Hodjanernes Blog

1 juni 2011

Beuf a la Allah

Filed under: Australien, Hadith, Imamer, Indonesia, Islam, Koran, Shariah, Tortur, Vold — Tags: — Skjoldungen @ 21:36

Australierne kan – endnu – lade sig chokere.

Indonesien er et muslimsk land og kan som sådan ikke ernære sig selv. Man må importere også kød udefra – i første række fra landbrugslandet Australien – men som levende kvæg, da man vil halal-slagte det selv.

Der Tagesanzeiger (Skjoldungens oversættelse): “Australske dyrevenner har filmet i indonesiske slagtehuse. “Jeg er sikker på at vi efter fem minutters optagelser havde materiale nok til at stoppe exporten af kvæg til Indonesien” siger et medlem af gruppen. – På baggrund af chokerende tilstande i indonesiske slagtehuse har Australien indtil videre forbudt salg af levende slagtekvæg til elleve af disse slagterier.[…] I en landsdækkende TV-udsendlse blev vist hvordan kvæget blev pisket og blev tæsket med hovederne mod betongulvet. Dyrene fik ved fuld bevidsthed flænset struberne over og led i mange minutter inden de forblødte. –  Det indonesiske landbrugsministerium forsvarer metoden som værende nødvendig efter islamisk ret. Regeringen må sikre forbrugerne at dyrene bliver slagtet efter muslimske forskrifter og renhedsregler (Halal) – altås uden forudgående bedøvelse.    – (Tip Politically Incorrect)

4 kommentarer »

 1. Det har intet med halalslagtning at gøre. Det er blot endnu et eksempel på perverse muhammedanere som nyder at påføre andre skabninger størst mulige lidelser.

  Like

  Kommentar af Danskeren — 2 juni 2011 @ 05:32

 2. Det er ganske rigtigt ikke korrekt halal slagtning, men det tror jeg ikke er relevant her.

  Mishandlingen opstaar fordi dyrene er ved bevidsthed naar de faar halsen skaaret over – kombineret med elendigt udstyr og total mangel paa forstaaelse af kvaegs adfaerd og dyrevelfaerdsprincipper.
  Austraske koer er store, staerke og halvvilde i modsaetning til indonesiske koer, og slagterimedarbejderne kan ikke haandtere dem saa de tager alle midler i brug de kan komme paa for at faa arbejdet overstaaet. De er alle kort-tids kontraktmedarbejdere fra meget lav social baggrund og de er ogsaa ekstremt daarligt betalt. Det er et skodjob for dem, ren overlevelse, og al traening i verden kan ikke aendre det faktum.

  Den horrible snuble-boks er suppleret af de australske eksport organisationer for at “forbedre dyrevelfaerden”, officielt – men nok snarere for at overhovedet goere det muligt for indoneserne at slagte de australske dyr.

  Den indonesiske regering kraever ikke at slagtning foregaar uden bedoevelse. Det goer den indonesiske muslimske organisation med autoritet over halal procedurer (kan ikke huske hvad de hedder) heller ikke – lederen har indskaerpet at slagtningerne vist her ikke er halal, og organisationen har akkrediteret de fire slagterier i Indonesien som bruger stunning (bedoevelse foer slagtning).

  Udover selve slagtningen er hele processen omkring slagtningen staerkt kritisabel. Igen, elendige faciliteter og slagteriarbejdere som totalt mangler empati og forstand paa dyreadfaerd.

  Det er et grelt eksempel paa hvad der kan ske naar man blander religioese regler og masseproduktion, og prioriterer profit over anstaendighed.

  Like

  Kommentar af Anna — 2 juni 2011 @ 16:10

 3. Malaysia Halts Dutch Halal Meat Imports

  Malaysia has stopped importing halal chicken meat from the Netherlands. This is due to the fact that there is no certification authority for halal in the country. Malaysian inspectors who were in the Netherlands are concerned that animals are stunned before being killed, which is not allowed in ritual slaughter.

  http://www.dutchnews.nl/news/archives/2011/05/malaya_halts_dutch_halal_meat.php

  Like

  Kommentar af Arne — 3 juni 2011 @ 02:46

 4. Mage til modbydelig slagtemetode, findes vist kun indenfor ISLAM!?! FØJ FOR FANDEN………….! 😦

  Like

  Kommentar af Hende — 5 juni 2011 @ 21:23


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: