Hodjanernes Blog

2 august 2011

Norsk anti-semitisme er ved at være berygtet ‘world-wide’ ligesom norsk ‘Hamass-o-fili’

Bemærk henvisningen til Lars Gule.

Norvège: le Premier ministre participe à un hommage dans une mosquée [Photos]

11 kommentarer »

 1. Var det ikke en norsk nobelkommite, der gav Arafat en nobelpris?

  Like

  Kommentar af Børge — 2 august 2011 @ 19:02

  • Jo men, det har ingen mening mere. De gav også en til Obama for at være “Sort?”.

   Like

   Kommentar af Santor — 2 august 2011 @ 20:40

 2. Fin video, jeg vidste egentlig godt de her ting om Norge, men på en eller anden måde har jeg lagt det langt tilbage i min hukommelse. Godt med lidt genopfriskning.

  Like

  Kommentar af Santor — 2 august 2011 @ 20:51

 3. Jødeforfølgelserne starterede i Danmark i oktober 1943. Det ved jeg, fordi jeg i min barndom var meget under indflydelse af en af dem, der gik forrest med at hjælpe jøder til Sverige, og som resten af sit liv ofte talte om, hvor væsentligt det er, at Holocaust ikke gentages. Men i Quislings Norge begyndte det allerede i 1942, og der var det ikke tyskere, men norsk politi, der var de udfarende kræfter.

  Jeg har tidligere skrevet meget om dette emne på norske netfora, men vil blot gøre opmærksom på, at relativt mange norske jøder gik til under Anden Verdenskrig, og at det er en skamplet på det norske folk. I Norge er der få steder langt til den svenske grænse, det burde have været muligt at redde mange flere jøder. Der var nordmænd, som hjalp, men ligegyldigheden var desværre alt for stor.

  En anden gang skal jeg skrive om det norske center for forskning i disse forhold, som til overflod har fået til huse i Quislings tidligere bolig. Det er åbenbart, at centret ikke overanstrenger sig for at gøre opmærksom på de nutidige forhold, men det skal ingen undre sig over. Lederens partibog er glorød, og han har ved flere lejligheder vist udprægede tendenser til hysteriske og vildledende reaktioner, når talen er om nazisme og har på den måde bragt sig i fokus i nogle af de mest pinlige debatter i Norge. Efter min mening, fordi han aldrig var en oplagt egnet person til jobbet og fik det tildelt på trods af, at en langt mere kvalificetet person fandtes. Jeg er alvorligt bange for, at der i det spil var røde tråde til Danmark og den person, der fik det tilsvarende job i Danmark. Begge stillinger blev oprettet omtrent samtidigt.

  Like

  Kommentar af Mette — 2 august 2011 @ 22:12

  • Mette. Du skal være velkommen til at lave en post om det her på bloggen. Hvis du vil.

   Like

   Kommentar af hodja — 3 august 2011 @ 00:36

   • Tak, det vil jeg gerne .Jeg har lidt travlt i de kommende dage, men desværre vil emnet jo vedblivende være aktuelt, så jeg vender tilbage til det.

    Like

    Kommentar af Mette — 3 august 2011 @ 07:50

 4. Har lige set tv2′s udsendelse om Norge- tragedien.

  Igen spørger jeg, HVAD LAVER BØRN I EN POLITISK LEJR?
  Hvor er konventionerne?

  Og hvad er forskellen på at se et billede med Norges “LANDSMODER GRO” komme gående med “fremtidens lam” – og KORANSKOLERNE?

  Ked af det, men jeg ser kun, at det er på tide, konventionerne vender blikket!

  Like

  Kommentar af L.johs — 2 august 2011 @ 23:28

  • At se politisk engagerede unge samle sig i en lejr for at diskutere holdninger og meninger og forsøge at styrke og udvikle deres samfundsopfattelse er ikke et problem for mig, men et sundhedstegn på en engageret ungdom – nu var det folk af samme politiske overbevisning som samledes men ikke med en politisk indoktrinerende linie, men med en åben og fri debat omkring emner som deltagerne kendte og var interesseret i på forhånd og socialt samvær

   Jeg ved ikke hvornår du mener at man er gammel nok til at deltage i den slags, men “børnene” var fra 13 (et fåtal) og op til ca. 30 med hovedparten omkring de 15-20 årige hvor man opnår stemmeret og vel er nød til at sætte sig ind i samfundet – eller skal man bare gøre hvad far gjorde og ikke engagere sig/stille spørgsmål?

   Like

   Kommentar af Ole Langer — 4 august 2011 @ 07:58

 5. Bare lige for at copy/paste mit eget indlæg fra Snaphanen, da organisationerne fortjener opmærksomheden:

  Der er (også) mange frygtelige historier fra Norge om jødehad, men der er altid lidt solskin selv i det mørkeste mørke, og der er også solskin af venligtsindede i Norge.

  **Karmel Instituttet** er en norsk pendant til danske Israel og Ordet, og udgiver en fremragende avis to gange om måneden og driver jødisk/kristent missionsarbejde i Israel, bl.a. fra den norske sømandskirke i Ashdod. **Med Israel for fred** er en organisation med over 5000 medlemmer der arbejder for at fremme sandheden i medierne. **Ungdom til Israel** er en uafhængig ungdomsforening der arbejder for sammenhold mellem Norge og Israel, og endelig er den skandinaviske kontaktperson for **Sar-El**, et program for frivillige i den israelske hær, en norsk advokat.

  http://www.karmel.net
  http://www.miff.no
  http://www.ungdomtilisrael.no
  http://www.sar-el.org (jeg håber at få et ophold her til næste år 🙂 )

  Like

  Kommentar af Michael Jensen — 2 august 2011 @ 23:48

 6. Terrorist Lars Gule

  An interesting story appeared on Usenet regarding Lars Gule, an associate of Andreas Heldal-Lund.

  In 1977 Lars Gule embarked on a mission to bomb a hotel where certain Israeli citizens were scheduled to meet. His mission was foiled by Lebanese Customs officials who caught Gule attempting to board a flight with 800 grams of explosives in his possession. Gule was convicted, sentenced to prison, and labeled “Norway’s first international terrorist. ”

  When caught by Customs officials in Lebanon, Gule at first lied and claimed that he was not aware that he was carrying the explosives found hidden inside some books in his luggage. He claimed that he was given the books by some people he had met in Beirut. Only after his arrest did Gule confess to the truth.

  Gule admitted to having spent 15 to 20 hours being trained by a terrorist organization on weaponry and sabotage tactics in preparation for this mission. The organization purportedly asked Gule to carry out the task as a “propaganda-action” to mark the 10-year anniversary of the 1967 war. They informed him that the target of the action was a hotel used as a conference center and meeting place by certain Israelis.

  When interviewed afterwards, Gule said he was chosen for the operation because it was easier for an apparent European tourist to smuggle explosives across the border and confessed to being fully aware of the purpose of his mission. Gule added that it was up to him to see how well he could place the bomb, however the most important objective was to create an explosion. Gule stated that he did not regret participating in the planned terrorist act. He said that, while he once believed that it was possible to create a societal revolt without violence, he now believed that the use of weapons is needed in order to cure injustices because no one gives up his rights without a fight.

  Although the crime Gule committed also violated Norwegian law, Norway chose not to prosecute Gule upon his return because he had already served out a sentence in Lebanon. Gule did not appear repentant or grateful. At the time he commented that he had very little respect for the Norwegian legal system and didn’t care what action they took so long as it didn’t result in his having to spend time in prison.

  Lars Gule currently writes about terrorism. In an article headlined “What creates terrorists? Can terrorism be fought? ” Gule asserts that it is the motivation behind an act that decides if it should be labelled as terrorism.

  This is not a surprising position for a convicted terrorist to take. Gule appears to have developed reasoning elastic enough to make his past crime more palatable to his followers.

  http://www.religiousfreedomwatch.org/anti-religious-extremists/andreas-heldal-lund/heldal-lund-terrorist-lars-gule/

  Like

  Kommentar af Hodja — 3 august 2011 @ 18:58

  • Gule holdt i nogle år til på document.no, han havde åbenbart masser af tid til det, og jeg har ofte diskuteret med ham, så hvis han får sat den forskning i gang, som han synger for, kommer jeg måske også med i den. Nu er jeg jo ligefrem kendt fra Ekstrabladet. 🙂

   Han er humanetiker. Jeg besøgte en gang deres hjemmeside, da var Sarah Azmed Rasmussen vist formand, og retorikken var bogstaveligt talt krigerisk, hvilket jeg blev forbløffet over. Det virkede jo latterligt med alle de ord om kamp for slet ikke at tale om advjektiverne. Disse ateister mindede mig om en fanatisk religiøs sekt; man støder også på typen i den danske debat.

   Like

   Kommentar af Mette — 3 august 2011 @ 22:07


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: