Hodjanernes Blog

10 juli 2011

DR: Jeg vil male byen rød!

Siden Københavns radikale teenage- og integrationsborgmester Anna Mee Allerslev for første gang slog dørene op til Københavns Rådhus, har hun arbejdet som besat på at gøre København til en mere “mangfoldig” by.

Idéen udspringer fra kulturelitens ‘fondness’ for forfattere som Gabriel García Márquez og Isabel Allende.
Med tanker om magisk realisme og krystalhealing i baghovedet og et mangfoldighedcharter i hånden forsøger rådhuset at få borgerne til at kombinere  fantastiske begivenheder, skrøner og radikale drømme med den eksisterende verden for derved at ændre på den høje kriminalitet blandt ikke-vestlige efterkommere.

Det giver så at sige sig selv, hvem der bærer skylden, hvis projektet mislykkes: De uvillige, dovne og ikke spor magiske københavnere!

(Kilde: Bland dig i Byen)

Vi på bloggen har igennem længere tid undret os over DRs nyhedsdækning. Nu kan vi afsløre, at DRs favorisering af landsskadelig virksomhed alligevel ikke skyldes en medarbejderskare bestående af ondsindede skabskommunister med derimod et øjebliks vanvid, hvori DR til tonerne fra ‘Regnvejrsdag i November’ fattede pen og papir og underskrev, hvad der virkede som en tilforladelig kontrakt, Mangfoldighedschartret. DR har desværre forpligtet sig til at få mangfoldighed til at se ud som et aktiv i den offentlige debat:


(Kilde: Bland dig i Byen)

9 kommentarer »

 1. Tja, komiske ali har ikke levet forgæves!

  Like

  Kommentar af li — 10 juli 2011 @ 08:09

 2. […] Jeg synes den unge borgmester Allersvlev og alle de andre livsfarlige fjolser der medvirker, skal tilbyde den 73- årige mand, der nød solopgangen ved Bellevue i forgårs, om at skrive under på dette. Han blev uden nogen påviselig grund mangfolddiggjort, og endte på hospitalet med dobbelt kraniebrud, brækket næse, brækket kæbe, flækket overlæbe og tre udslåede tænder, samt brækket håndled. Hvis han altså overhovedet kan holde på en pen længere. De er med i Mangfoldighedsboardet. Via Hodja. […]

  Like

  Pingback af Godstog plyndret i “følsomt kvarter” « Snaphanen — 10 juli 2011 @ 09:32

 3. En nation hvor den røde halvdel slår den anden halvdel og sig selv ihjel…gud må have en ubeskrivelig syg humor.

  Like

  Kommentar af Fritz — 10 juli 2011 @ 10:03

 4. De underskrivende organisationer udgør et netværk af Gutmenschen, offentligt subsidierede gloriepudsere i lange baner. Inklusiv Statsbanerne, repræsenteret af S-togs logoet. Som ovenfor noteret: Syg humor.

  Like

  Kommentar af Crass Børsting — 10 juli 2011 @ 11:45

 5. Det er syg humor, indtil vore kulturberigere bliver flertal, så er det ikke humor længere.

  Der er ikke noget at gøre, de hjernevasker hinanden. Men de skal nok selv få smækket, når de er på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt. Lad den hjernedøde Anna Mee Allerslev gå en tur på de forkerte steder, så skal hun nok blive kulturberiget.

  Like

  Kommentar af machiavelli — 10 juli 2011 @ 17:06

 6. Hvad i alverden skal det A4 ark med kruseduller på gøre godt for? Ekstraordinært idioti – selv for den kant.

  Lav dog en kontrakt med et reelt indhold, hvor man kunne skrive under på, at man personligt ville lægge ryg til berigelserne i form af overfald, røveri og voldtægt.

  Like

  Kommentar af Aida — 10 juli 2011 @ 17:22

 7. Det gode ved dette vidunderlige initiativ er vel at det er så uhyggeligt gennemskueligt og uklogt, at ingen kan tage det alvorligt. Det har altså kun effekt overfor de mennesker som virkelig ikke kan tænke selv. På den anden side er det vel så skidt, fordi det bliver de svage der betaler for den offentlige stupiditet. Problemet ligger, for mig at se, i at den teori de offentlige instanser knyttet an til; at det gælder om at gentage det samme ord så mange gange som muligt, jo er en relativ idiotisk teori, for ikke at sige, fuldstændig, topuhyggeligt, utrolig og ualmindelig dum teori. De burde jo diskutere demokrati, retsstat, solidaritet, og forholdet imellem retfærdiged og lov, men altså de kan kun svinge sig op til at komme med tomme fraser.

  Overfladiskheden og den manglende forståelse tvinges så ned over hovedet på folkedemokratiet Danmark, som jo netop, indtil videre, er opdraget til folkeoplysning og kritisk dialog, altså de egenskaber der giver et ordenligt demokrati. Således møder den internationale elite lille Danmark, og bliver totalt udkonkurreret af vores grundtvigianske traditioner.

  De ved godt, tror jeg, og de har de samme idealer som vi; demokrati, lov og orden, men de er så langt væk fra deres egen forståelse af traditionerne at de kommer til at fremstår som ufattelig idiotiske, hvilket de vel strengt taget også er.

  Og hvis jeg ikke har ret i at Allerslev er en marionet, så er min r..v en togstation 🙂

  Like

  Kommentar af Asger Trier Engberg — 10 juli 2011 @ 19:51

 8. Hvis man nu oversætter “mangfoldighed” til engelsk bliver det til…… diversity, jeg ved godt at mange betragter mig som en gal konspirationsteoretiker (altså bortset fra når jeg diskutere metafysik og politisk teori), men altså, såvidt jeg er orienteret, udvikles mange af EU´s projekter af den engelske tænketank Chatman House, og prøv at se hvad de har af ambitioner for EU og herunder selvfølgelig Danmark:

  http://www.chathamhouse.org.uk/news/view/-/id/89/

  Det er selvfølgelig kun gætværk, men altså Allerslev har ikke selv fundet på at ævle om mangfoldighed hele tiden, og da Det Radikale Venstre er tæt allieret med EU, og EU jo skal sprede deres ideer på en eller anden måde, så er hun da en oplagt kandidat.

  Ingen beviser, kun diskussion, men jeg synes det lugter 🙂

  Like

  Kommentar af Asger Trier Engberg — 10 juli 2011 @ 20:28

 9. Ha, det er jo som taget ud af en berømt roman ….

  Hvad er det nu den hedder ?!?! Noget med et årstal … 😉

  “Svaghed er styrke”, “Kriminelle er dine venner”, “Alke kultur er berigende og lige gode”,
  “Hvis vi er flinke ved dem nu, så vil de sikkert også behandle os pænt,
  når de engang kommer i flertal” ( frit efter den tidl, svenske minister Jens Orbach )

  Like

  Kommentar af Bjovulf — 11 juli 2011 @ 02:54


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: