Hodjanernes Blog

10 juni 2011

Noget må pianisterne have gjort rigtigt!

Führerhauptquartier des EUSSR: “Seit 5 Uhr wird jetzt zurückgeschossen! – Und von jetzt ab wird Zöllner mit Zöllner vergolten!”

Man ser det for sig: Ved den gamle grænse til Tyskland sidder en velnæret, ældre tolder foran sit pølsevognslignende skur og vinker huldsaligt til de forbipasserende biler som – proppet med billige bajere og smøger – kortvarigt må gå helt ned i 4. gear for at kunne vinke tilbage. Og på den asiatiske side af Bron bemærker man i forbifarten, at der ved siden af den gule Volvo med påskriften “TULL” er parkeret en Fiat Panda med påskriften “TOLD”.  – Dette idylliske scenarie har fået samtlige spidser i vor hjemlige 5.kolonne til at gå over gevind – hvis de da endnu besidder en skrue med et sådant. Deres dertil indrettede medier har ryddet forsiderne og fundet de typer frem som ellers er reserveret til verdenskrige og kongelige barnefødsler:

Jydepotten: “På selve dagen, hvor aftalen skulle vedtages, trækker oppositionen nu støtten til den bevilling, som skulle sikre penge til flere toldere og permanent kontrol ved grænsen. – I stedet vil S, SF og De Radikale fremsætte et beslutningsforslag i Folketinget, som vil tvinge regeringen til at skrotte planerne om flere toldere og nye grænsestationer”. – Pravda i Pilestræde har hentet fossilerne frem fra skuffen med aflagte udenrigsministre og ladet Uffe Halallemann, Helvegen og Lykketotten udbrede sig om vort så meget omtalte omdømme. Den ligeledes aflagte Per Styg har man overset, da han i modsætning til de tre førstnævnte har et par huller i sin uvidenhed. – DanMarx Radio har fundet det løsgående missil Jens Rohde frem og han finder at “det er meget uheldigt” – samt en Morten Lykkegaard som “opfordrer parterne bag grænseaftalen hjemme på Christiansborg til at tale med kun én stemme, når den danske grænseaftale omtales”. Samarbejds-Politiken topper naturligvis galskaben og lader Malene overgeWind (professor i statskundskab ved Københavns Universitet – (sic.)) og en jurist ved navn Gerd Battrup fra Institut for Grænseregionsforskning ved Syddansk Universitet (antallet af nuttede institutter er åbenbart uendeligt) udtale at “Danmark vil få tørre tæsk”.

Ser man det…I mellemtiden sidder jeg så her på mit stamværtshus på Ku’Damm i Berlin og passiarer med en halv snes meget ægte tyskere. Ingen af dem har hørt noget om det fæle Danmarks skændige overfald på det fredselskende Tyskland, men jeg har hentet et par aviser på stang og fundet noget om sagen langt inde i petitstoffet. Og ganske rigtigt: de lokale Lame Street Media udmaler hvorledes bryske, bevæbnede danske grænsegendarmer stopper og gennemsøger samtlige køretøjer for gemytlige tyskere, ærlige zigeunere og fredsommelige muhammedanere. Og nu kommer det spøjse: Jeg modsiger dem ikke – hvilket får hele stambordet til at udbryde So ein Ding mûssen wir auch haben! – Flere af dem udtrykker ligefrem ønsket om henlægge ferien til das grossartige Dänemark, hvor man altså kan færdes trygt i visheden om at skidtfolk er standset ved grænsen…

Og hvis det hele ikke var så latterligt, kunne man et øjeblik fristes til at blive alvorlig: Er det ikke just den samme camarilla af landssvigere der lige siden vort Anschluss i 1972 – hver eneste gang vi er blevet befalet at stemme Ja – har bedyret, at vi sandelig ikke afgav suverænitet? – Og at retsforbeholdet skulle afskaffes for at vi kunne deltage i det grænseoverskridende politisamarbejde – det samarbejde, som åbenbart nu må opgives på grund af den vinkende tolder i sit lille skur…? – Nå om ikke andet, så har pianisternes grænsestunt i hver fald gjort det klart for selv den tungeste, hvorledes denne 5.kolonnes svælgen i løgn, bedrag, svindel og humbug får selv den frommeste taqiiya-ekvilibrist til at ligne en sølle amatør…

7 kommentarer »

 1. LOL!

  Like

  Kommentar af Mette — 10 juni 2011 @ 20:28

 2. So en ding mûssen wir auch haben! – Jeg gætter på at det er den folkelige holdning i de fleste europæiske lande. Og EU bureaukraterne, EU liderlige politikere, eksperter og journalister ved det, og det er netop derfor, at deres reaktion mod Danmark er så hysterisk. Hvis det lykkes Danmark at udfordre Schengen samarbejdet, eller bare at skære et lille hjørne, står de fleste lande på spring til at tage endnu et hjørne, og hele Schengen systemet vil bryde sammen på kort tid. De to største satsnings-områder på det europæiske Utopia, Euroen og Schengen er ved at bryde sammen. Grækenland er ikke bare økonomiske bankerot, det er også på randen af borgerkrig, på grund af invasionen fra syd og øst, som de ikke kan stå op imod på grund af EU’s politik. Og når der opstår borgerkrig, som resultat af EU’s politik, bliver det svært at sælge EU som er fredens projekt.
  Men der er rigtig mange mennesker, der lever fedt af EU, og mange mennesker har investeret kolossale mængder af politiks kapital i projektet, så der er ingen tvivl om, at det er meget sejlivet system, og sammenbruddet bliver ikke kønt at se på.

  Like

  Kommentar af JensA — 10 juni 2011 @ 21:52

 3. For fanden, hvor bliver man deprimeret af at høre på kristenfisen og hans sikring af omdømmet ved at få indskrevet, at alt skal gå efter EU-koranen. Og ikke mindst hende, som et flertal måske ønsker som kommende statsminister, ævle om at tolderne er mere effektive, hvis de kommer væk fra grænsen og futter rundt og generer folk og fæ inde i landet.
  Jeg kender folk som har mistet deres bådmotor, smadret bilvinduet og fået deres hus gennemrodet. EU-galninge og omdømme krystere blæser på ofrene.
  Det er en tåbelighed, der skriger til himlen, at EU-regler har samme urørlige status som koranen.
  I øvrigt så bunder alle toner, som anslås af EU, af frygten for at andre lande, skulle kopiere den gode ide.

  Like

  Kommentar af Menig 442 — 10 juni 2011 @ 22:03

 4. ROFLMAO – good one!

  En af jeres bedste 😉

  Like

  Kommentar af Bjovulf — 10 juni 2011 @ 23:07

 5. Hedder det ikke gegolten?

  Citat: Und von jetzt ab wird Zöllner mit Zöllner vergolten!”

  I tysktimerne blev vi advaret mod denne forveksling.

  falkeøje

  Like

  Kommentar af falkeøje — 11 juni 2011 @ 15:55

  • Det ville jeg også umiddelbart sige. Men den pågældende linie har jeg ment skulle afspejle EUSSR nøjagtigt. Derfor har jeg brugt den stavemåde som selveste grundlæggeren af EUSSR selv brugte i sin tale – radiotransmitteret – til Rigsdagen den 1. september 1939. In sin kontekst lyder det relevante afsnit af Hitlers tale således:

   “Polen hat heute nacht zum erstenmal auf unserem eigenen Territorium auch mit bereits regulären Soldaten geschossen. Seit 5.45 Uhr wird jetzt zurückgeschossen! Und von jetzt ab wird Bombe mit Bombe vergolten! Wer mit Gift kämpft, wird mit Giftgas bekämpft. Wer selbst sich von den Regeln einer humanen Kriegsführung entfernt, kann von uns nichts anderes erwarten, als dass wir den gleichen Schritt tun. Ich werde diesen Kampf, ganz gleich, gegen wen, so lange führen, bis die Sicherheit des Reiches und bis seine Rechte gewährleistet sind.”

   Like

   Kommentar af Skjoldungen — 11 juni 2011 @ 20:54

  • Vergolten er rigtig – vergelten = at gengælde
   “wird vergolten” = partizipium futur passiv
   er/sie/es hat gegolten er fortid af gelten = gælde

   Like

   Kommentar af maxxa — 12 juni 2011 @ 10:45


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: