Hodjanernes Blog

8 august 2011

Urolighederne breder sig i Londonistan

Filed under: Europa, Hodja, Labaner, UK — Tags: — Hodja @ 22:10

5 kommentarer »

 1. Igen et eksempel på “disinformationen i den internationale mediascene” – vedrørende det sidste BBC klip så siger det vist en del – jeres argumentation bliver mere og mere hul og jeg glæder mig over en presse som forsøger at give en objektiv dækning af begivenhederne og kan konstatere at jeres “facts seeking” igen igen er politisk motiveret

  I øvrigt kan man se masser af jødisk ortodoxe på billederne som åbenbart også er en del af “krudttønden”

  Like

  Kommentar af Ole Langer — 9 august 2011 @ 04:34

 2. Jødisk orthodokse stenkastere?

  Like

  Kommentar af Hodja — 9 august 2011 @ 07:29

  • Skrev jeg det? Nej i modsætning til bl.a. Nielsen som straks identificerer stenkasterne som muslimer undlader jeg dette, men kan konstatere at jødisk ortodokse er tilstede i gadebilledet som en del af miljøet i det uroplagede London, og hvis jeg brugte samme retorik kunne vi vel meget passende udlægge de jødisk ortodokse til at stå bag al uroen og spændingerne i området. De vil jo leve i paralelsamfund og ikke integrere sig som normale englændere og vælger deres egne skikke og sender penge til det gamle land fremfor at bruge dem i England. (kan du se at jeg er på vej til at blive radikaliseret af din demagogi)

   Jeg håber at politi får stoppet urolighederne, og føler med de ramte – det vækker naturligvis minder om Nørrebro og er tilstande som ikke bør opstå noget sted, og slet ikke noget som nogen bør puste til ilden omkring, hvilket jeg – desværre – føler du gør for at fremme dine politiske synspunkter. Det gør du bl.a ved. a kalde det for Londonistan – du skaber et klart billede af vold/plyndring/uro er en naturlig del af en multikulturel setting (selvom du formentlig vil sige at du udstiller det fastholder jeg at du skaber det) og opildner hermed til antipati og parathed til at slå hårdt ned på urostiftere, hvor det er svært at vide hvem der rammes hvis følelserne sidder uden på tøjet! Krudttønde demagogi!

   Like

   Kommentar af Ole Langer — 9 august 2011 @ 07:58

   • Naaaa Ole, du skrev “I øvrigt kan man se masser af jødisk ortodoxe på billederne som åbenbart også er en del af “krudttønden” ” .

    Det er er om man så må sige, er løgn. Det virker mere som om de er tilskuere, intet andet. Kom gerne med beviser så tager vi den derfra.

    Det er den polemiske tilgang til virkeligheden man kun kan betegne som vanvittig.

    Like

    Kommentar af Santor — 9 august 2011 @ 18:06

 3. Du er en klaphat, som fornægter virkeligheden Ole Langer.

  Like

  Kommentar af Nielsen — 9 august 2011 @ 15:47


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: