Hodjanernes Blog

29 juli 2011

Politiken-Update: Redaktionschef kunne ikke finde kontaktoplysninger

Når Hodjanernes Blog figurerer på medieredaktør Jakob Elkjær og redaktionschef John Hansens fakta-liste som en del af netværket,  International Civil Liberties Alliance, skyldes det ifølge John fire ting:

1) Politiken kunne ikke finde hodjanernes kontaktoplysniger. (Se øverst i bloggens højre hjørne under ‘Om Hodjas Blog‘.)
2) Bloggens skribenter er anonyme
3) International Civil Liberties Alliance linker til vores blog.
4) Hodjanernes Blog linker til nogle af de sites,  International Civil Liberties Alliance også linker til.

Mail fra John Hansen, Redaktionschef:

“Når Hodjanernes Blog nævnes i faktaboksen skyldes det, at den på  International Civil Liberties Alliance’s website, på undersiden om Danmark, optræder på listen over blogs og websites (http://www.libertiesalliance.org/countries/denmark/). Det har vi taget som udtryk for, at Hodjanernes Blog er en del af netværket, hvilket bestyrkes af, at en del af “udstyret” hos Hodjanerne i form af links til andre sites etc. er identisk med, hvad der findes på http://www.libertiesalliance.org.

Der var ikke umiddelbart nogen vej til at kontakte Hodjanernes Blog for at kontrollere oplysningen: Bloggen opgiver ingen kontaktmuligheder, der er ingen angivelse af hvem der har ansvaret for sitet, skribenterne er anonyme […].”

Egtvedpigen søgte efterfølgende på “Jakob Elkjær” og “Politiken”, og som noget af det første fik hun øje på dette citat:

Fra Journalisten.dk – Tøger: Jakob Elkjær er helt til grin:

»Jakob Elkjær bedriver netop det, han beskylder os for, nemlig spekulationer, der ikke har nogen bund i virkeligheden. Han kritiserer os for ikke at styrke nyhedsdækningen, selvom det præcist er det, vi gør med de nye omlægninger. Jeg må sige, at hans indlæg er helt til grin,« siger Tøger Seidenfaden.

Bare et tilfælde, eller forsøger den gamle Blobfisk at fortælle os noget?

OPDATERING: Politiken “dementerer”.

31 kommentarer »

 1. Får vi et dementi? Får andre af de nævnte blogs et dementi? Er det lykkedes Politiken at kontakte nogle af de andre for kommentarer? Uriasposten drives ikke af anonyme?

  Like

  Kommentar af Hodja — 29 juli 2011 @ 07:31

  • Vi skal nok få vores dementi.

   Like

   Kommentar af Eg-tvedpigen — 29 juli 2011 @ 07:49

   • Desuden kunne de to herrer jo bare have kontaktet os ved at efterlade en kommentar, og det gjorde de heller ikke.

    Ang. Jakob Elkjær: http://journalisten.dk/node/20831

    Like

    Kommentar af Eg-tvedpigen — 29 juli 2011 @ 07:53

   • Mener også at et dementi vil være passende på denne baggrund, men tror ikke at jeres tone overfor politiken generelt er befordrende i den sammenhæng og en sober tone er ofte udgangspunktet for villigheden til dialog (begge veje)

    Like

    Kommentar af Ole Langer — 29 juli 2011 @ 08:04

   • Sig mig hvad fanden ved du om tonen i mine mails til Politiken?

    Første mail til John og Jakob:

    “Kære John Hansen og Jakob Elkjær

    I artiklen ‘Terroristens holdninger kom fra netværk stiftet i København’ bliver Hodjanernes Blog nævnt i en fakta-rubrik som værende en del af netværket ‘International Civil Liberties Alliance’. Vi er ikke en del af dette netværk; hvorfor skriver I, at vi er?

    Med venlig hilsen

    Egtvedpigen/Hodjanernes Blog”

    Like

    Kommentar af Eg-tvedpigen — 29 juli 2011 @ 08:16

   • John Hansen derimod var temmelig næsvis i sin tilbagemelding. Specielt når man tager i betragtning, at han uden en ordentlig begrundelse har forsøgt at sætte os i forbindelse med en mand, som har 76 mord på samvittigheden!

    Like

    Kommentar af Eg-tvedpigen — 29 juli 2011 @ 08:18

   • Har ikke udtalt mig om tonen i dine mails men om debatten omkring politiken generelt inklusive at portrættere tøger som en blobfisk – men det kombineret med den generelle foragt overfor størstedelen af den danske presse og måden den her på sittet kommer til udtryk mener du måske ikke er et problem?

    Like

    Kommentar af Ole Langer — 29 juli 2011 @ 08:23

   • Politiken skal selvfølgelig overholde loven – også selvom den hader vores blog.
    Ang. Tøger, så lignede han jo faktisk en blobfisk. Jeg kunne godt lide Tøger, og jeg synes, det er meget mærkeligt at tænke på, at han ikke er mere. Jeg er temmelig sikker på, at Tøger ville finde det hyklerisk, hvis jeg sagde alt for mange gode ting om ham nu, hvor han er død. Jeg vil dog sige en ting: Tøger var en værdig modstander.

    Like

    Kommentar af Eg-tvedpigen — 29 juli 2011 @ 08:31

   • Jamen selvfølgelig skal politiken overholde loven og det gør de helt sikkert også (og hvis ikke kan man jo slæbe dem i retten?)

    Jeg kan/kunne da også grine af tøger som blobfisk hvis det var en karikaturtegning i et hav af iøvrigt seriøs journalistik og velargumenterede indlæg, men det er lidt det som jeg ser problemet – jeg fornemmer ofte en generel følelse af had, samfundsforagt og stor smerte udfra bloggernes indlæg og synes også på trods af jeres “løfte” om at søge “sandheden” at denne sandhed ofte er en politiseret og entydig kamp mod Islam som religion

    Jeg appellerer til nuancering og reelle facts, men kan da sagtens acceptere en politiserende blogg som definerer sin mission til at være bolværket mod Islam og de nationalistiske værdiers vagthund

    Jeg tror da i øvrigt at Tøger værdsætter din respekt og kan grine af blob, men samtidigt synes at tonen er uhensigtsmæssig og generaliseringerne for mange og for entydige

    Like

    Kommentar af Ole Langer — 29 juli 2011 @ 09:05

  • Det er lige gået op for mig, at vi linker til både Ekstra Bladet og 24timer. De er altså også en det af “netværket”!!!

   Like

   Kommentar af Eg-tvedpigen — 29 juli 2011 @ 12:19

   • Hvad med at linke til al-qaeda news- politiken, så kan vi jo anklage dem for at være med i netværket.

    Like

    Kommentar af Fritz — 29 juli 2011 @ 12:50

 2. Det er vel bare at konstatere at politiken stadig efter at fars fede gris er kommet hjem til allah, er de Mohammedanske mediers svar på de islamiske mørke mænd i Pis-Prut-Papir.

  Like

  Kommentar af Fritz — 29 juli 2011 @ 07:49

 3. Eg-tvedpige, nu syntes selv jeg at du er alt for hård, jeg syntes at du skylder blobfisken en stor undskyldning for at sammenligne den med fars fede gris, det er sku synd for blobfisken.

  Og Langer, underligt argument.

  Like

  Kommentar af Fritz — 29 juli 2011 @ 08:39

  • I Tøgers minde: “Hodjanernes Blog undskylder for de krænkelser, sammenligningen har forårsaget.”

   Like

   Kommentar af Eg-tvedpigen — 29 juli 2011 @ 09:02

   • LOL 😉

    Like

    Kommentar af Ole Langer — 29 juli 2011 @ 09:08

 4. John Hansen derimod var temmelig næsvis i sin tilbagemelding. Specielt når man tager i betragtning, at han uden en ordentlig begrundelse har forsøgt at sætte os i forbindelse med en mand, som har 76 mord på samvittigeden!

  Og har overtrådt Politikens egne etiske regler og Pressenævnets regler for god presseskik

  Like

  Kommentar af Hodja — 29 juli 2011 @ 08:56

 5. Det svimler lidt for mig ved tanken om alle de “netværk”, som jeg som kommentator her og på Snaphanen er under mistanke for at være en del af eller at støtte direkte eller indirekte.

  For eksempel har jeg ikke førend forleden hørt om *”International Civil Liberties Alliance”, der skulle være blevet dannet i 2007. At det stiftende møde foregik på Arbejdermuseet giver mig associationer til en bestemt person, som jeg ofte har kritiseret ganske nådesløst, fordi jeg finder hans retorik hysterisk og forbinder den med et personligt problem, som han livslangt har slæbt rundt på.

  Jeg er kun medlem af ét netværk/én forening, og den er noget af det mest upolitiske og noble, man kan tænke sig, og nyder kongelig gunst .

  I øvrigt kan oplyses, at kærlige slægtninge allerede i mine konfirmationssange fremhævede min lyst til selvstændig tænkning og at diskutere. Det er meget for sølle, at sådanne egenskaber i disse dage gøres til genstand for konspirationsteorier fremført af store danske dagblade.

  Der er intet nyt under solen, bloggerverdenen har i en længere årrække ligget åben og temmelig ubeskyttet for alle, der ønskede at interessere sig for den. Det har den etablerede presse ikke gjort, det har den været alt for arrogant til, og nu kommer den i sin iver ved håndvasken vrimlende med alle sine latterlige bagvaskelsesforsøg. Hvis den finder nogle ugler i mosen, har jeg ikke noget imod, at de eksponeres. Men venligst undlad at mistænkeliggøre almindelige danske borgere for noget, de ikke har gjort eller kunne drømme om at gøre eller involvere sig med.

  Like

  Kommentar af Mette — 29 juli 2011 @ 13:40

 6. Noget af det mest uvederhæftige journalistik man kan opdrive, der kan sammenfattes til:

  Vi (Politiken) kunne ikke komme i kontakt med jer, så vores urigtige og løgnagtige påstande er i selv ude om!!???

  Sikke nogle slyngler.

  😦 😦 😦

  Like

  Kommentar af Oluf Larsen — 29 juli 2011 @ 13:47

 7. Der er ingen grund til hverken Hodjanerne eller dem der kommenterer her på bloggen skulle føle nogen medskyld, tværtimod.

  Politikken er uhæderligheden selv når de komme med oplysninger og henvisninger fra den mest løgnagtige blogger jeg nogen sinde har mødt. Jeg taler selvfølgelig om Monika Hansen, der ifølge hende selv har været VENNER med med morderen i 2 år.

  Der er tale om en blog-roll intet andet.

  Like

  Kommentar af Santor — 29 juli 2011 @ 13:54

 8. http://ekstrabladet.dk/112/article1593487.ece Det her ville da være noget at harslere over – oprettelsen af en selvbestaltet parallel lovgivning i en retsstat – bekymrende

  Like

  Kommentar af Ole Langer — 29 juli 2011 @ 17:35

  • Det har vi harceleret over så mange gange, at vi næsten ikke orker mere.

   Like

   Kommentar af Eg-tvedpigen — 30 juli 2011 @ 01:26

 9. I Norge fjernes computerspil nu fra salgshylderne og kaldes for “drapsspill”. Hvordan med Lacoste bluser, er de også blevet til “draps” beklædning, og skal internettet omdøbes til “drapsnettet”?

  Og hvad med gummestøvler, kan vi overhovedet tillade os at gå med den slags for eftertiden? Jeg har tre par, som tit er i brug herude på landet. De er hhv. sort, hvide og blodrøde – rene nazifarver eller hva?

  Like

  Kommentar af Mette — 29 juli 2011 @ 18:49

  • Ja, de altid villige lakajer er ved at falde over deres egne ben af medfølelse, mon ikke de om et par uger indser at de er gået for langt og genindfører deres drapsspil igen.

   Like

   Kommentar af Santor — 29 juli 2011 @ 20:31

 10. Hvis man endelig skal argumentere mod Islam udfra danske værdier skal det vel være med udgangspunkt i følgende forhold

  1. Kvindens stilling og rettigheder i samfundet udfra et dansk perspektiv omkring sexuel frigørelse og ligeberettigelse/økonomisk uafhængighed
  2. Adskillelsen af religion og lovgivning
  3. Tolerancen overfor svage og anderledes tænkende – desværre er danskernes holdninger og i særdeleshed argumentationen på denne blogg ved at underminere dette argument

  Jeg forstår slet ikke intolerancen overfor svinekød på basis af en tilfældig skribent i koranen og heller ikke, og slet ikke de passager der opfordrer til “hellig krig”, men ligesom luther brød med den katolske praksis er der også muslimer som heldigvis ikke følger fundamentalisterne

  Synes bortset fra det at Islam har meget positivt i sig

  Respekt for ældre
  Værnen om familien og de familiemæssige værdier
  Almindelige leveregler som opfordrer til et sundt liv og respekt for almen gyldige principper herunder afstandtagen til stoffer og alkohol
  Rhamadanen for at stimulere til en større forståelse af afsavn og ydmyghed

  I den udstrækning hvor vi som danskere kan overbevise muhammedanere om at vores kamp for kvindefrigørelse er berettiget, og at vores tolerance overfor anderledes tænkende er den rette (herunder også tolerance overfor homoseksuelle, alkoholikere og gamblere uden på nogen måde at sætte dem i samme bås) så har vi og vore værdier et perspektiv … ellers må vi finde os i at blive løbet over ende af en stærkere og mere dybfølt ideologi måske ikke i morgen men så om 25 år – jeg ved godt hvor jeg står i den sammenhæng og også hvordan jeg vil vælge min kamp, men ved du?

  Like

  Kommentar af Ole Langer — 29 juli 2011 @ 22:01

  • “hvis man ENDELIG skal argumentere imod islam ….” Gør du endelig det 🙂

   Så vil du om ganske få uger være at finde blandt Hodjas faste stab, fordi du ville blive udråbt som racist og det eneste sted nogen ville tage dig alvorlig ville være her.

   BTW, hvad tror du udgangspunktet er for os andre ?

   Med hensyn til din respekt, lol, for islam, så tag og læs koranen og de andre skrifter udgivet af denne psykotiske religion.

   Like

   Kommentar af Santor — 29 juli 2011 @ 23:43

 11. Ren symbolpolitik. Mange køber så bare spillene på (drabs-) nettet. Er der iøvrigt ikke så mange udkantsområder i Norge, at mange er tvunget til at skaffe sig sådanne ting der i forvejen?

  Like

  Kommentar af Hodja — 29 juli 2011 @ 22:02

 12. Ole Langer har vist ikke læst ret meget med her på bloggen gennem årene. Vi har haft alle hans punkter på programmet gennem 1000-vis af posteringer gennem årene. Islam er blevet endevendt her. Kig ude i siden – bare kategorien ‘islam’ har 9065 poster, dertil kommer alle de andre aspekter af islam: imamer, koran, hadith, moske, tørklæde, feminisme, shariah o.s.v.

  Såvidt jeg husker indeholder Hodjanernes blog lige nu mellem 15.000 og 16.000 poster.

  Like

  Kommentar af Hodja — 29 juli 2011 @ 22:06

  • lol …. nu var det konkret hans initiativ med lygtepælene jeg tænkte på – jeg kender da udemærket til jeres posts

   Like

   Kommentar af Ole Langer — 30 juli 2011 @ 02:50

 13. […] producerer med graverchef John Hansen i spidsen den ene gode historie efter den anden. I sidste uge kunne John fortælle os, at vi var en del af det – for os ukendte netværk – International Civil Liberties […]

  Like

  Pingback af Nyt fra Politikens graverchef | Hodjanernes Blog — 22 oktober 2013 @ 23:12

 14. WP7H7uUvXXz

  Like

  Kommentar af LZ5DE0S4S1 www.yandex.ru — 19 oktober 2019 @ 20:27


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: