Hodjanernes Blog

29 marts 2011

Orientekspressen Mallahmö – Hafniabad

Filed under: Danmark, EURABIA, EUSSR, Indvandring, Islamisering, Kulturberigelse, Sverige — Tags: — Skjoldungen @ 10:00

Når man lever i fortiden er der altid noget at snakke om.

I nedenstående stykke lyrik fra Mohammedanmarks flittigste sjovnalist – Al-Ritzau – fornemmer man historiens vingesus. Eller også fornemmer man resultatet af de sidste 30 års skolepolitik, hvor rundkredsenes komme-hinanden-rigitig-rigtig-meget-ved-lissom har afløst viden.  Men indrømmet: når virkeligheden bliver for indviklet er det nemmere at søge tilflugt i verden af i går. Man kan jo svagt erindre en tid, hvor fraser om nordisk samarbejde, broderfolket og lignende illusioner var højeste mode og man i ramme alvor talte om fællesnordisk arbejdsmarked, pas-union og jeg skal komme efter dig…

Siden da er der sket ting og sager som man – når det passer ind i krammet – kan glemme til fordel for det overordnede mål. Nemlig at få omdannet hele Norden til en kølig, våd og forblæst udgave af Mellemøsten. Glemt er således, at såvel vort asiatiske naboland som vort eget er indlemmet i EUSSR og at ingen af os længere er hverken danskere eller svenskere. Vi er derimod borgere i EUSSR. Ydermere er vi omfattet af Shengen-doktrinen, hvoraf følger at enhver som har set sit snit til at få foden indenfor dennes dørtrin, uden videre ståhej kan slå sig ned hvorsomhelst til evig forsørgelse af de aboriginale indvånere. Men OK – man kan altid nyde en fis i en hornlygte:

Samarbejds-Politiken: “I toget fra Malmø kan farvede og asiatisk udseende svenskere blive bedt om at vise pas til dansk politi. Kontrollen er for at afsløre illegal indvandring, men ifølge den nordiske pasunion skal nordiske borgere ikke vise pas inden for Norden. Venstre og Dansk Folkeparti bakker helt op om politiets praksis. Socialdemokraterne og De Konservative kræver pasunionen overholdt, mens De Radikale forlanger en forklaring fra justitsministeren. Integrationsordfører Naser Khader fra det konservative regeringsparti advarer politiet mod at diskriminere.

»Jeg ville føle mig provokeret, hvis jeg som den eneste sad i en gruppe og skulle vise pas«, siger han. I stedet kan politiet kræve billedlegitimation som kørekort, mener han. »Det synes jeg, at de skal holde sig til. Jeg har ikke problemer med, at de kontrollerer illegale indvandrere, men man skal ikke diskriminere«, siger han. Pasunionen skal holdes i hævd, fastholder præsidenten for Nordisk Råd, Henrik Dam Kristensen, som også er integrationsordfører for Socialdemokraterne. »Kørekort eller andet bevis er vel tegn på, at man er borger i Sverige eller Danmark«, siger han.

Den vagthavende hos politiet i Københavns Lufthavn i Kastrup bekræfter, at politiet beder om pas i toget for at finde illegale indvandrere. Regeringspartiet Venstres integrationsordfører, Karsten Lauritzen, støtter politiet i kravet om pas.  »Det er rigtigt, at vi har pasunionen i de nordiske lande, men man har en forpligtelse til hele tiden at bære legitimation på sig. Og de danske myndigheder betragter kun pas som valid dokumentation«, siger han. Den radikale integrationsordfører, Marianne Jelved, vil derimod stille spørgsmål til justitsminister Lars Barfoed (K) for at få en forklaring på, hvilken lovhjemmel politiet støtter sig til, når det beder om pas.”

Til almen orientering for fru Jeved, hr. Khader & konsorter kan vi oplyse, at i henhold til Jeres elskede Schengen-aftale er vi alle – alle – forpligtede til at vise pas hvorsomhelst og nårsomhelst et hvilketsomhelst EUSSR-politi forlanger det. Selv når vi er taget et smut til Flensborg for at få repareret øsen, skal vi – på forlangende – vise pas. At I selv har stemt for Schengen – og glemt det – kan vel tvangfrit tilskrives…ja, hvad mon?

3 kommentarer »

 1. For bare et par uger siden viste fjernsynsprogrammer, at hver eneste gang der var paspoliti i togene over Øresundsbroen var der bid i form af manglende opholdstilladelser og ditto arbejdstilladelser.
  Tænk om vi satte fast paspoliti ind.
  Hvis man bare undlader en afgang om året den 81. februar, så er der vel kun tale om sporatisk kontrol, som er tilladt efter Schengelaftalen.

  Like

  Kommentar af Morten Dreyer — 29 marts 2011 @ 14:45

  • Igen et fornuftigt forslag. Ingen tvivl om at det vil have en effekt. Men kan effekten måles på antalllet af muslimer i Danmark? Jeg er ikke sikker på det. Det nødvendige tiltag, som også Mogens Glistrup plæderede for, må være at INGEN muslimer skal have adkomst i vores land. Altså står opgaven for os, at udvise alle muslimer. De muslimer som af en eller anden (urimelig) grund besidder dansk statsborgerskab, bør have dette frataget dem. Hvorpå de skal vises ud af Danmark. Der er desværre ingen andre løsninger på Danmarks fremmedproblem. De fremmede i DK, som ikke er muslimer, vil kunne forstå mine synspunkter.

   Like

   Kommentar af Nielsen — 29 marts 2011 @ 16:24

 2. Pasunion? Drejer det sig ikke om at afsløre illegale indvandrere? Det konservative i en forvrøvlet samklang med venstrefløjen og de radikale. Den pæne højrefløj, som har erstattet gud, konge og fædreland med en slesk leflen for landets korrekte elite. I bund og grund holdningsløst og direkte styret fra DI huset. Deres bundplacering i meningsmålingerne er forbandet velfortjent. Gid de må forsvinde ud af dansk politik. Helge Adam har lugtet lunten. Helbredet skranter men det er ikke værre end at det skal løbes væk. Ja, rigtig langt væk.

  Like

  Kommentar af EH — 30 marts 2011 @ 00:34


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: