Hodjanernes Blog

26 juli 2011

Jyllands-Posten klager: Dansk islamkritisk parti underviser i våbenbrug!

Det er kommet Jyllands-Posten for øre, at formanden for foreningen Frit Danmark, Michael Ellegaard, underviser foreningens medlemmer i at betjene luftgeværer. Efterfølgende har avisen talt med arkivar/ekspert Frede Farmand (no joke!). Her er et lille uddrag:

Fra jp.dk – Islamkritisk parti træner med våben:

“Frede Farmand kalder Michael Ellegaard potentielt farlig:
– Med våbentræningen er han på vej til at skabe forudsætningen for terrorisme.

Retsordfører for Venstre, Kim Andersen, er chokeret og mener, at Michael Ellegaards tankegang er farlig.
– På mig virker det fuldstændig vanvittigt, at man har skydeøvelser i baghaven.
Ordføreren kontaktede mandag aften justitsministeren, som nu vil se nærmere på sagen.

Lad os til sammenligning se lidt på hvad blomsten af dansk ungdom, Unge Muslimer-Gruppen, laver i fritiden.

 

OPDATERING: Blast from the past: Muslimsk skytteforening på SDU

Tak til Mette!

39 kommentarer »

 1. Forudsætningen for at forstå det moderne samfund er efterhånden blevet meget enkel, og formodentlig tilpasset folkeskolens krav: De gode er altid gode, uanset hvad de gør. Og de onde er altid onde, ligeledes uanset hvad de gør.
  Og skulle det alligevel ske, at en typisk god venstrefløjser får nok og går amok, som vi netop meget skræmmende har oplevet det i norge, så kommer tjærekosten flittig i brug.

  Like

  Kommentar af Fidibus — 26 juli 2011 @ 13:16

  • Nu strammer du skruen Fidibus. Du kan kalde morderen og terroristen Anders Breivik mange ting, men næppe venstrefløjser.

   Like

   Kommentar af Nielsen — 26 juli 2011 @ 16:25

   • Se på mandens historie. At han har sammensat sin forfærdelige løsning fra stort set hele spektret ændrer intet ved grundlaget.
    Bare et eksempel : Biofarm – og så kunstgødning…. Det stinker til himlen, som man vist siger.

    Like

    Kommentar af Fidibus — 26 juli 2011 @ 16:59

 2. Jeg mener, at det var Churchill, der engang sagde, at næste gang ondskaben kommer, så er den forklædt som godhed. I Danmarks tilfælde som demokrati og velfærd.

  Like

  Kommentar af Børge — 26 juli 2011 @ 13:56

 3. Nu var jeg så på foranledning af dit indlæg inde og se hvad der så står omkring unge muslimer og det må vist siges at være et indlæg af klart propagandistisk karakter …, og geværerne er luftgeværer kun et billede blandt mange … blandt andet også et hvor de spiller playstation … hvad Michael Ellegård så er eller hvad motiverne for undervisningen i skydevåben er bør vel afgøre hvordan man forholder sig til den kanin …

  Home Hvem er vi? Kort om os
  Kort om os

  UngeMuslimer-Gruppen (UMG) er en interesseorganisation for muslimske danskere tilhørende shia skoleretningen. Den består af unge danske muslimer i alderen 15 til 30 år og har hovedsæde i hovedstaden København.

  UMGs ypperste mål er at være hovedaktør i at skabe et multi-religiøst og multi-etnisk Danmark, hvor alle samfundets fraktioner lever i harmoni.

  For at målet kan realiseres har vi påtaget os den del af opgaven, hvori vi har størst kompetence, nemlig at arbejde for og iblandt unge muslimske danskere uafhængig af deres etniske oprindelse.
  Arbejdet kan groft opdeles i to dele:

  a. At uddanne og kultivere unge danske muslimer i den sande forståelse af islam, hvori begreber som indelukkethed, fordomme og had er erstattet af nøgleord som frihed, accept og respekt. At informere og oplyse unge danske muslimer om det danske samfunds normer og værdier og, hvordan de på bedste vis kan integrere disse med islam, og dermed begå sig i det danske samfund og være velfungerende medlemmer af dette samtidig med at have shia-islam som religion.
  b. At informere og oplyse det danske samfund omkring islams sande principper udraderende de falske fordomme og frygten. Samtidig vil der søges imod at skabe en forståelse for, hvordan samfundet fra dets side kan bidrage til et multireligiøst og multietnisk Danmark.

  Like

  Kommentar af Ole Langer — 26 juli 2011 @ 14:09

  • Mener du i ramme alvor, at man ikke skal have lov til at blive våbenkyndig, hvis man ikke kan lide islam? Hvis justitsministeren skal se på Michael Ellegaard, så synes jeg ærlig talt også, at han skal se på denne gruppe unge muslimer. Begge grupper øver sig i at skyde til måls, begge grupper ser ud til at være fascinerede af våben. Loven bør være lige for alle.

   Like

   Kommentar af Eg-tvedpigen — 26 juli 2011 @ 14:32

   • Måske har du alligevel ret. Jeg har i alle tilfælde fjernet det.

    Like

    Kommentar af Eg-tvedpigen — 26 juli 2011 @ 15:47

   • Hodja fortæller mig, at det i sagen med Michael Ellegaard også drejer sig om luftgeværer. Billedet bliver alligevel.
    http://www.humanisme.dk/logbog/log061.php

    Like

    Kommentar af Eg-tvedpigen — 26 juli 2011 @ 16:30

   • Har ikke kunne logge på og troede en overgang at jeg var blevet IP censureret lol derfor det sene svar

    Nej jeg mener ikke at man skal forbyde at folk skyder med luftgeværer i en baghave – eller at man skal forbyde paint eller hardball games over en bred kam

    HVIS undervisningen har grobund i en ideologisk kamp som handler om bekæmpelse af anderledes tænkende uden en REEL grund mener jeg imidlertid at det skal forbydes

    Jeg mener også at du med det billede er med til at politisere og forsøge at miskreditere unge muslimer som organisation og negligerer deres formåls paragraf …. Det er formentlig din politiske agenda og skabt af en skepsis/dyb mistro overfor muslimer over en bred kam …. jeg forsøger at skelne skidt fra kanel uanset om det er Islam eller om det er nationalisme og synes ikke at billedet var/er ok til et forum som du godt ved deler dine holdninger og hvor det i modsætning hvis du havde sat playstation billedet eller formålsparagraffen på opildner/forstærker et had …. de samme kommentarer giver jeg hvis jeg bliver opmærksom på noget tilsvarende på islamistiske sider

    Like

    Kommentar af Ole Langer — 28 juli 2011 @ 08:04

   • Nej, vi censurerer ingen. Vi fjerner ikke kommentarer med mindre, man selv beder om at få sin kommentar slettet. Det eneste vi beder om er, at man afholder sig fra at poste adresser eller tlf-nr. på folk, for den slags sletter vi uden nåde.
    Du skal være hjertelig velkommen ligesom enhver anden. Muslimer må også meget gerne deltage i debatten. Tonen kan være hård, men det ved du jo allerede 😉

    Michael gør ikke noget ulovligt, og han gør ikke noget, som de unge muslimer ikke allerede har gjort. Loven bør være lige for alle – også for højreorienterede. Selv mener jeg, at Michael udgør en mindre trussel for mig og mine end de unge muslimer. Jeg har rigtig dårlige erfaringer med den slags religiøse grupper. Meget ofte siger de en ting men gør noget helt andet. Lad mig lige give dig en bid tekst, jeg fandt i Panum Instituttets bederum:

    “The greatest sacrifice for God is made in Jihad, for in it a man sacrifices not only his own life and property in His cause but destroys those of others also. But, as already stated, one of the Islamic principles is that we should suffer a lesser loss to save ourselves from a greater loss. How can the loss of some lives – even if the number runs into thousands – be compared to the calamity that may befall mankind as a result of the victory of evil over good and of aggressive atheism over the religion of God. That would be a far greeater loss and calamity, for as a result of it not only would the religion of God be under dire threat, the world would also become the abode of evil and perversion, and life would be disrupted both from within and without.”

    Synes du ikke, det er lidt skræmmende, at de unge medicinstuderende læser den slags?

    Det var også mig, der opdagede, at VCUA havde ekstemisten Ammar Doosh ansat som rollemodel. Jeg er slet ikke i tvivl om, han ikke var den eneste ekstemist i VCUA, men han var den eneste, vi havde beviser på. På VCUAs hjemmeside kunne man også læse om flotte værdier og hensigter.

    Like

    Kommentar af Egtvedpigen — 28 juli 2011 @ 10:27

   • Jeg synes da at det er fremragende at vi har vagthunde der er skeptiske overfor andres motiver og som ikke bare tager en etiket smækket på en hjemmeside eller et pænt slips for pålydende

    Jeg tager imidlertid afstand fra urimelige generaliseringer og samfundsomstyrtende ideologier og det første mener jeg at der er mange af

    Selvfølgelig tager jeg afstand fra det du har fundet i bederummet på panum – det er nok heller ikke panums officielle udmelding men snarere en frustreret dårligt behandlet arbejdsløs muslims frustrationer eller selvretfærdiggørende identitets statement – den slags skal bearbejdes men ikke med had eller vold

    Like

    Kommentar af Ole Langer — 29 juli 2011 @ 08:44

   • @egtvedpigen – super at have stoppet doosh fra udbredelse af ekstremistiske fanatiske budskaber til forvirrede unge – men en katastrofe at have skræmt reshma væk med dialogen – hun virker på mig som en der oprigtigt ville integration og som bidrager positivt til samfundet, og hun får så bl.a. besked på at skulle dø, køre dårlig argumentation mm.

    Ikke noget mærkeligt I at hun forsvinder og måske får sværere ved at se danskere som mennesker hun skal respektere

    Like

    Kommentar af Ole Langer — 29 juli 2011 @ 09:16

   • Reshma var godt klar over, at Ammar Doosh var ekstremist. Alligevel fandt hun det ikke relevant at stoppe hans “integrationsarbejde”. Oven på det svigt fra hendes side, er jeg sådan set hamrende ligeglad med, om hun respekterer mig.

    Like

    Kommentar af Eg-tvedpigen — 29 juli 2011 @ 10:03

   • Så istedet for at indlede en dialog der måske kunne sikre at reshma en anden gang foretog aktive handlinger fremfor at være afventende og se om han i virkeligheden var ekstremist eller blot forvirret nu hvor han jo havde meldt sig til et integrationsprojekt så skulle hun altså begraves i verbalt lort? Kan fortsat ikke se logikken- især hvis målet skal være at sikre at muslimer skal integrere sig på en god måde og ikke blive isolerede asociale skiderikker (på godt dansk)

    Like

    Kommentar af Ole Langer — 29 juli 2011 @ 12:31

 4. Og så over til noget helt andet. Jeg er gået i barndom og efterlyser en tøjbamse. Den skal helst være syet af syersken Margarete Steiff. Har nogen af Hodjas læsere en sådan lille pusling, giver jeg gerne en plovmand for den. Kig efter i skuffer og skabe. Finder i den, så send den blot ind til hodja!

  Like

  Kommentar af machiavelli — 26 juli 2011 @ 14:48

 5. Vi går nu mest ind for grislinge 🙂

  Jeg har også hørt, at den såkaldte våbentræning er skydning med luftgevær i baghaven.

  Er denne her nogensinde meldt til justitsministeriet? Sådan anskaffer du dig legalt en pistol: http://www.humanisme.dk/artikler/art03000.php

  Like

  Kommentar af Hodja — 26 juli 2011 @ 16:03

  • “Jeg har også hørt, at den såkaldte våbentræning er skydning med luftgevær i baghaven.”

   Altså Michael Ellegaards?

   Like

   Kommentar af Eg-tvedpigen — 26 juli 2011 @ 16:07

 6. Ja

  Like

  Kommentar af Hodja — 26 juli 2011 @ 16:10

  • Jamen for fanden da også! Så var min sammenligning jo glimrende til at begynde med.

   Like

   Kommentar af Eg-tvedpigen — 26 juli 2011 @ 16:13

   • Ja. Man skal aldrig ryste på hånden…

    når man skriver 🙂

    Like

    Kommentar af Fidibus — 26 juli 2011 @ 16:53

 7. En gammel historie – de skyder med luftgeværer i hans baghave. De har vistnok gjort det et par år efterhånden. Har været oppe i pressen flere gange, senest da Ellegaard blev arresteret ifm dobbeltmordet i Odense.

  Like

  Kommentar af Hodja — 26 juli 2011 @ 16:12

 8. http://ekstrabladet.dk/112/article1546965.ece

  Like

  Kommentar af Hodja — 26 juli 2011 @ 16:18

 9. Antal registrerede skytter i DK:

  DDS har for øjeblikket ca. 145.000 aktivitetsmedlemmer. Aktivitetsmedlemmer opgøres ud fra hovedaktiviteter og ud fra forskellige typer skydebaner. Personantallet opgøres ikke, men udgør anslået 73.000.

  http://www.skytten.dk/Default.aspx?ID=1217

  Mon ikke der er både højre- og venstreorienterede, postbude, pensionister, skolebørn, malersvende, klinikassistenter og mange andre blandt de mange tusinde?

  Like

  Kommentar af Hodja — 26 juli 2011 @ 16:25

  • Tak for hjælpen 😉

   Er det for øvrigt ikke ved at være tid til at få opfrisket vores layout?

   Like

   Kommentar af Eg-tvedpigen — 26 juli 2011 @ 16:49

   • Jo 😀

    Vi må snart have redaktionsmøde.

    Like

    Kommentar af Hodja — 26 juli 2011 @ 17:03

 10. Ja danskere med rigtige meninger ser helst at alle muligheder for at forsvare sig selv og sin ejendon kriminaliseres i højere grad end de allerede er. Selv om det er svært at forestille sig yderligere begrænsninger mulige på dette område.

  Like

  Kommentar af Nielsen — 26 juli 2011 @ 16:28

  • Næ, rød regering vil fjerne hjemmeværnets medlemmers våben i hjemmene.

   Like

   Kommentar af Allan — 26 juli 2011 @ 16:53

 11. Uriasposten eller Hodja viste for nogle år siden nogle billeder af smilende tørklædeklædte studerende fra en muslimsk kvindeforening på Syddanske universitet. De havde netop dannet foreningen, og et af deres første arrangementer, måske var det det første, var et besøg i en skytteforening.

  Lidt småsært, ikke? Kan nogen forestille sig en kristen kvindeforening med sådan et arrangement?

  Det kunne være morsomt at gense de billeder.

  Like

  Kommentar af Mette — 26 juli 2011 @ 19:11

 12. Blast from the past: Muslimsk skytteforening på SDU: http://snaphanen.dk/2011/07/26/fra-machiavellis-skrivebord-v/

  Like

  Kommentar af Hodja — 26 juli 2011 @ 21:17

 13. Morgen fascisten jyllands-pesten er ikke alene en hån mod det papir den er trykt på, den har også overhalet dhimmi bladet politiken inden om, og har taget den sorte førertrøje i ækel dhimmitude.

  Like

  Kommentar af Fritz — 26 juli 2011 @ 21:30

 14. Kun et land der er ramt af den galoperende røde sindssyge eller et land med den sygeste diktator kan finde på at bevæbne muslimer.
  VELKOMMEN TIL MOHAMMEDANMARK, LANDET HVOR DET ER UNORMALT AT YDE OG NORMALT AT NYDE.

  Like

  Kommentar af Fritz — 26 juli 2011 @ 21:47

 15. Lidt kontekst for jer som i modsætning til Mette ikke bare ser et billede og digter løs :o)

  Det billede blev taget for “unge muslimer gruppens” (UMG) sommerlejr for et par år tilbage, hvor deltagerne blev delt i hold og skulle deltage i nogle konkurrencer. Billedet er fra anden konkurrence dag, hvor der bl.a. skulle dystes i skydning og menneskelig trillebør løb (altså hvor man er 2 personer, og den ene holder den andens ben mens den anden skal løbe med armene)… ved ik lige hvad det hedder, men I kender det sikkert. Dagen forinden var der turnering i fodbold 😛
  Efter disse (hyggelige) dage, blev sommerlejren afsluttet med en fest (uden alkohol selvfølgelig 😉 ) hvor der blev delt præmier ud. Førstepladsen var bl.a. sommerbilletter til fisketorvet.

  Jeg kan godt se hvorfor nogle mennesker kan blive skræmt af sådanne aktiviteter. Fodbold giver jo muslimerne mere kondi så de kan løbe fra POLITIET. Men det mest uhyggelige er jo ikke skydningen, men DEN MENNESKELIGE TRILLEBØR! Denne øvelse skulle forberede lejrdeltagerne i hvordan man bedst destruerer en bygning, fx Jyllandsposten :o)

  Synes ærlig talt det langt ude hele det her. Lad UMG være i fred, de har gjort så ufatteligt meget for de unge danske muslimer her i landet, fx deres årlige uddannelsesmesser hvor højtuddannede muslimske studerende vejleder de unge i uddannelsesvalg osv. og fortæller om egne oplevelser – fuldstændig gratis, åbent, frivilligt og totalt ikke-religiøst arrangement… og dette er blot en korn i havet.

  Håber især hende der Mette som jeg formoder fandt billedet har dårlig smag i munden over at “vildlede” på denne måde. Og det er vildledning når denne skydeaktivitet var et enkeltstående tilfælde og ikke havde til hensigt at træne, men at skabe lidt sjov konkurrence.

  Og til den der skrev indlægget om at der også blev spillet playstation (Ole?), så ja…. masser af Playstation og Fodbold…. begge to ting som er meget farlige 😛

  Like

  Kommentar af 0wner Mette — 28 juli 2011 @ 20:40

  • Fest? Uden alkohol? Altså 😀

   Like

   Kommentar af Hodja — 28 juli 2011 @ 20:54

  • De unge muslimer hygger sig med at skyde til måls, Michael Ellegaard hygger sig med at skyde til måls – same same.

   Like

   Kommentar af Eg-tvedpigen — 29 juli 2011 @ 01:43

 16. De mest skydeliderlige er dem, der altid er blevet nægtet adgang til skydevåben.
  Derfor anskaffede jeg et luftgevær, da mine drenge var halvstore, samt en skydekasse
  og en stor spånplade.
  Så gik det løs i gården under opsyn i lange tider.
  De blev dygtige, men ingen af dem har siden været skydeliderlig.
  Sådan skal det gøres!!!

  falkeøje

  Like

  Kommentar af falkeøje — 27 april 2012 @ 15:29


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: