Hodjanernes Blog

24 juni 2011

§266b – b for bagslaw

Stampist fra Waffen-SF anklager pianist for at rose muslimer!

I det nedenstående citat fra Dagbladet Roskilde fremsætter en Kim Raben (billedet) en række udtalelser som stærkt forhåner, truer og nedværdiger den folkegruppe, som ikke må forhånes, trues eller nedværdiges. Han mere end antyder at muslimer ikke tager deres tro alvorligt, at sharia-loven blot er en underparagraf i den danske grundlov og opfordrer dem til at blæse Mohammed et stykke. Når Vorez Allezammez Zenia og Stikker-Niels derfor i morgen slæber ham for tankedomstolen er hans eneste redning derfor at påstå 100% ukendskab til koranen:

ROSKILDE: – “Der bliver ingen sag ud af den politianmeldelse, som byrådsmedlem og folketingskandidat for SF, Kim Raben, i marts foretog af Dansk Folkepartis Merete Dea Larsen, der ligeledes er byrådsmedlem og folketingskandidat. Det skriver DAGBLADET Roskilde. – Anmeldelsen skyldtes et læserbrev, som Merete Dea Larsen og partiets lokalformand Pernille Strufve havde sendt til Roskilde Avis. I det stod bl.a., at “islam pålægger en rettroende muslim at arbejde for indførelse af sharia-loven, som på ingen måde er kompatibel med demokrati,” og at “islam ikke er og aldrig kan blive i overensstemmelse med den danske grundlov.” Det fik Kim Raben til at foretage politianmeldelse – en anmeldelse, som blev støttet af SF’s leder, Henrik Stougaard, der kaldte udtalelserne “diskriminerende og åbenlyst ulovlige og krænkende,” mens V og K fandt anmeldelsen grundløs og usympatisk.

Og grundløs var den, fastslår politiassessor Jørgen Panum. – “Jeg har beslutte ikke at indlede en efterforskning i sagen om en anmeldelse imod dem for at have begået overtrædelse af straffelovens paragraf 266b. Begrundelsen er, at politiet kun efterforsker sager, hvor der er en rimelig formodning om, at der er begået noget strafbart. Det mener jeg ikke, der er i dette tilfælde,” skriver han. Det er Merete Dea Larsen meget tilfreds med. – – Jeg har sovet roligt og ikke været nervøst. Det er en bekræftelse af det, jeg har ment burde ske. Jeg håber, Kim Raben har fundet ud af, det ikke er måden at køre et demokrati på, og at han har opnået, hvad han ville, hvilket formentlig var medieomtale, siger Merete Dea Larsen.

Kim Raben fortryder ikke anmeldelsen. – Det er ikke faldet ud, som jeg havde håbet, og det er jeg nødt til at tage til efterretning, men vi fik gang i en debat, som stadig lever, og som jeg synes er vigtig. Jeg synes stadig, det er et voldsomt groft angreb, siger Kim Raben.”

4 kommentarer »

 1. Det er et henrivende fotografi. Er han lærer eller pædagogmedhjælper?

  Like

  Kommentar af Mette — 24 juni 2011 @ 22:51

  • Næppe. Begge dele ville forudsætte en slags eksamen. Jeg gætter på RUC-“studerende”.

   Like

   Kommentar af Skjoldungen — 24 juni 2011 @ 23:27

 2. Selvmordskulten som Kim Rabies er medlem af, samt deres medlems blad Villy Bladet får en lige højre “om jeg så må sige” af læserne.
  http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/article1574353.ece

  Like

  Kommentar af Fritz — 24 juni 2011 @ 23:29

 3. Endnu en skabsmuslim er sprunget ud, jeg vil gætte på, at der er ca 20% muslimer i Danmark, hvis vi regner typerne som ovenstående med. Og det kommer vi væltemig til, den dag opgøret skal tages!

  Like

  Kommentar af Slyrgraff — 25 juni 2011 @ 09:00


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: