Hodjanernes Blog

11 marts 2011

Spiseråd: Undgå Kebab

Filed under: Bloggere, Demografi, Europa, Indvandring, Islam, Jernhesten, Kulturberigelse — Jernhesten @ 22:00

16 årig fransk pige spiser kebab – og dør af madforgiftning 

Så skete det igen. En fransk pige døde sidste uge efter at hun havde været ude og spise en kebab.  Det har senere vist sig at ejeren havde haft en meget lemfældig omgang med fødevaresikkerheden….(kilde blick.ch)

Det skete i den franske by Chartres. Det er langt fra et enestående tilfælde, som PI-news beretter kender man til en lignende tilfælde i Avignon hvor forgiftet halal-mad forårsagede en 14 årig barns død.

Nogle er vores mest trofaste læsere erindrer sikkert, at vi tidligere har fortalt om indholdet i den traditionelle kebab.   Den indeholder ligeså meget fedt som der er i et helt glas madolie. Og så lige en sidste oplysning om hygiejnen på de eksotiske Döner-kebab pizzariarer – her.  God appetit….

12 kommentarer »

 1. Jeg har ikke spist Kebab eller Shawarma i mere end 2 år, og jeg bor endda på Nørrebro. Ikke pga. den dårlige køkken hygiejne eller kød af mærkværdig oprindelse. nej pga. jeg vil ikke støtte muslimers økonomi.
  Som beboer er det tydeliget at muslimer ikke benytter danske butikker, med undtagelse af discount supermarkeder. Mange gode danske butikker er gået under pga. det fakta at ca. 40 % af befolkningen på Nørrebro er muslimer. Vi er i økonomisk krig, hvor deres ønske er at underminere vores samfund rent økonomisk, gennem stort pres på vores offentlige kasser og en massiv transport af værdier ud af landet.
  Et par sjove spørgsmål, Hvorfor er der tre guldsmedebutikker ejet af muslimer på nørrebrogade, hvis denne gruppe er så dårliget økonomisk og socialt stillet?
  Hvorfor er der 2 pengeoverførsels butikker på nørrebrogade, hvis nørrebro borgere er så “fattige”.
  Der er bare noget der ikke passer!

  Køb hos danskere og køb danske producerede vare.

  mvh.
  Historyman

  Like

  Kommentar af Historyman — 11 marts 2011 @ 22:48

 2. Shawarmaer fyldt med bakterier
  6 ud af 10 shawarmaer fra tilfældigt udvalgte grill- og shawarmabarer i København har et højt indhold af bakterier. Det er resultatet af en undersøgelse, som JP København har fået lavet. Fødevareregion København kalder resultatet uacceptabelt.
  Det er hverken til at se eller smage, men de populære spiser shawarma og kebab er fulde af bakterier.
  JP København har sendt 10 tilfældigt indsamlede shawarmer fra københavns-området til analyse hos et uvildigt laboratorium. Her er de blevet undersøgt for bakterier. Og resultatet er ikke appetitligt:

  I 6 ud af de 10 indkøbte shawarmaer blev der fundet et højt indhold af bakterier eller spor af afføring.
  Hos Fødevareregion København er man overrasket over resultatet: »Da der er tale om varmebehandlet kød, vil jeg sige, at tallene fra prøverne er for høje. Selvfølgelig bør der ikke være nogle dårlige resultater,« siger fødevarechef Bjarne S. Rosenfeldt.
  Levnedsmiddelingeniør Rolf Lund underviser ved laborantuddannelsen på Erhvervsakademiet Nordsjælland i Hillerød, som har stået for undersøgelsen af de indsamlede shawarmaer. Han forklarer: »Vi har tjekket de 10 shawarmaer for nogle helt gængse bakterier. Man har i analysen undersøgt de 10 shawarmaer for stafylokokker, salmonella og colibakterier, som er de mest almindelige og sygdoms-fremkaldende bakterier i madvarer.«
  Laborant Siri Ranhauge, som har udført laboratoriearbejdet, er overrasket over resultatet: »Egentlig havde jeg ikke ventet at finde så mange bakterier, fordi kødet har været varmet op, og de fleste bakterier burde være døde. Selv om grænse-værdierne for varmebehandlet kød kan være lidt flydende, synes jeg, at det samlede resultat er uacceptabelt,« siger Siri Ranhauge.
  For at kunne vurdere de forskellige antal bakterier har Fødevarestyrelsen udarbejdet en vejledning, som inddeler det samlede bakterieindhold, også kaldet kimtallet, i tre niveauer: Hvad der er tilfredsstillende, ikke tilfredsstillende, og hvad der er uacceptabelt.
  »En prøve er på grænsen mellem tilfredsstillende og ikke tilfredsstillende. En prøve er mindre tilfredsstillende, og to af prøverne er decideret uacceptable,« konkluderer Bjarne S. Rosenfeldt.
  Ud af de 10 shawarmaer blev der i to af prøverne konstateret et kimtal på over 10 millioner per gram. Ifølge Fødevare-styrelsens vejledning om grænserne for bakterier i varmebehandlet kød er det tal for højt – og er ikke acceptabelt. Det ville kunne medføre en påtale eller bøde fra Fødevare-styrelsen, oplyser Bjarne S. Rosenfeldt.
  I fire andre prøver blev der fundet spor af colibakterier. De kan stamme fra grøntsager, der ikke er skyllet ordentligt for jord, eller fra en medarbejder, som ikke har vasket hænder efter toiletbesøg.

  I i alt fire af prøverne har man fundet kolonier af stafylokokker, der skyldes rifter eller sår fra menneskehænder. Og i 2 ud af de 10 prøver blev der registreret fækale enterokokker, der kan skyldes spor af afføring efter toiletbesøg.
  I størstedelen af prøverne blev der fundet mere end en art bakterier. En enkelt prøve faldt ind under hele tre kategorier og indeholdt både enterokokker, stafylokokker og havde et for højt kimtal.
  Hos Sheik Shawarma på Nørrebrogade, hvor en af de uacceptable prøver stammer fra, ønsker indehaveren Khaled Farhat ikke at kommentere undersøgelsen.
  Den anden uacceptable prøve stammer fra Golden Shawarma – også på Nørrebrogade – og her er indehaver Mohsen Alawie overrasket over resultatet: »Der er aldrig nogen kunder, der har klaget over noget,« siger Mohsen Alawie
  .
  Kilde: Jyllandsposten

  Like

  Kommentar af John W — 12 marts 2011 @ 00:21

 3. Køb ALDRIG noget som helst af en muslim.

  Like

  Kommentar af Nielsen — 12 marts 2011 @ 08:12

 4. Når folk som muslimer elsker at skide i huller frem for toiletter med sæde, er det fordi de heller ikke bruger toiletpapir men skyller sig i røven med vand – med venstre hånd.

  Kebab og lort passer naturligvis ikke sammen. Jeg har aldrig købt ind i en muslimsk butik og gør det heller ikke.

  Like

  Kommentar af machiavelli — 12 marts 2011 @ 10:52

 5. Den kulturelle berigelse, man talte så meget om, må være bakteriekulturer.

  Like

  Kommentar af Børge — 12 marts 2011 @ 12:05

 6. Jamen, vi får jo altid slynget i hovedet, at havde det ikke været for indvandringen og den deraf følgende kulinariske berigelse, så ville vi stadig henslæbe tilværelsen ved udelukkende at leve af leverpostej og frikadeller.

  Der er noget galt med den historie. Den kan umuligt passe. Udenlandske delikatesser er jo per definition et gode!

  Hvor er Zenia Stampe. Der må lægges sag an mod nogen.

  Like

  Kommentar af Mikael — 12 marts 2011 @ 16:28

 7. Lad os håbe at heksen er ved at spise en stor madolie kebab godt med muslimsk røv i.

  Jeg glemte iøvrigt at fortælle, at vand og sæbe – for det meste – er helt fraværende når hul-besøget er færdigt. Eller toiletbesøget.

  Ved det af erfaring, da jeg for mange år siden af nysgerrighed stod på et toilet og optalte ti personer som forlod hullet.

  4 ud af 10 vaskede fingre. Dvs. skyllede dem 2 sekunder i vand. 1. person brugte sæbe, hvad der er absolut nødvendigt med den sport.(Malaysia).

  At vaske røven med vand er iøvrigt en udmærket ide, men neglene bliver brune, hvis man ikke flittigt bruger vand og sæbe.

  Dog er det en fordel at lave mad, fingrene er altid flotte. Så man skal ikke lade sig narre, hvis man er til det arabiske eksotiske.

  Jeg har utallige gange set vejen direkte fra hullet ind til kødgryderne. Det er derfor maden har en så dejlig bismag.

  En gang gik jeg derefter ud på toilettet. Ingen håndvask – ingen sæbe – intet håndklæde. Og så er det ikke engang løgn.

  Men det er selvfølgelig ikke normalt. Men man skal bare lidt ud på landet, som man siger.

  Like

  Kommentar af machiavelli — 13 marts 2011 @ 01:57

 8. For ca. 12 år tilbage åbnede en kebab-biks her i nabolaget og jeg skulle selvfølgelig prøve deres kebab.

  Kors, hvor blev jeg syg !

  De, der har prøvet en sådan omgang ved hvor forfærdeligt det er.

  Siden har jeg ikke spist arabermad eller købt ind i en muslimsk ejet biks.

  Like

  Kommentar af Vivi Andersen — 14 marts 2011 @ 01:27

 9. Muslimsk Halal-slagtet kød fra dyr, som får skåret halsen over uden bedøvelse og i skræk ligger og ser sig selv forbløde, det har sgu en grim moralsk bismag af forkert kultur og dyremishandling.

  Like

  Kommentar af John W — 14 marts 2011 @ 22:44

 10. Få jer dog et liv, paranoide idioter. Jeg er overrasket at man som dansker kan være SÅ dum. Oh my God, siger jeg bare…

  Like

  Kommentar af Muhammad — 15 august 2011 @ 15:56

 11. Personally as a Muslim I am dubious about whether such meat is halal in the UK today. Firstly it may not have been slaughtered by a Jew or Christian, they could have been an atheist or anything else.
  Secondly by halal this means that the animal should have been raised kindly and allowed to have a natural life, not cruelly kept in a cage, that it should have been fed a natural diet (eg cows should not be fed bits of cows which is what caused BSE). This is why organic meat is close to what halal is really about.
  It should be killed humanely, firstly by not seeing any other animals getting killed in front of it, to not show it the knife and by killing with a sharp knife straight through the jugular to avoid it suffering.

  Like

  Kommentar af Muhammad — 15 august 2011 @ 16:02

 12. Jeg har endnu et bedre spiseråd: UNDGÅ AT SPISE SVINEKØD!!

  http://ekstrabladet.dk/kup/fodevarer/article1602262.ece

  Like

  Kommentar af Bibibibibib — 17 august 2011 @ 16:04


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: