Hodjanernes Blog

26 marts 2011

Muslimer, jøder og kristne sammen om København?

AF Scarlet P

I anledning af FNs internale dag mod racisme 21. marts har Københavns Kommune lanceret en plakatkampagne, der netop nu pryder det Københavnske gadebillede.

Egtvedpigen og Scarlet P spadserede her til morgen en tur i den dejlige forårssol, og skæbnen ville, at vi kom forbi en af de kommunale plakatstandere:

Vi er normalt ikke dem, der går af vejen for at sige tingene som de er. Men her var vi alligevel chokerede. For på overfladen ligner plakaten en opfordring til de farvede etniske mindretal om at udfolde sig frit på en baggrund af stabil  hvid passivitet. Og på den måde er motivet helt i harmoni med KKs standardbudskab.

Men skraber man lidt i den glittede overflade, er det en ganske anden besked, som Københavns   kommune meddeler os. For hvad er det, der foregår på billedet? Jo, det er tre unge, der spiller basket, en araber, en jøde og en, der måske er inder, men i al fald er alt andet end en hvid kristen. Men se nu nærmere efter! På billedet har muslimen taget bolden. Han holder den så langt væk som muligt fra de andre minoriteter, der hjælpeløst griber i den tomme luft. Med sin venstre hånd er han ved at tage noget op af sin bukselomme, og ved denne gestus viger jøden tilbage i rædsel. Budskabet er klart: Muslimen er ikke på samme hold som de andre minoriteter. Han er deres modspiller. Han bruger alle midler. Og han er ved at vinde. At københavns kommune forsøger at sende dette forhånende budskab under dække af racismebekæmpelse er under lavmålet. Vi vil hermed gerne tage afstand fra denne uanstændige kampagne, og opfordre alle Hodjanere til at boycotte denne misbrug af FNs internationale dag mod racisme.

3 kommentarer »

 1. OT

  Egentlig gider jeg jo ikke beskæftige mig med den såkaldte avis, SamarbejdsPolitiken. Avisen begik landsforræderi i forbindelse med WWII, og nu igen i forbindelse med den islamiske invasion.

  Nå, SamarbejdsPolitiken har holdt en afstemning blandt læserne om, hvem der skal kåres som noget de kalder “Årets Nudansker”

  Resultatet er at de kåre Tøger al-Seidenfarden, den afdøde landhval. Hvilket ikke overasker.

  Han vandt med 30% af stemmerne.

  Hvad der er nok så interessant er at nummer to i kåringen er But Hussein. Med 28%.

  Man kan så konstatere, at politiken segmentet ikke på nogen måde har problemer med folk, der på generaliebladet blandt andet har venskabelig omgang med en massemorder. Og desforuden kan betegnes som islamist.

  Men sådan er der jo så meget når De Anstændige(TM) viser deres sande jeg.

  politiken.dk/debat/ECE1226841/hvem-af-disse-fem-er-aarets-nudansker/

  politiken.dk/debat/ECE1233908/toeger-seidenfaden-hyldes-som-aarets-nudansker/

  Like

  Kommentar af Hans Und — 26 marts 2011 @ 18:06

  • Ha ha ha ha De hylder en død spasser.
   Dhimmi Tidende overgår dets selv.

   Like

   Kommentar af Nielsen — 27 marts 2011 @ 08:56

 2. For allah da!. Muslimen er ved at kaste en bombe!

  Like

  Kommentar af Slyrgraff — 26 marts 2011 @ 19:53


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: