikling. Hvorfor bruger PET ressourcer på en forening under afvikling? Iflg. papirerne fordi medlemmerne hellere vil være hjemme hos konerne istedet for at kæve øller på værtshuset, hvilket egentlig bekræfter Santors kommentar.

  Like

  Kommentar af Hodja — 11 august 2011 @ 23:53

 17. I øvrigt vil snart gerne se beviser på at der er afbrændt “en negerdukke ? ” .

  Jeg har ledt med lys og lygte men finder det ingen steder. Hvor stammer den påstand fra ??

  Like

  Kommentar af Santor — 12 august 2011 @ 06:14

 18. You are so interesting! I don’t believe I’ve truly read through anything like that before. So wonderful to discover another person with a few unique thoughts on this issue. Seriously.. many thanks for starting this up. This website is something that is required on the internet, someone with a bit of originality!

  Like

  Kommentar af Privat Dagpleje — 11 marts 2012 @ 14:55


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: