Hodjanernes Blog

31 juli 2011

Breivik, sadly no surprise

It probably will not be the last such horror as long as Muslims put their religion ahead of integration.

42 kommentarer »

 1. Kvalm sødsuppe serveret med lyserød klimpren.

  Lad mig slå det fast igen: Folk vælger deres religion – ikke omvendt. Så der ligger ingen frelse i at hive islam ud af muslimerne. Menneskene vil forblive de samme.

  Det vi oplever nu, er borgerkrig i sin tidlige fase. Det er gruppen af røde mod frie civiliserede mennesker. De hader os nemlig – fordi vi kan – fordi vi vil – fordi vi elsker livet – fordi vi er noget værd – derfor.

  Og vi har selv givet dem våbnet til at tage livet af os: Det højhellige demokrati. Det nobleste og bedste masseødelæggelsesvåben i hele verden, med hvilket man kan stjæle, undertrykke, slavebinde og myrde, hvis blot man er i flertal.

  Mennesket har mange egenskaber, og de skal plejes på den helt rigtige måde, for at vi kan leve sammen. Demokrati er i den forbindelse den rene gift.

  Tidligere havde jeg måske ævlet side op og ned om disse indlysende sandheder. Nu gider jeg sgu ikke mere – og det er I nok glade for. 🙂

  Like

  Kommentar af Børge — 31 juli 2011 @ 12:21

  • Børge, hvor tager du hen?

   Like

   Kommentar af Eg-tvedpigen — 31 juli 2011 @ 12:38

   • BØRGE!!!

    Like

    Kommentar af Eg-tvedpigen — 31 juli 2011 @ 12:44

   • Jeg var uklar – Jeg tager ingen steder. Jeg mente blot, at jeg ikke længere gad at filosofere stolper op og ned om det indlysende.

    Jeg var måske lidt uvenlig ved din postering, men de sidste dage har taget hårdt på mange af os. De mange besøg til den store porcelænstrompet.

    Like

    Kommentar af Børge — 31 juli 2011 @ 12:44

   • Jeg troede, at du havde forladt bloggen – for good.

    Like

    Kommentar af Eg-tvedpigen — 31 juli 2011 @ 12:50

 2. Enig med Børge i at det forekommer lige vel lyserødt og John Lennon-“Imagine”-inspireret: For det første virker det for letkøbt bare at give al religion under eet skylden (problemet ER primært den islamiske fundamentalisme), dernæst virker det naivt at tro at Verden ville være specielt meget bedre uden religion. Angående det sidste, behøver man vel blot se på, hvordan ekstreme, totalitære ideologier i sidste århundrede uden større besvær tog religionens plads – vel at mærke OGSÅ som årsag til krig, etniske udrensninger og nedrige personforfølgelser.
  Jeg håber dog i modsætning til Børge at demokratiet – som i sidste ende netop er “det mindst slemme af to onder” jvf. Winston Churchill – trods alt vil kunne forsvare sig, som det ellers har gjort hidtil over for nazismen og kommunismen…

  Like

  Kommentar af Anders Peter Johnsen — 31 juli 2011 @ 12:41

  • Det er Agurketid, og det var, hvad jeg kunne finde på YouTube.

   Like

   Kommentar af Eg-tvedpigen — 31 juli 2011 @ 13:07

  • Demokratiet havde måske en chance, hvis vi tog det alvorligt, men det gør vi ikke. I vores grundlov garanteres religionsfrihed. Hvis vi tog det alvorligt, kan man jo ikike anerkende en religion, der ikke tillader religionsfrihed. Jo, muslimer fremhæver religionsfrihedens velsignelser i Danmark (og andre lande), hvor de udgør en lille mindretal, men det er kun en overgang.
   Muslimers begejstring for religionsfrihed er omvendt proportional med deres andel af befolkningen.

   Like

   Kommentar af JensA — 31 juli 2011 @ 16:38

   • Som du ganske rigtigt er inde på, gælder “religionsfriheden” indenfor Islam KUN den ene vej, idet man står fast på retten til at være muslim, men knægter folk retten til IKKE at være det: Det, man burde gøre, er i mine øjne at forfølge selvklare brud på Grundloven (herunder knægtelse af individets religionsfrihed til at fravælge en religion) så strengt som loven overhovedet tillader, når det kommer til sager, hvor trossamfund som det islamiske bedriver selvtægt ved at straffe “frafaldne”.

    Like

    Kommentar af Anders Peter Johnsen — 31 juli 2011 @ 18:50

 3. Forfærdelig Irsk selvfed sødsuppe – Børge vi er ENIGE 😉 Omkring demokratiet er vi imidlertid nok uenige – det er som APJ citerer gode gamle winston for – det mindste af 2 onder, og så må man prøve at opbygge et demokrati hvor der er plads til anderledes tænkende – så det med at stjæle, undertrykke, slavebinde og myrde er ikke mit demokrati? – husk pladsen til de anderledes tænkende (også muslimerne) i kritikken af andre 😉 Ellers bliver verden jo en krudttønde

  Like

  Kommentar af Ole Langer — 31 juli 2011 @ 13:50

 4. Børge er forståeligt nok en bitter mand, men jeg tror han undervurderer demokratiet. Det er ganske vist rigtigt, at når flertallet bestemmer og glemmer at tage hensyn til mindretallet, så vil det ende dér hvor flertallet bestlutter at mindretallet skal forsørge dem. Det er jo just det Børge har beskrevet i sine kommentarer. På den måde afskaffer demokratiet sig selv, som vi ser i disse tider. Men som én der kan sin Marx på fingrene, vil jeg henvise til den såkaldte katastrofe-teori: når vi her i Mohammedanmark til efteråret får en ny regering vil der ske ting og sager. Indførelsen af Anker Jørgensen-økonomi og stadig større binding til den allerede fallerede Øvro sørger for socialt sammenbrud og udbredt armod. Som altrid rammes den arbejdende befolkning først og hårdest. Regeringen vil svare igen på den stigende utilfredshed med yderligere censur, forfølgelse af dissidenter – altsammen efter klassisk DDR-opskrift.

  Men den går bare ikke i længden. Vi så det i Sovjetunionen med tilligende ‘demokratier’. Systemet bryder sammen af sig selv. Det samme i de muslimske lande, hvor demokrati = sharia. For så vidt et ganske rent og ægte demokrati, idet en 100% enig, muslimsk befolkning naturligvis har ret til at vælge dette system – hvilket vi jo også ser for tiden. Men problemet er bare, at alle disse lande lever af vestens bistandshjælp. Ingen af dem kan tilnærmelsesvis forsørge sig selv, for slet ikke at tale om deres ekponentielt voksende befolkningsoverskud. Og når vesten – først EUSSR – er klasket sammen og forgæves trygler om bistandhjælp fra Kina – ja, så har vi balladen.

  Ifølge Marx, Hegel og Engels vil forholdene så blive revolutionære. Jeg er tilbøjelig til at give dem ret – blot er det næppe en gentagelse af forne tiders fiaskoer, der vokser frem af asken. Sandhed, samvittighed og fornuft er svære modstandere for små mennesker der tænker indskrænket, ensrettet og totalitært. Også vor lokale, ny regering vil hærge på lånt tid og i sidste ende vil demokratiet påny tage et kvantespring – muligvis sågar i den muslimske verden…

  Like

  Kommentar af Skjoldungen — 31 juli 2011 @ 14:51

  • Det har vi vel altid været enige om Skjoldunge, men processen, til bunden er nået, vil koste menneskeliv i uhyggeligt omfang. En dag med 75 døde i Damark vil blive en god dag.

   Bitter – nej, men vred – noget så satans vred.

   Like

   Kommentar af Børge — 31 juli 2011 @ 14:59

   • Jeg er meget enige med jer, og der er ingen grund til, at pigen – derude hvor de brændte ege – undskylder sit indllæg.

    I flere år har jeg skrevet, at et økonomisk sammenbrud må komme, hvis vi fortsætter samme vej, og det var ikke specielt klarsynet af mig. Som Børge synes jeg, at de sidste dage har taget hårdt på mig, og det er ikke fordi jeg føler skyld eller skam, overhovedet ikke, det er afmagt over det tilsyneladende uafvendelige, der plager mig, for Norge har været mit andet land, siden jeg var teenager. Nu kan jeg ikke mere kende det; det jeg holdt af er ved at forsvinde i socialistisk sødsuppe og lyserød kynisme.

    Heller ikke jeg mener, at religion er det største problem, og jeg mener desuden, at vi fortsat må gøre alt for at slå fast, at islam først og fremmest er en ideologi domineret af vilje til magt vha, jura og med religion som kit. Men islams religion er meget materialistisk og primitiv, den mangler åndelige dimensioner og de sider af kristendommen, som jeg trods alt mener, at vi har grund til at være taknemmelige for. Religioner er manmade, men udover dem findes der sider af livet, som giver glimt af noget spirituelt, som man kan kalde, hvad man vil, fx Gud.

    Norges rigdom er blevet Norges fald, og det mener jeg bogstaveligt talt. Heldigvis er der grænser for vore midler her i landet, de må optjenes gennem arbejde, mens nordmændene kan nøjes med at pumpe dem op af jorden og lade andre overtage meget af det anstrengende arbejde – præcis som araberstater med kulier fra fremmede lande. Hvis olie pludselig bliver uinteressant på markedet, ville Norge styre ret mod fallit med røde tal overalt på bundlinjerne. De lever og ånder gennem olien, som de stadig har masser af. Vi andre er nødt til at slå bremserne i, før eller siden.

    Jeg fandt en interessant artikel i går på forsiden af svenske Dagens Nyheter, hvor man berettede, at da de unge socialdemokrater på Utøya hørte, hvad der var sket inde i Oslo, troede de, at der var tale om et statskup begået af politiet og militæret. Hvor i himlens navn fik de den idé fra, og hvorfor bringer Sveriges fyrtårn af en avis denne historie på sin netforside? Jeg skal lede efter et link.

    Like

    Kommentar af Mette — 31 juli 2011 @ 15:41

   • Børge, op med humøret! – Du ved lige så godt som alle andre, at de synspunkter som får udtryk på denne blog deles af ca. 80% af befolkningen. Det ved sosse-tosserne også, hvilket er grunden til at de – på skrømt – snakker om ‘en fast indvandringspolitik’. Når så de vinder valget fordi et tilstrækkeligt antal danskere er naïve nok til at tro dem, får tonen en anden lyd: hvor den nuværende regering blot passivt ser til mens muslimerne strømmer ind i landet, så bliver der sat turbo, efterbrænder og kompressor på når HelleVillyMargrethe kommer til. Så skal vi have …our noses rubbed in diversity…, som de så smagfuldt siger i de kredse. Med den accellerende indpumpning af muslimer kommer kriminaliteten yderligere helt ud af kontrol, bunden går ud af de sociale kasser, folk som hele livet har arbejdet og måske endda sparet op til alderdommen vil se deres penge miste værdien og deres opsparing forsvinde op i den blå luft – og andelen af familier som oplever kulturberigelsen på nærmeste hold vil snart omfatte alle. Multi-kulti-nomenklaturaen er så løsrevet fra de vælgere, som de påstår at repræsentere, at de tror folk finder sig i alt. Det tror jeg ikke. Min tiltro til den jævne, snusfornuftige dansker – genstanden for elitens svovlende had – er så indgroet, at jeg – på længere sigt – ikke er bekymret. Den tid vi lever i er en overgang, et lærestykke i hvad ‘elitens’ tåbelighed, had og ondskab fører til, når de fratager folket dets stemme.

    Kald det bare klassekamp, om du vil. Og se så hvor presset ‘de kaglende klasser’ er: i deres slet begrundede arrogence og indbildte hovski-snosvki-besserwissen i den aktuelle tilsviningskampagne må de ty til sådanne intellektuelle fyrtårn som Shansen, en nazistisk Hiter-beundrende instruktør af volds- og pornofilm og – som den absolutte bundskraber – selveste Anita Bay Bundegaard (“lad alle verdens fattige komme til Danmark”)… De er – for nu at sige det på dansk – på røven. Fremtiden tegner lys…

    Like

    Kommentar af SkjoldungenSkjoldungen — 31 juli 2011 @ 17:38

   • Til Skjoldungen og andre, der gider at lytte til en gammel idiot.

    For 60 år siden, da jeg gik i skole, havde vi også muslimer. Jeg husker dem tydeligt. I frikvarteret og på vej hjem fra skole overfaldt de èn. Jeg var et skvat. Jeg ville ikke forsvare mig selv, af frygt for at overfaldsmændene kunne komme til skade. Så jeg var et oplagt mål for en smule sjov. Når jeg brokkede mig til min far, sagde han, hvad jeg først meget senere har forstået: “Du skal være glad for, at de ikke slår dig ihjel!”

    En tiårig dreng, der blev overfaldet på vej hjem fra skole, kunne ikke forstå dette. I dag forstår jeg det hele.

    Like

    Kommentar af Børge — 31 juli 2011 @ 18:14

   • Da min søn var cirke tre år blev han offer for et problem, som længe havde huseret i kvarteret. En underlig og voldelig ældre dreng, helt oplagt et vordende socialt problem. Tilfældigvis så jeg en dag, hvordan denne dreng havde fået truet nogle andre til at holde min dreng fast op mod en garageport, mens hans selv stod og slog ham i hovedet med en legetøjspistol af metal. Min unge græd ikke men forsøgte tappert at lade, som om det ikke gjorde ondt.Sådan har han altid været.

    Derefter var gode råd dyre, men jeg blæste på alle de moralske, pædagogiske råd og gik til skomageren og fik sat nogle solide jernbeslag på snuderne af juniors træskostøvler. Derefter fik han et kursus i, hvordan man kan koncentrere kræfterne om at sparke mod et smalben. Jeg husker tydeligt, da vi trænede. Så blev ungen sendt ud igen, ligesom jeg selv havde fået ordre om at komme i sadlen straks, den eftermiddag for længe siden, hvor jeg blev kastet af hesten og trukket efter den, fordi jeg hang fast i stigbøjlen. Op igen med det samme med hjernerystelse og forstuvninger og derefter dinglende hjem på cykel og beordret til sengs af lægen.

    Junior fik sat sig i respekt. Jeg så ham forleden citeret i Børsen og andre blade for en bemærkning, der godt nok var noget barsk men havde vundet gehør. Der er mange, som har indset, at vi er nødt til at tage skeen i en anden hånd for at klare os.

    Like

    Kommentar af Mette — 31 juli 2011 @ 19:26

   • Fat mod Børge. Vi har før haft åg på nakke og lås for vor mund.

    Like

    Kommentar af Scarlet P — 31 juli 2011 @ 19:45

  • Det er hverken mit verdensbillede eller min prognose, og styrken ved et oplyst parlamentaristisk demokrati er jo at folk oftest kan se når mindretallet har gode ideer til fællesskabets bedste, og din generalisering om at alle muslimske lande lever af verdens bistandshjælp er faktuelt forkert – for at nævne det mest indlysende eksempel: SaudiArabien – at man så kan være uenige i deres måde at forvalte deres rigdom på og krydse fingre for at de når olien løber tør har en alternativ model som sikrer deres befolkninger er så en helt anden diskussion – det korte af det lange er at de ikke lever af bistandshjælp, og det gør Libyen eksempelvis heller ikke, mens Israel i den grad har haft brug for “nødhjælp” udefra for at overleve?

   Omkring postulatet med exponentielt voksende befolkninger så check http://esa.un.org/unpd/wpp/index.htm

   Like

   Kommentar af Ole Langer — 31 juli 2011 @ 15:10

   • Saudi-Barbarien lever også af bistandshjælp. At de tilfældigvis sidder oven på en masse olie – som er fundet, pumpet op, raffineret og brugt af vesten uden at de selv har så meget som rørt en finger – er da bistandshjælp så det klodser. Som Mette er inde på: når olie ikke længere er efterspurgt er de totalt på røven (af hvilken grund jeg har en vis svaghed for vindmøller, atomkraft og komøg).

    Og med hensyn til befolkningseksplosionen i muslimistan: den dag hvor jeg tager en FN-rapport alvorligt indtræder efter at Helvede er frosset til…

    Like

    Kommentar af Skjoldungen — 31 juli 2011 @ 16:25

   • Ole

    Og når de Vestlige eksperter forsvinder går det lige som i Iran hvor de i snart 1 år eller 2 har importeret færdig raffineret benzin og diesel fra Venezuela. Deres egne “eksperter” er for få og for dårligt uddannede til at gøre arbejdet.

    Like

    Kommentar af Santor — 31 juli 2011 @ 17:47

   • @skjoldungen …….
    @santor Det er da et kæmpeproblem for Saudi og den arabiske verden at man ikke sørger for at udvikle landet til folkets bedste og istedet vælger at opretholde et feudalt stamme samfund hvor “slaver” skal stå for opretholdelsen af central samfundsstruktur – det er så også min holdning at det er ved at vende hvilket for mig er tydeligst i forbindelse med det arabiske forår – i takt med at uddannelsesniveauet stiger og man får andre kilder end blot det man hører fra magthaverne og i moskeen

    Like

    Kommentar af Ole Langer — 31 juli 2011 @ 19:00

 5. Vil nu gå ud i det dejlige vejr og blande mig med andet end internet verdenen – nyde mangfoldigheden og måske sætte mig et sted og tale med nogle af dem som jeg ikke taler med så meget til dagligt

  I aften vil jeg så tænde et lys for igen at mindes ofrene i Norge og tænke på de efterladte

  Like

  Kommentar af Ole Langer — 31 juli 2011 @ 15:20

  • I mellemtiden vil jeg sætte mig indenfor i mørket og snitte hagekors af træ…

   Like

   Kommentar af Eg-tvedpigen — 31 juli 2011 @ 15:49

   • Pas nu hellere på, Egtvedpige!

    Der er HELT sikkert venstrefordrejede læsere derude, som ligefrem ville elske at tage den slags vittigheder helt alvorligt, fordi det kun passer alt for godt ind i deres snævre fjendebilleder af os “raciiiiiiiistiske” anti-islamister ! 😉

    Like

    Kommentar af Anders Peter Johnsen — 31 juli 2011 @ 16:18

   • Like

    Kommentar af Skjoldungen — 31 juli 2011 @ 16:33

   • lol Egtved 🙂

    Men, jeg også sige pas på, ironi gør sig dårligt på tryk.

    Du risikerer at en elle anden klaphat fra politikken tager dig alvorlig!

    Like

    Kommentar af Santor — 31 juli 2011 @ 17:42

   • Dejligt med humor 😉

    Like

    Kommentar af Ole Langer — 31 juli 2011 @ 19:01

  • Sæt dig endelig godt tilrette ude i en af de mangfoldige muhammedaner ghettoer, med din mobil, penge og mærkevare frakke let tilgængelig……he..he…

   Like

   Kommentar af li — 31 juli 2011 @ 18:00

  • @børge forstår bedre din vrede udfra de dårlige personlige oplevelser – ser dig ikke som en gammel idiot selvom jeg har kommenteret en del af dine indlæg og bliver selv vred når de såkaldt stærke (som jo bare er stakler) forsøger at hævde sig med chikane og vold overfor de såkaldte svage

   I min ungdom blev jeg også udsat for vold 2 gange men af etniske danskere indtil jeg lærte at forsvare mig fysisk og verbalt, men prøver at undgå at generalisere alligevel – det er ikke alle “Peter/Michael eller Christian” som er idioter af den grund

   Like

   Kommentar af Ole Langer — 31 juli 2011 @ 19:39

 6. http://www.dn.se/nyheter/varlden/slottet-var-ocksa-terrormal

  Det svenske link edr. statskup i Norge.

  Like

  Kommentar af Mette — 31 juli 2011 @ 15:56

  • Man kan måske godt forstå forvirringen, morderen var trods al klædt i noget der lignede en politi uniform.

   Men du har ret, der er noget underligt i den måde han fremlægger det på. Han blander militæret ind i begivenhederne, det kunne godt tyde på at det er et scenarie der har været oppe og vende i en pædagogisk rundkreds !

   Like

   Kommentar af Santor — 31 juli 2011 @ 17:52

  • enig med Santor – forstår da godt forvirringen og der er vel ingen dybdegående konspirationsteori beskrevet noget sted i disse artikler – blot en forklaring om at nogle (få) fik tanken som under de frygtelige scener vel kan være en “naturlig kortslutning” når verden ramler om ørene på en

   Like

   Kommentar af Ole Langer — 31 juli 2011 @ 19:13

 7. Politkere af venstrefløjen og konventioner har den eneste skyld!

  Like

  Kommentar af L.johs — 31 juli 2011 @ 15:57

  • Arh, dèn må du sgu’ længere ud på landet med: Som Søren Espersen fra DF er inde på i nogle af sine udtalelser i pressen, er det modbydeligt at se det forsøg på ansvarsfratagelse, der foregår i forhold til Breivik ved at folk fra især venstrefløjen beskylder stort set alt muligt andet og alle mulige andre end lige netop stodderen selv for hans ugerninger…

   Like

   Kommentar af Anders Peter Johnsen — 31 juli 2011 @ 18:56

   • Selvfølgelig er Breivik den eneste ansvarlige person for bomben spræng og de uskyldige børn blev mejet ned .

    Årsagen til vi nu for første og forhåbentlige sidste gang oplever sådan en pervers udåd her i Skandinavien skyldes alene det lige så perverse og hadske politiske projekt kaldet multikulturalismen der uden folkelig opbakning, via af løgn og en grov udnyttelses af demokratiet og folkelige tillid er blevet påtvunget de kulturalt og etnisk velfungerende homogene samfund i det unikt fredelige Skandinavien .

    Like

    Kommentar af Aglet Xander — 31 juli 2011 @ 21:05

 8. Ole Langer

  Angående arabisk-islamiske lande der eksisterer via en årlig, tilbagevendende, meget høj tildeling af euro og dollars, samt andre former for hjælp f.eks. i form af maskineri m.m., så er det :

  de arabisk- islamiske lande omkring Middelhavet og Nordafrika MINUS Libyen !

  Disse lande blev i januar 2010 blev gjort til PARTNERLANDE til EU og de nyder visse af de samme privilegier som EU-landene , nemlig de som er beskrevet i EUs FIRE FUNDAMENTALE FRIHEDSSØJLER.

  Specielt Søjle 4 burde interessere borgerne i Europa, idet denne indeholder beskrivelsen af de rettigheder til fri bevægelighed, også for Partnerlandenes befolkninger, mellem EU landene : befinder du dig i x-EUland og finder ud af du hellere vil opholde dig i Y-EUland, så rejser du blot dertil .

  Vestbredden og Gaza er forøvrigt glimrende eksempler på hvad, hvor meget og de forskellige øvrige “støtter” i form af materiel disse PARTNERLANDE modtager.

  …enpi-info.eu

  Like

  Kommentar af Vivi Andersen — 1 august 2011 @ 05:19

 9. Ole Langer

  Angående arabisk-islamiske lande der eksisterer via en årlig, tilbagevendende, meget høj tildeling af euro og dollars, samt andre former for hjælp f.eks. i form af maskineri m.m., så er det :

  de arabisk- islamiske lande omkring Middelhavet og Nordafrika MINUS Libyen !

  Disse lande blev i januar 2010 blev gjort til PARTNERLANDE til EU og de nyder visse af de samme privilegier som EU-landene , nemlig de som er beskrevet i EUs FIRE FUNDAMENTALE FRIHEDSSØJLER.

  Specielt Søjle 4 burde interessere borgerne i Europa, idet denne indeholder beskrivelsen af de rettigheder til fri bevægelighed, også for Partnerlandenes befolkninger, mellem EU landene : befinder du dig i x-EUland og finder ud af du hellere vil opholde dig i Y-EUland, så rejser du blot dertil .

  Vestbredden og Gaza er forøvrigt glimrende eksempler på hvad, hvor meget og de forskellige øvrige “støtter” i form af materiel disse PARTNERLANDE modtager.

  …enpi-info.eu

  UPS –

  Jeg glemte i farten helt at nævne et af PARTNERLANDENE, nemlig TYRKIET !

  Like

  Kommentar af Vivi Andersen — 1 august 2011 @ 05:28

 10. Børge, du lyder da helt opgivende. En fase som jeg, ligeledes har været igennem. Dit indspark imod demokratiet som værende vores “forbandelse” er da også forståeligt. I vores egne hjerters godhed, har vi i de sidste tredive år skudt os selv i sænk. Vi har valgt mennesker som ikke havde “os” de almindelige danskeres, interesser i mente, da de først sad på taburetten. De solgte os ud for deres egne højtflyvende karrierer i EU, FN, NATO eller i diverse firmaers bestyrelser, og vi forsatte med at stemme på dem. Ikke at det betyder noget hvem der egentlig bliver valgt ind i folketinget, for beslutningerne er allerede truffet af de høje herrer i EU, som ingen af os har haft mulighed for at stemme på…Danmark, som du husker det, som jeg voksede op i for tredive år siden, er nu reduceret til en udpost i EU. Børge, jeg forstår din trang til at kaste op i porcelæns trompeten, men for fanden : Der er intet du kan gøre alligevel. Så mens du kan, (inden det bliver forbudt at nyde livet) snup en sildemad og et glas snaps, for om vi vil det eller ej, så er der et rødt cirkus på vej til byen…Fik du forresten læst den her : http://www.bod.dk/index.php?id=465&objk_id=321838

  Like

  Kommentar af Lightmann — 1 august 2011 @ 09:22

  • Naaah – helt opgivende er jeg ikke. Jeg gør netop, som du siger. Lukker af for idiotien – for ondskaben. Lever livet.

   Men som jeg forsøgte at sige, så er det ca. 70 år siden, at danske politikere sendte lange lister til deres gode ven i Tyskland over danskere, der trængte til aflusning. For de mennesker, der var truet af denne udsigt, var der dog noget håb – Måske man ikke blev fundet – man kunne flygte. Krigen kunne vindes.

   I dag er der intet håb, og ingen stede at flygte hen. Om 100 år eksisterer Danmark ikke mere – så simpelt er det.

   Like

   Kommentar af Børge — 1 august 2011 @ 11:16

 11. Tja, i det mindste har jeg, jeg er 44, været så heldig at vokse op i et fantastisk land. Hukommelsen kan også være en forbandelse, for man kan huske tiden før galskaben, hvilket gør at man på ingen måder kan forstå den ondskab der omgiver os. Så meget had alle steder, og den måde vi lufter vores meninger på en blog som denne, gør os også til genstand for had. Hvis man ikke har ret til sin mening, hvad er livet så andet end en jammerdal…

  Like

  Kommentar af Lightmann — 1 august 2011 @ 11:40

 12. @vivi andersen – det er jo lidt svært at argumentere mod en person som påstår at de arabiske middelhavslande kun EKSISTERER pga tilskudet fra eu – Det svarer til at hele europa kun eksisterer pga marshall hjælpen eller at Danmark kun eksisterer pga de år hvor vi havde overskud på eu tilskuds siden i de glade landbrugsstøtte år – prøv dog med lidt saglig argumentation

  Hvis det ikke skulle være gået op for dig så handler økonomisk hjælp om at støtte med udgangspunkt og forventning om at 1+1=3 hvilket på trods af den matematiske umulighed har vist sig at holde stik – Genrejsningen af Tyskland havde således været en umulighed uden støtte og i en kapitalistisk verdensøkonomi er stimulering til vækst og dermed nødvendig støtte til de mindst udviklede lande/områder inkl. nordjylland de områder som i særlig grad nyder EUs gunst. Vil gerne diskuttere men kun på et sagligt grundlag

  Det er jo ikke just det som præger dig når du siger at de 4 EU frihedssøjler inkl fri bevægelighed gælder i en vis udstrækning – Jeg fornemmer en klar EU modstand i din retorik og det er såmænd fair nok, men prøv at være saglig – Mig bekendt er INGEN af de arabiske middelhavslande tilnærmelsesvist tæt på at blive optaget i EU og der er MEGET store forbehold overfor sågar at optage Tyrkiet som også jeg ser der er store udfordringer med selv på sigt at indlemme i EU

  Vil ikke gå ind i en langvarrig debat her omkring for og imod EU – Det hverken kan eller vil jeg og jeg er udemærket klar over at hovedparten her er STÆRKE EU modstandere så fred være med det – min grundholdning er det er bedre at sidde med ved bordet og blive hørt end at sidde udenfor og så få trukket tingene ned over ørene uden at blive lyttet til – Norge har haft deres olie som giver dem råd til at stå udenfor, Schweiz tradition for altid at gøre det – Danmark er et lille land og afhængigt af samhandlen med EU

  Like

  Kommentar af Ole Langer — 1 august 2011 @ 21:52

 13. Ole – Er problemet netop ikke, at vi allerede får tingene trukket ned over ørerne? http://www.lissabonsagen.dk/index.aspx?F_ID=202

  Like

  Kommentar af Lightmann — 2 august 2011 @ 11:41


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: