Hodjanernes Blog

7 april 2011

Inflation som kur mod islam?

Filed under: Islam, Jihad, Koran, Kulturberigelse, Kunst, Loonies, Terrorism, Vold — Skjoldungen @ 00:57

Lars Vilks: Antagelig er løsningen at brænde flere koraner.

Argumentet er ikke uden en vis logik. For få år siden trak det overskrifter i aviserne når der blev skudt med skarpt på gader og stræder, skåret hoveder af sagesløse mennesker eller voldtaget småpiger. Den slags er i dag rutine og petitstof. Kulturberigelsen har sejret ad helvede til, som suicidalakrobaterne siger. Skal man på forsiden nu, bliver man nødt til at ty til helt anderledes gruopvækkende skændelsgerninger – som f.eks. at futte en bog af. Men hvis man nu futtede en af hver dag, året rundt, kunne det jo tænkes at interessen ville blegne – og da de bibliofile kulturberigere ikke just er kendt for deres flid og energi er det vel tænkeligt at også de kunne tage en pause med strubesnitteriet og i stedet gøre som os andre, nemlig gabe højt og inderligt…eller hur?

SVT: “En hel del representanter för demokratin tycker dessutom att det är ett problem med allt skändande av religioner; varje gång det sker vänds intresset mot yttrandefriheten som blir boven i dramat. Och alldeles som en reflex kommer det sådant som halkade ur den republikanske senatorn Lindsey Graham: ”Jag önskar att vi kunde finna ett sätt att göra människor ansvariga. – Yttrandefrihet är en bra sak, men vi befinner oss i krig.” Angående skuldfrågan kommer ett intressant yttrande från FN-sändebudet Staffan de Mistura som vill lägga skulden enbart på Terry Jones. Dessutom menar han att ”Yttrandefrihet innebär inte att man har rätt att förolämpa kulturer, religioner eller traditioner.”

Som man kan konstatera skapar Koranbränningen fanatism även bland dem som skall representera det sansade världssamfundet. För det har blivit så att många röster höjs för att yttrandefriheten inte skall vara otrevlig och kränkande. Och om den skall vara det så skall detta riktas mot dem som bortom allt rimligt tvivel förtjänar det. Men skall man behålla yttrandefriheten får man stå upp för den. Till och med för ett lågvattenmärke som pastor Terry Jones. Om man ger efter skänker man de våldsbejakande krafterna en framgång som de vunnit genom att utöva och hota med våld. Antagligen är den enda lösningen att elda upp fler Koraner. Inflation skapar utmattning och hur paradoxalt det än verkar behöver världen 1 000 Terry Jones-grillare till i pseudohändelsernas rike.”

4 kommentarer »

 1. OT – sådan da …

  DFere beskylder regeringen for forræderi

  http://www.b.dk/nationalt/dfere-beskylder-regeringen-for-forraederi

  Regeringen begår et »passivt forræderi« mod Danmark og DF, og hele kampen for en stram udlændingepolitik er ved at være tabt på gulvet, mener Søren Krarup og Jesper Langballe. De hidser hinanden op, siger Pia Kjærsgaard.

  Af Uffe Tang og Morten Henriksen
  Se også

  Kommentar Regeringens passive forræderi

  6. april 2011, 22:30

  Regeringen opfører sig »dumt og uhæderligt«, og begår »forræderi« mod Danmark og hele VKOs udlændingeprojekt. Det er lige før, at den stramme udlændingepolitik »er tabt«.

  Det er bare nogle af de kradse ord, som Dansk Folkepartis fremtrædende medlemmer af Folketingets indfødsretsudvalg, fætrene Søren Krarup og Jesper Langballe, bruger om regeringen i en kommentar i dagens avis.

  Her argumenterer de for en »dyb bekymring – for ikke at sige rædsel – for landets fremtid«, fordi regeringen ikke vil følge Dansk Folkepartis krav om at gå mere hårdt op imod EU-Domstolen, der med en række domme har tvunget regeringen til at lempe visse udlændingeregler.

  ———————————–

  Regeringens passive forræderi

  http://www.b.dk/kommentarer/regeringens-passive-forraederi

  Søren Krarup og Jesper Langballe: Retter den danske regering fortsat pænt og artigt ind overfor EU-Domstolens aktivistiske afgørelser, er det et forræderi overfor landet og et forligsbrud overfor Dansk Folkeparti.

  Af Søren Krarup, MF, DF og Jesper Langballe, MF, DF

  6. april 2011, 22:30

  Når statsministeren en gang indenfor få måneder udskriver valg, forlader begge forfatterne til denne kommentar Christiansborg efter næsten ti år i Folketinget. Og vi gør det med en dyb bekymring – for ikke at sige rædsel – for landets fremtid. Vi stillede op i 2001 for at hjælpe Pia Kjærsgaard med at redde Danmark fra at blive løbet over ende af en ukontrolleret masse-indvandring. Og det lykkedes for DF. Vælgerne havde fået nok af SR-regeringens indvandringskaos, og i maj 2002 forhandlede vi begge sammen med Peter Skaarup den stramme udlændingepolitik på plads med den nye VK-regering. Et lykkeligt politisk forlig var skabt. Og dermed var der skabt orden – en dansk orden – hvor der før var kaos.

  I dag er det sært at tænke tilbage på, for i dag ser det stærkt ud til, at det hele er tabt. Vi tænker ikke bare på den uhyggelige mulighed, at rød blok vinder valget, hvilket på sigt, men med temmelig stor sikkerhed, vil rulle udlændingepolitikken tilbage imod kaoset fra før 2001. Men vi tænker især på regeringen Lars Løkke Rasmussens servile passivitet og følgagtighed overfor EU-domstolens domme – Metock-dommen fra 2008 og Zambrano-dommen fra marts 2011 – en tikkende bombe under Danmarks mulighed for at føre selvstændig udlændingepolitik. Bomben er detoneret. Vi venter kun på braget.

  ….

  Like

  Kommentar af Bjovulf — 7 april 2011 @ 02:18

 2. Undlad at stemme på valgdagen, det er den sikreste kur mod politikere, der trodser vælgerne.

  falkeøje

  Like

  Kommentar af falkeøje — 7 april 2011 @ 14:10

  • Men så kan du blive anklaget for intet at have gjort. (?)

   Like

   Kommentar af Nielsen — 7 april 2011 @ 15:09

 3. Så stem blankt ?

  Forøvrigt :

  -//:pajamasmedia.com/blog/paid-to-plot-the-wests-demise/

  Like

  Kommentar af Vivi Andersen — 7 april 2011 @ 20:04


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: