Hodjanernes Blog

6 april 2011

Dansk ondskab sat i relief af Al-Badri fra Odense

DR2s nyhedsprogram Deadline (fra tiden 13:01) havde den 19-årige kortfilms-instruktør Ayat Al-Badri på besøg, og det vakte desværre minder…

Ayat kom til Danmark fra Irak for godt otte år siden. Hun bor til daglig i Odense-bydelen Vollsmose og er i disse dage aktuel med filmen Danskhed på Prøve.
Sammen med Margrethe Vestager og Jesper Langballe deltog Ayat i aftenens debat om de krav, der stilles til udlændinge, som ønsker at opnå dansk statsborgerskab.

Ayat fandt kravene urimelige og begyndte at græde, Margrethe gav hende ret og Jesper Langballe var naturligvis showets superskurk:

Deadline-vært: “Og du føler dig som dansker.”
Ayat Al-Badri: “Ja, det gør jeg, og det er også fordi, det er mit hjem. Det er her, jeg føler mig tryg, og det er her, hvor jeg har alt. Mine venner, jeg har min familie, jeg har min skole, mit arbejde – jeg har mine to frivillige arbejde. Alt hvad jeg har, det er her.”

Deadline-snakken om Al-Badri og tryghed fik mig dog til at tænke på en helt anden og lidt ældre historie – nemlig den om den utrygge danske familie, der valgte at leve i skjul med et godt alarmsystem. Det sjove er, at denne historie også involverer en Al-Badri fra Odense – faktisk to:  To Al-Badri’er, en vred Al-Badri-familie, to Al-Badri-venner (Abdullaziz Khazar Jebir og Fahud Maziad Massaad) og en dansk pige, som lige er fyldt 14 – for at være helt præcis (Det skal understreges, at jeg IKKE ved om Ayat Al-Badri er i familie med fyrene fra denne historie):

Fra eb.dk – Fire dømt for voldtægt mod 14-årig:

“Det hjalp ikke fire unge mænd med irakisk baggrund, at de nægtede voldtægt og påstod, at en 14-årig pige en sen aften sidste sommer selv ønskede at dyrke sex med dem på skift under markedet i Vorbasse i Sydjylland. […]

De tekniske beviser dokumenterer, at pigen formodentlig blev voldtaget oralt, vaginalt og analt af de fire mænd, oplyser kriminalinspektør Peter Krogh fra Sydøstjyllands Politi ifølge TV2 Fyn.

De fire mænd bor i Odense.”

Fra Sappho – Fire irakere udvist for bestandigt for voldtægt af 14-årig:

“Mændene blev dømt for i fællesskab at have voldtaget pigen vaginalt og oralt. Pigen var fyldt 14 år to uger inden overgrebet.
Anklagen lød endvidere på analt samleje, men både by- og landsretten fandt det ikke tilstrækkelig bevist, at dette var tilfældet. […]

20-årige Abdullah og 22-årige Hussein Maayuf Al-Badri er brødre og har opholdt sig i Danmark siden april 2004. Storebroderen, der gennem de første par dage i retten satte sin lid til den muslimske bønnekrans, tasbih, har diabetes og er på sygedagpenge. Han taler stort set ikke dansk, og var afhængig af tolken under hele retssagen. Lillebroderens danskkundskaber var en del bedre, men han var stadig afhængig af tolken. Brødrenes forældre og fem søskende bor i Danmark. […]

Abdullah Maayuf Al-Badri lagde ud med fra anklagebænken at råbe: ”Jeg skal slå ihjel!” Og en af fædrene rejste sig, smed jakken og havde retning mod dommerne, der var på vej ud. En af de otte tilstedeværende betjente og tolken fik ham stoppet, hvorefter han lagde sig ned på gulvet og råbte, inden har blev gelejdet ud. Gulvet måtte også lægge linoleum til en del spytklatter.

Flere rejste sig og fik på en blanding af arabisk og dansk udtrykt deres foragt for nationen, som de kaldte ”luderland” og ”racistiske Danmark”.

Abdullah Maayuf Al-Badri smed en stol efter anklageren, og to betjente måtte herefter pacificere ham. Et par af de cirka 25 tilhørere nærmede sig også anklageren, og denne måtte tage den udgang, der normalt er forbeholdt de tiltalte. Alt imens stole, borde og dørkarme fik både knyttet hånd, flade håndflader og spark at mærke, akkompagneret af høje råb, skrig og gråd.

En rude i retslokalet fik smagt en irakisk albue, og lyden af splintret glas tilkaldte yderligere tre betjente. De fik smidt de sidste tilhørere ud, mens retsbygningen genlød af eder og forbandelser, der fortsatte ud parkeringspladsen, hvor cirka seks betjente blev stående, indtil bilerne var kørt. […]

Den nu 15-årige pige lider i dag af posttraumatisk stresssyndrom. Samtidig har hun fået diagnosen stærk depression. Dags dato lyder regningen for psykologsamtaler på et femcifret beløb for en endnu ikke afsluttet psykologbehandling. Dertil kommer et behov for yderligere behandling hos psykiater. Hendes familie lever i dag på hemmelig adresse med hemmeligt telefonnummer og alarmsystem.

Offeret havde på tidspunktet for gruppevoldtægten ikke tidligere været seksuelt aktiv.”

13 kommentarer »

 1. Gymnasieelever flygter fra Vestegnen – Kan nogen mon gætte hvorfor? 😉

  Det begynder at ligne det fænomen,
  vi har set med folkeskolerne i København – eleverne og deres forældre stemmer med deres fødder.

  http://www.bt.dk/danmark/gymnasieelever-flygter-fra-vestegnen

  – Onsdag den 6. april 2011, 04:06 | Opdateret: 04:16

  Gymnasierne på den københavnske vestegn er upopulære blandt gymnasiesøgende.

  Gymnasierne i Avedøre, Ishøj og Albertslund har fået mellem 18 og 20 procent færre ansøgninger i et år, hvor søgningen til gymnasierne ellers slår alle rekorder, skriver Politiken onsdag.

  Det viser netop offentliggjorte tal fra Region Hovedstaden.

  ….

  Dermed forstærkes tendensen fra sidste år, hvor cirka hver tredje elev søgte væk fra Vestegnen. Mange af dem endte dog med at blive sendt tilbage [!!!] for at fylde de tomme klasseværelser op og udnytte kapaciteten.

  Det er især gymnasierne med en høj andel tosprogede elever, der oplever yderligere fald i søgningen. De mere blandede gymnasier i Rødovre og Høje-Taastrup fastholder deres pæne søgetal.

  [ Tja, måske ønsker de og deres forældre bare ikke at blive brugt som forsøgskaniner i PK-politikernes uansvarlige multikulti-eksperimenter med enorme mængder af indvandrede og uintegrerbare “kulturberigere” og nu altså deres lige så genstridige afkom, som naturligvis kræver så godt som alting indrettet efter sig og konstant stille krav om bederum, baderum og halalmad etc., sådan som deres forældre har lært dem det? Eller de ønsker måske ikke at stå model til konstant krav om respekt eller muslimske drenges stærkt negative syn på piger/ kvinder, deres machomanërer eller deres provokerende og aggressive klanattituder og let antændelige temperamenter? Eller de husker måske bare lidt for godt, hvordan al tiden i folkeskoletimerne skulle bruges på “kulturberigerne”, og hvordan
  der konstant skulle vises særhensyn til denne særligt sarte gruppe? ]

  Like

  Kommentar af Bjovulf — 6 april 2011 @ 07:04

 2. Nok siger tøsen at hun føler sig dansk, men kluden om hendes hoved beviser at hun er fuld af løgn.

  Like

  Kommentar af Jacob Andersen — 6 april 2011 @ 08:06

 3. OT igen, men der er en lidt spændende en her:

  http://www.bt.dk/sygdomme/laege-stak-kikkerten-i-det-forkerte-hul

  Den her fejl er så grov at det næsten ikke kan passe det skulle være en dansk uddannet læge der gjorde det.
  I de senere år er der i politisk korrekt befibbelse blevet ansat en masse udenlandske ‘læger’ i det offentlige.
  Det kunne sagtens være en af dem der var på spil her.

  Like

  Kommentar af vonGunner — 6 april 2011 @ 09:32

 4. Du har helt ret, von Gunner – manden hedder Adam til fornavn og har et polskklingende efternavn.

  Like

  Kommentar af Ulla Lauridsen — 6 april 2011 @ 10:02

 5. Møgsoen skulle have et los i røven så hårdt, at hun landede i arabien.
  Sagen med lægen viser jo (igen) at vi kun har problemer af at indføre fremmede til DK.

  Like

  Kommentar af Nielsen — 6 april 2011 @ 10:35

 6. Ja, godt vi har al Badri’erne til at vise os hvad anstændighed går ud på. Props til Egtvedpigen – der må da snart være en Cavling på vej…

  Like

  Kommentar af Scarlet P — 6 april 2011 @ 14:10

 7. Ak ja de nye danskere hvis hjerter banker så heftigt og inderligt for dette generøse lille paradis. Her kan man tage for sig af retterne. Tanken om at man kunne komme til at foretage sig noget, som er dybt krænkende overfor os etniske danskere, er for dem åbenbart helt ubegribelig eller formentlig fuldstændig fraværende. Påstanden om de stærke kærlige følelser for Danmark er sød og varmende. For de radikale en rigtig hjerteknuser. Der er bare et problem. Det er løgn fra ende til anden. Deres adfærd viser med al tydelighed at de ikke har nogen anelse om, hvad det vil sige at være dansk, men det værste er dog at de absolut ingen intension har om at forsøge at lære det. Her kræves en fast hånd og hvem skal så levere den? Søren Pind? Don´t make me laugh.

  Like

  Kommentar af EH — 6 april 2011 @ 14:36

 8. Den muslim-forestilling er omtrent så “fremragende” som billederne af grædende børn nogle ynder at have hængende på deres vægge.

  5 sek. efter, hvis det var nødvendigt, ville hun kunne vende til det stik modsatte i hendes reaktion.

  Jeg giver ikke en disse for dette teater.

  Like

  Kommentar af Vivi Andersen — 6 april 2011 @ 20:26

 9. Hvem betaler for kultur-jongleriet?
  ”We Need You” er talerøret for en ung generation, der er fuldt integreret i det danske samfund, men samtidig jonglerer med to kulturer.”

  Like

  Kommentar af Menig 442 — 6 april 2011 @ 20:28

  • Vi betaler. Vi betaler for, at både Ayat Al-Badri og Alaa Abdol-Hamid kan beklage sig i et væk – nu på video også! Og lur mig, om ikke Ayat er en søster til de to voldtægtsmænd fra Vorbasse-sagen.

   Deadline-værten og Margrethe Vestager sidder om pigebarnet som et par desperate spurveforældre om en gigantisk, skrigende gøgeunge.

   Den rigtige fugleunge – vor egen lille 14-årige spurv – er blevet puffet ud af reden og lever nu i frygt for sine voldtægtsmænds familie.

   Like

   Kommentar af Egtvedpigen — 6 april 2011 @ 22:27

 10. Heheheh jeg er mega glad for jeres dumme kommentarer. Det viser hvor dummme og idioter I er!!! Heldigvis er der ikke så mange af jer i DK, ellers vil DK være et helvede!!

  Like

  Kommentar af sara — 7 maj 2011 @ 22:11

  • Med op mod en million muslimsvin i vores land er det allerede et helvede.

   Like

   Kommentar af Nielsen — 7 maj 2011 @ 22:23

   • FUCK JER RECISTER MAIN…..
    HVORFOR FUCK ER I SÅ HJERTELØSE MAIN!?!?
    FORSTÅ HVAD DER SKER HER I VERDEN FØR I KAN KOMMENTERE!!!!!!!

    Like

    Kommentar af niels — 28 december 2011 @ 02:04


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: