Hodjanernes Blog

5 maj 2011

Habeas corpus?

Filed under: 9/11, Afghanistan, Evidens, Islam, Jihad, Pakistan, Terrorism, USA/Canada — Tags: , — Skjoldungen @ 12:16

Hussein Obama er gartner i konspirationsteoriernes have.

Her i Mohammedanmark er vi langt forud for amerikanerne – ikke kun hvad angår islamiseringen. I sammenligning med vore kære ledere er deres de rene dillettanter. På den anden side af Dammen kan man gribes af hellig forargelse når præsidenten stikker en – relativt – uskyldig plade, såsom: Nixon: “I am not a crook”, Clinton: “I did not have sex with that woman” og Hussein Obama: “this is my birth certificate. Småting, petitesser og bagateller til hobe. Næh, kom til Mohammedanmark, min far – så skal du se boller på suppen: Krag: “EF er ikke en stat og vil aldrig blive det”, Schlüter: “Unionen er stendød” og Anders Fup: “Forfatningstraktaten skal til folkeafstemning”.

Som følge heraf er der ikke meget grin ved at være konspirationsteoretiker i et land hvor statschefens løgne mere er reglen end undtagelsen. Og de få som forsøger bliver selv til grin – tænk blot segmentet omkring Samarbejds-Politiken og deres “det var Bush og jøøøderne som væltede World Trade Center”. De trænger jo så indlysende til psykiatrisk hjælp, og selv om vi her på Hodjas Blog ikke gør os meget udi slige materier vil vi hermed gøre en undtagelse og forsyne bemeldte segment med en konspirationsteori, som nok er en kende mere plausibel. Deres egen kære Obama lægger selv op til det ved at tilbageholde fotografierne af en behørigt aflivet, from muslim. Det skyldes såmænd det enkle forhold, at de ikke eksisterer – endnu. Da man ikke har kunnet fotografere Osama – han var der nemlig ikke – skal man først have fyret op und GIMP og konstrueret nogle billeder. Denne gang med lidt større finesse end fadæsen med fødselsattesten. Den slags tager sin tid når man ikke er alt for vaks med alt det der nymodens computer-noget. Så i mellemtiden har fantasien frit spil:

Osama bin Laden var ikke til stede ved 1.maj-festlighederne i Pakistan da Navy SEAL Team 6 arriverede for at hilse på ham. Han døde nemlig under et bombardement i Tora-Bora bjergene for 8 år siden og er nu aldeles fortæret af orme, snegle og kakerlakker. Pist væk. Det vidste sælerne ikke, så mens de ledte efter husherren – som ikke var hjemme – omkom nogle af husets hellige krigere desværre. Men for at det hele ikke skulle være forgæves tog man et kadaver med, udnævnte det til at være over-muslimen himself og smed det i havet. Sælerne er loyale og fortæller ikke, at de blev taget i hoved og røv da Hussein efterfølgende påstod at han egenhændigt havde ekspederet verdens frommeste muslim – uden at fremlægge så meget som skyggen af et bevis. Historien med at mønster-muslimen skulle bisættes – sporenstrengs og til søs! – af hensyn til muslimernes sarte følelser ville ikke engang Zenia eller Stikker-Niels hoppe på.

Til sælernes undskyldning tjener, at de troede på at præmie-muslimen var i live. På det punkt er de ikke klogere end så mange andre. Havde man da ikke hørt fyren bræge om dit og dat og hellig krig adskillige gange i de sidste ti år? – Jo, men kun på utydelige, knasende kassettebånd. Et analogt medie som er nemt at forfalske med en hvilkensomhelst stemme og uden afslørende, digitale spor. De sidste 8 år har vi – mystisk nok – ikke set OBL på video, enskøndt man nemt kunne have brugt en gammeldags video-båndoptager med tilvarende, analog teknik. Hvorfor dog ikke? – fordi han var død, selvfølgelig!

Nå, se det var så vores forsøg udi det konspiratoriske. Det er selvfølgelig helt ude i hampen. Den rigtige forklaring på de manglende fotos er jo ifølge præsident Hussein, at vi ikke tåler at se ubehagelige billeder at afdøde, fromme muslimer. Hvilket synes en anelse ejendommeligt eftersom andre, ligeledes meget fromme muslimer har for vane at sprænge sig selv i mange stykker for øjnene af et vantro publikum. Og efterfølgende lægge fotos af de enkelte muslim-stumper ud på internettet til almen beskuelse og beundring. Vi er altså på tre år blevet meget, meget mere sarte end dengang hans forgænger i embedet viste os vedlagte foto af en anden – næsten lige så from – afdød muslim…

4 kommentarer »

 1. Åhhhr hold da bare kæft, hvor er det lige på kornet. Magten tror sgu, at vi alle er idioter.

  Like

  Kommentar af Børge — 5 maj 2011 @ 14:44

  • Og fra BT via Al-Ritzau:

   “Ponyejeren beskriver manden som udlænding – muligvis iraker.

   /ritzau/”

   Moske et dyre sexforbud med ubetinget udvisning som straf ikke er helt ude i skoven.

   Like

   Kommentar af Hans Und — 5 maj 2011 @ 16:02

 2. Og så igen lidt OT, men herligt er det sgu – især hvis ponyen havde sparket bagud.

  http://jp.dk/indland/krimi/article2421174.ece

  Like

  Kommentar af Børge — 5 maj 2011 @ 15:00

 3. …der var åbenbart ikke nogen ged i nærheden?

  Like

  Kommentar af L. Johansen — 5 maj 2011 @ 23:00


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: