Hodjanernes Blog

3 april 2011

Jobintegration.dk

Hodjas Blog har besøgt hjemmesiden jobintegration.dk, som er udviklet på baggrund af et toårigt forsøgsprojekt gennemført for Arbejdsmarkedsstyrelsen og Ministeriet for Flygtninge, Indvandrere og Integration.

Det statsfinansierede websted gør bl.a. opmærksom på, at Arbejdsformidlingen gerne vil være virksomhederne behjælpelig med etnisk sortering af ledige:

“Henvendelse til AF – Arbejdsformidlingen kan ofte hjælpe med at finde frem til ledige, også når det gælder ledige med anden etnisk baggrund. Nogle AF-regioner har mulighed for at søge efter ledige med anden etnisk baggrund, se også brug AF’s ydelser.” (Fra Tips til nye måder at annoncere på)

Virksomhedslederne anbefales desuden at gøre brug af konceptet intern markedsføring, der i korte træk går ud på at overdrive etnisk succes:


Intern markedsførring i Falck

Falck har den filosofi, at integrationsprocessen handler om, at holdninger skal flyttes, men det skal ske stille og roligt. Det kan gå galt, hvis ændringerne sker for hurtigt. Derfor vil Falck gerne formidle viden om indvandrerne til danskerneskubbe på udviklingen – og samtidigt tage hensyn til de medarbejdere, som allerede er ansat.

Et af de værktøjer, som Falck anvender, kan kaldes ”intern markedsføring”. Det vil sige, at Falck bevidst arbejder på at synliggøre indvandrerne som et aktiv i de generelle aktiviteter – og denne bevidste indsats er vel at mærke rettet mod Falcks egne medarbejdere.

F.eks. har Falck konkret aftalt med en dygtig og meget robust indvandrer, at han deltager i uddannelses- og informationsmøderne for nye elever. På disse informationsmøder har man haft tradition for, at en nuværende elev holder oplæg og fortæller om sine erfaringer. Opgaven for indvandreren er derfor på den ene side at varetage den formidlings- og oplysningsopgave, som er uafhængig af etnisk baggrund, mens han på den anden side signalerer, at indvandrere er velkomne i Falck.

Informationsmøderne er tilrettelagt sådan, at både de nye elever, deres forældre og repræsentanter for elevernes nye kolleger er tilstede. Den interne markedsføring er således både rettet mod de stationsledere og tillidsmænd, som deltager i mødet, og mod de nye elever og deres forældre.”

Andre guldkorn:

12 kommentarer »

 1. “Nogle AF-regioner har mulighed for at søge efter ledige med anden etnisk baggrund”
  Ulovlig forskelsbehandling.

  Like

  Kommentar af Danskeren — 3 april 2011 @ 03:37

  • Hvis jeg var etnisk dansk og ledig, ville jeg i hvert fald blive meget ked af at høre, at den arbejdsformidling, der burde hjælpe mig i job, så velvilligt siede mig fra.

   Hjemmesiden opfordrer også den private arbejdsgiver til at søge løntilskud til de etniske medarbejdere (57 kr./time/perle i maksimalt 12 måneder).

   Jeg kan ikke se andet, end at man som virksomhed vil gå udenom danske arbejdsløse.

   Like

   Kommentar af Egtvedpigen — 3 april 2011 @ 11:35

 2. Posted: 3 April 2011 – 07:22 – Reply

  Udlændingepolitik kan afgøre valget

  http://www.b.dk/nationalt/udlaendingepolitik-kan-afgoere-valget

  Gallup-undersøgelse viser, at udlændingepolitikken er vigtig for flertallets kryds ved det kommende folketingsvalg.

  Af Søs Lykke Sloth og Kasper Krogh

  3. april 2011, 06:00

  Integrationsminister Søren Pind (V) kalder det »naturligt«, at udlændinge i Danmark bliver nævnt i forhold til debatten om fremtidig velfærd.

  Udlændingepolitikken spiller en vigtig rolle for, hvilket parti danskerne vil stemme på ved det kommende folketingsvalg. I en TSN Gallup-måling foretaget for Berlingske svarer 64 procent [!!!] af danskerne, at udlændingepolitikken i høj grad eller i nogen grad er vigtig for, hvor de vælger at sætte deres kryds ved det folketingsvalg, der skal afholdes senest i november. Det tal er overraskende højt, mener valgforsker Johannes Andersen fra Aalborg Universitet. [ Hmm, mon dog? ]

  Meningsmålingen viser samtidig, at ni ud af ti danskere mener [!!!], at udlændinge i Danmark hovedsageligt skal leve efter danske normer.

  ——————————————————————————————

  Tjah, det var vel egentlig også underforstået fra begyndelsen, men det glemte alle vore blåøjede, uvidende og uansvarlige politikere, “eksperter”, “kunstnere” og “intellektuelle åndsfyrster” så bare lige at fortælle og kræve seriøst af de meget kulturfremmede udlændinge, som de med skyklapper på – og endda imod et stort flertal af den danske befolknings vilje, imod bedre viden og på trods af hastigt voksende, massive og endog meget
  alvorlige problemer – vedblev med at importere i hundredetusindevis, og for hvem det absolut ikke var en selvfølge, at man skulle acceptere danske love, regler og normer samt dansk / vestlig kultur som fx. kvinders lige rettigheder, omgangsformer, kvindelige chefer, frit valg til selv at vælge religion og partner, ret til at være homoseksuel og tolerance af dette – og altså IKKE kom med religiøse særkrav og vanvittige klannormer lige ud af den allermørkeste middelalder som fx. kvindelig omskæring, krav om obligatorisk halalmad for alle (!), bederum, særskilte baderum, æresdrab, tvangsægteskaber og arrangerede ægteskaber, æresdrab med medvirken fra hele familien ( og altså derfor ABSOLUT IKKE sammenlignelige med gængse jalousidrab eller affektdrab, sådan som nogle PK-naivister af og til forsøger sig med at sammenligne det med, når de får et af deres hyppige anfald af moralsk ækvivalens og kulturrelativisme for viderekomne), INGEN konstante krav om respekt og særbehandling, chikane mod minoriteter ( fx. jøder, grønlændere, danskere i lokal minoritet, homoseksuelle ), indlært foragt for danske værdier og normer, INGEN koranskoler med racistiske, hadefulde og intolerante budskaber som hovedgrundlag, INGEN videreførelse af hjemlige konflikter og krige på dansk grund eller brug af Danmark til base for tvangsindsamlinger til og planlægning og rekrutteringscentral for terroraktiviteter og hjemlige krige – samt naturligvis INGEN krav om sharialån, jihadmanifestationer på offentlige steder, INGEN fatwaer med skjulte dødstrusler eller opfordringer til optøjer eller had mod det danske samfund og ytringsfriheden – INGEN krav om offfentlige muslimske helligdage eller ramadanfester betalt af det offentlige etc.

  Endelig glemte man vist også liiige at fortælle danskerne, at familiesammenføringsreglerne altså ikke kun gjaldt den oprindelige indvandrer / flygtning, sådan som rigtigt mange af os oprindeligt naivt troede, men altså endda også tvungne giftermål mellem selv nære og analfabetiske, lavtuddannede,
  svagtbegavede, indavlede, religiøse og fanatiske fætre & kusiner fra hjemlandene i tilsyneladende endeløse kæder, eller at fremmede skulle have lov til at fremsætte endeløse krav eller komme med påklædning eller opførsel, der går stik imod alle danske normer.
  Havde man i S, R og de øvrige uansvarlige partier fortalt vælgerne, at man havde til hensigt at føre en så lallenaiv og uansvarlig en politik på dette område, så havde disse partier naturligvis ikke fået ret mange mandater i 90′erne eller i 80′erne, hvor absolut ingen regler på området kunne reguleres pga. Rs og andre modstand, højst på skrømt. Så var systemskiftet i 2001 kommet allerede 10-15 år tidligere.

  Men skrive under på totalt tåbelige FN-konventioner og idiotiske EU-direktiver med hovedet under armen og
  uden nogensinde bare så meget som at overveje de meget alvorlige konsekvenser for det danske samfund og for danskerne og deres kultur – som altså i den grad eksisterer, på trods af hvad selvbestaltede PK-eksperter og såkaldte “forskere” på uni påstår, bare fordi det nu lige er tidens diskurs i de selvgodes kredse – , samt kue, tyrannisere og tilsvine sin egen befolkning – jo, det kunne man da lige klare at finde ud. Det var nemlig helt gratis og risikofrit i den periode. Regningen kom nemlig først mange år senere, og det sidste afdrag på den er langt fra betalt endnu. Jo, gløderne ligger skam stadig og ulmer lige under overfladen, Johannes A. …

  Vi taler faktisk om Danmarkshistoriens største landsforræderi – intet mindre! Folkets og historiens dom vil ikke være mild over for dem, der solgte ud af landet Danmark og det danske folks naturlige førsteret til at bestemme over det.

  Like

  Kommentar af Bjovulf — 3 april 2011 @ 07:33

 3. Den sidste tosse er vist ikke født endnu:
  http://ing.dk/artikel/117823-kulturforskraekkede-danskere-koster-virksomheder-penge
  Læg mærke til hvordan masken gradvist falder, vi starter med en professor fra Paris og ender omkring Vanløse!
  Eller måske er det bare mig der ikke har fulgt med i hvad en professortitel dækker nu om dage 🙂

  Like

  Kommentar af Jens Hansen — 3 april 2011 @ 07:51

  • Ordner hænger man på idioter – professortitler hænger man på nyttige idioter.

   Like

   Kommentar af Børge — 3 april 2011 @ 11:10

 4. Det hørmer af Falck har ansat for mange antropologer og sociologer. Det er kun dem der kan kommer op med den slags ævl.

  Velkommen på boycutlisten til Falck.

  Like

  Kommentar af Martin — 3 april 2011 @ 09:33

 5. “Mangfoldighedsledelse”: Sikke som fantasien blomstrer hos vore kulturelle selvmordskandidater.

  Like

  Kommentar af Menig 442 — 3 april 2011 @ 11:59

 6. Undskyld….Falck selvf.

  Like

  Kommentar af Martin — 3 april 2011 @ 13:00

 7. Det er ikke alle, der er plads til på arbejdsmarkedet.
  En kvinde blev fyret fra COOP’s lager effter bemærkningen:
  Jeg vidste ikke, at vi havde hættemåger ansat.
  Der foreligger ikke noget om, at HK støttede den fyrede kvinde.

  Like

  Kommentar af Elefanten — 3 april 2011 @ 14:22

 8. Det er sgu´da hjernedødt! Men de har åbenbart besluttet,at udskifte den oprindelige befolkning. Det kan man jo godt forstå; De dumme vælgere,vælger at stemme forkert. Og så må vore”klartskuende politikkere”naturligvis bortvise os.SYGT!

  Like

  Kommentar af karl — 3 april 2011 @ 20:17

 9. “3 drab på 3 uger” som DDR udtrykker det. Men der er jo langt fra balance i regnskabet mellem dem og os. HVIS drabene er begået af danskere, kan vi glæde os over det. Hvis ikke, har de stadig en enorm gæld, at tilbagetilbetale på.

  Like

  Kommentar af Nielsen — 3 april 2011 @ 21:09

 10. “Jobintegration”! Fusk, lusk tusks og sjusk. Altså en rigtig Helle!

  Like

  Kommentar af Slyrgraff — 4 april 2011 @ 15:59


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: