Hodjanernes Blog

8 marts 2011

Tørklæde eller ingen tørklæde?

Billeder siger mere end ord…

(Vil lige takke “derpatriot” fra SOSheimat for dette copyright-FRI billede)

20 kommentarer »

 1. Lige en kommentar fra en sur gammel mand.

  Det her med frihed og tolerance kan i nogle afskygninger også blive for meget – for min smag. For nogle år siden hentede min datter mig – nu skulle den gamle ud og luftes lidt. Vi skulle se på den dejlige natur. Vel ankommet til den krystalklare sø vendte jeg mig om – kiggede bagud og til siderne. Overalt lå der fede, normale og magre helt afklædte kvinder med røvhullet eller fitten lige op i vejret. Svedende. Jeg lukkede øjnene, og bad min datter om at føre mig tilbage til bilen. Det gjorde hun så – lidt gnaven.

  Jeg tilhører den primitive type med en beskidt fantasi. Jeg ser gerne en smule overladt til den.

  Nå – vi kørte så en tur i sommervejret, og var så heldige at komme på 5 meters afstand af en havørn. Den havde alle fjer på. Hold kæft hvor var den imponerende. Vi fik lov at beundre den i et minuts tid. Så blev den urolig, og vi tog hjem og spiste bøf med danablue-sovs efter en god dag i den danske sommer.

  Like

  Kommentar af Børge — 8 marts 2011 @ 14:03

 2. Hørt, Børge! Men jeg tror vi taler for døve øren. Nutidens danskere kan ikke se det som ligger mellem forfladigelse og islamisme. Det burde ellers være temmelig meget..

  Like

  Kommentar af Kimpo — 8 marts 2011 @ 14:16

  • Tjah – Selvom vi er blevet globaliserede, så går horisonten ikke ret meget længere end til udkanten af glorien. I øvrigt skinner den så stærkt, at man også selv bliver blændet.

   Forresten – jeg deltager af og til i debatten på JP Opinion. På det sidste har jeg ikke kunnet se nogen debat. Er det mig, de har smidt på porten? Jeg kan i givet fald godt forstå dem – jeg er så grov, at jeg af og til siger sandheden.

   Like

   Kommentar af Børge — 9 marts 2011 @ 12:19

 3. De to på billedet har nu ellers nogle gode attributter.
  Det kan nu godt accepteres.

  falkeøje

  Like

  Kommentar af falkeøje — 8 marts 2011 @ 15:33

 4. Jeg kan godt lide de to bryster til venstre på billedet. Mere af samme slags, selv om hun har mormors store underbukser på.

  Like

  Kommentar af machiavelli — 8 marts 2011 @ 15:48

 5. Kalder du den tynde snor for mormors
  underbukser?

  falkeøje

  Like

  Kommentar af falkeøje — 8 marts 2011 @ 16:35

 6. “Vi må værne om værdierne” siger dette århundreds mest utroværdige statsminister Lars kludder.

  Samtidig med at EU lægger op til nye regler, der vil undergrave dansk fremmedpolitik. Men det ser Lars kludder ingen problemer i. Juristerne styrer Danmark.

  Dagens politikere er så utroværdige helt ind til rygmarven, at det er til at brække sig over. Man kan naturligvis ikke værne om værdierne, når dem der vil undergrave dem får tilladelse til at invadere Danmark.

  Man kan ikke nedfryse en liter is, hvis man slukker for køleskabet. Lars kludder vil naturligvis udbryde: Æh! nej det kan man heller ikke.

  Men humanismen er trængt helt ind i systemet med den perverse ide om at alle kulturer er gode nok. På alle uddannelses institutioner undervises de studerende i at være gode og tolerante overfor djævlereligionen.

  De undervises i dannelsesidealer og kultur udslettende selvhad. “Forskræk endelig ikke de små muslinger ved at svinge med flaget eller have Jesus om halsen. De kunne blive forskrækket”.

  Så samtidig med at danskerne mister troen på fædrelandet og dermed den identitet, der skal holde Danmark samlet om de værdier, som Lars kludder tom hjerne ævler om, så uddannes danskerne i at undergrave fædrelandet og forstærke djævlereligionen.

  Hele sagen drejer sig om et opgør med humanismen, fuldstændig som under krigen. Man kan ikke have denne sygelige idealisme til at rende rundt og undergrave folks sunde fornuft. For det er den, der er problemet.

  Man kan ikke være betingelsesløs god og samtidig tænke rationelt over, hvad der er bedst for Danmark. Men det lærer man ikke på universiteterne, hvor godhedens disciple strømmer ud. Her undervises i at bruges sproget til at forandre virkeligheden. “Islam er god”!

  Ligesom den gang man kaldte en skraldemand for renovationsarbejder og en arbejdsmand for en specialarbejder.

  Det gode ved den slags nysprog er, at det virker. “Muslimer er som dig, de sover, elsker og laver børn! “Nå ja, det glemte jeg” “Du er racist, hvis du tænker anderledes” “åh ja det glemte jeg, undskyld!”

  “Bliver du voldtaget af to kulturberigere i en mørk gyde, så kunne det være danskere i morgen,husk det!” “Nå ja! det glemte jeg. Undskyld! jeg lagde måske også ubevidst op til dig.”

  Så forsvarerne for djævlereligionen vil blive flere i fremtiden. Ikke mindst fordi deres karriere står på spil. Tænk rigtigt, vær god og tolerant ellers får du intet job!

  Selvfølgelig fremmer det en fremtidig borgerkrig, for flere kulturberigere vil betyde flere overfald, vold og drab på danskerne. Men det ligger langt ud i fremtiden. Først når pengekassen smækkes i sker der for alvor noget. Og politikerne vil ikke gøre op med EU.

  Like

  Kommentar af machiavelli — 8 marts 2011 @ 16:48

 7. Skal muslimaen til at uddele bøllebank?

  Like

  Kommentar af Slyrgraff — 8 marts 2011 @ 17:02

 8. Gisp!. Der sidder allahhjælpemig en muslima med en NØGEN FOD!

  Like

  Kommentar af Slyrgraff — 8 marts 2011 @ 17:08

 9. Som FN og EU i øjeblikket fører sig frem med deres domstole imod det danske folk, som aldrig har fået lov at tage stilling til deres absurde ideer, så får vi snart en væbnet borgerkrig.
  Jo før, jo hellere!

  falkeøje

  Like

  Kommentar af falkeøje — 8 marts 2011 @ 18:00

 10. Jeg tror fatisk der er stoppet en anelse silicone i dem, hvis jeg skal sammenligne med mine egne erfaringer. Synd i den alder !

  Like

  Kommentar af wied — 8 marts 2011 @ 19:23

 11. 10.
  Jeg tror du har ret.
  Kvinder har også deres kneb til en god fangst.

  falkeøje

  Like

  Kommentar af falkeøje — 8 marts 2011 @ 19:43

 12. Spændende arkitektur 😀

  Like

  Kommentar af Bjovulf — 8 marts 2011 @ 20:00

 13. […] Rosenmontag i Düsseldorf – karnevallets højdepunkt i den katolske del af det tysktalende Europa. “Kunstneren havde allerede annonceret sit værk i 2006, men da blev det udskudt på grund af der Karikaturenstreit.” – Se flere videos her: Islamkritischer Mottowagen in Düsseldorf og fotos her. Se et festligt foto : Tørklæde eller ingen tørklæde? […]

  Like

  Pingback af Stadier på en sæks vej « Snaphanen — 8 marts 2011 @ 23:57

  • Er sækken til højre en lykkepose? 😉

   ( Se “Snaphanens” tyske karnevalsvideo )

   Like

   Kommentar af Bjovulf — 9 marts 2011 @ 09:21

 14. For helvede det er nogle fine attributter de der!

  Like

  Kommentar af Henning — 9 marts 2011 @ 00:06

 15. Det tørrekluden i baggrunden står med, skulle vel aldrig være et strandbedetæppe???

  I øvrigt, tøsen til venstre, hun er min!…

  Like

  Kommentar af Jacob Andersen — 9 marts 2011 @ 08:15

 16. Børge skriver, at han er “udelukket” fra debat i JP. Det er jeg også- Gad vide om det er os eller JP, der er noget galt med?

  Et yderst vovet billede af den muslimske ungmø. Blotter hun ikke ligefrem både ansigt og hænder?

  Like

  Kommentar af bjarne binee — 9 marts 2011 @ 13:24

 17. Jeg elsker den røde og islamiske logik – man må ikke se kvindens hår, men man må gerne skære hovedet af hende eller kaste sten på hende til hun dør.
  DF 90 mandater eller undergang.

  Like

  Kommentar af Fritz — 9 marts 2011 @ 21:16


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: