Hodjanernes Blog

24 februar 2011

Prioriteringer, prioriteringer…

En kattepine er mere behagelig end en pinlig presse.

Som enhver vil kunne forstå af vedlagte illustration har jeg for tiden ikke kunnet følge med i den populære sæbeopera “Christians Hoppeborg”. Nu er de små lagt i seng, så hvad er mere naturligt end at rette op på en så ubærlig mangel end at opsøge det sted hvorfra operetten instrueres og dirigeres, hjørnekontoret på Samarbejds-Politiken? – Lad os nu se, om jeg har forstået det hele ret:

Grækenland er bankerot. Ergo skal vi låne dem yderligere et antal milliarder øvro’er som de heller ikke kan betale tilbage, knapt nok renterne. Vi er jo ikke med i øvro’en, men det er vi åbenbart alligevel. Løsningen for grækerne er at genindføre drachmerne så de kan devaluere og måske endda blive smidt ud af EUSSR. For Mohammedanmark – som er i stort set samme kattepine – er løsningen derimod at komme med i øvro’en – af hvilken grund den rigsbefuldmægtigede Løkke vil udskrive nok en folkeafstemning. Dem har vi ganske vist haft en del af, men vi stemte forkert.

Når vi så har stemt rigtigt, kan vi slippe for flere afstemninger. For så er vi rigtigt med på vognen. Den vogn som nu fyldes op med de muslimer som allerede står og venter på trinbrættet Lampedusa. De er nemlig stukket af fra de andre muslimer – dem som den danske verdenspresse nu har gjort til demokrater. Når så de knapt så demokratiske muslimer er ombord i den italienske vogn skal de sporenstrengs sendes videre op til os i spisevognen. For i den italienske vogn er der i forvejen hele 2 procent muslimer, hvorimod vi kun har 8 procent. Italienerne bryder sig ikke meget om muslimer – demokratiske eller knapt så demokratiske – så de har altid sendt dem videre nordpå. Heroppe er de imidlertid velkomne, de hører jo til vennerne af kammerat Mubarak, kammerat Ali og kammerat Ghadaffi – som igen hører til vennerne af kammerat Helle, kammerat Villy og kammerat Johanne. Eller rettere: hørte (af hensyn til journalister: hørede) til vennerne.

Venner er nemlig nogen man har indtil man tager nogle nye. Disse nye venner er i mellemtiden blevet så demokratiserede at de er mere korrekte end de gamle. Navnlig til at ville udrydde jøder, slagte kristne og voldtage de journalister som er sendt ud for at demokratisere dem. Men det kan de jo ikke leve af – medmindre de også æder dem – så derfor skal vi skynde os at sende dem flere penge. Og våben, så de kan beskytte sig mod alskens fæle islamofober. Dem har vi også rigeligt af herhjemme, men her har vi heldigvis Zenia og hendes tro væbner, Lars “Allah-hu-Akbar” Foed til ordne den slags utøj. Når vi så allesammen er indfanget, kan de nyankomne, nu ikke længere så demokratiske, muslimer rådgive den tiltrædende justitsminister – ifald der overhovedet er en grund til at skifte ham ud – om hvordan man håndterer den slags. De har jo erfaringerne fra kammeraterne Mubarak, Ali og Ghadaffi. Og så indtræder omsider den islamiske fred overalt på kloden.

Er det rigtigt forstået? – eller har jeg overset noget, mens jeg havde vigtigere ting at tage mig til?

5 kommentarer »

 1. Ja, hvem er det egentlig som flygter fra Nordafrika?

  Lad mig gætte. Unge arbejdsløse mænd, uden uddannelse, uden fremtidsperspektiv og uden penge. Det er en “skøn” blanding af maskuline lykkeridere og kriminelle, som alle tilbeder den “religion” som i dag udgør det absolut største samfundsproblem – ja behøver jeg at skriver mere?

  Den er præcis den gruppe, som vi bestemt IKKE mangler flere af i Europa. Vi har ikke noget arbejde til dem, (og det de søger er nok også mest offentlig forsøgelseL!).

  Optager vi dem i vores samfund flytter de ud i ghettoen og bliver medlemmer af banderne osv.

  Det ved vi alle – lige med undtagelse af de klogeste eksperter, sjovnalister og politikkere.

  Like

  Kommentar af jernhesten — 24 februar 2011 @ 12:57

 2. Du kunne ikke have mere ret.
  Det er nogle nuttede killinger.
  Kommer de fra ét kuld?

  Like

  Kommentar af Nielsen — 24 februar 2011 @ 17:07

 3. Hey Nielsen

  De er nuttede, men billedet er vist manipuleret da det lader til det kun drejer sig om 3-4 killinger, hvad Steen ?

  Er der nogen der kender nogen der har en MainCoon eller en Norsk Skovkat de vil sælge – men altså en UDEN stamtavle ?

  Min skønne Felix The MainCoon er afgået ved døden for 5. mdr. siden.

  Og jeg savner den kattebasse rigtig meget !

  Det gør min lille sort-hvide hunkat, Mine, også !

  Hun har hver eneste dag gået rundt og ledt efter hendes legekammerat, Felix .

  Like

  Kommentar af Vivi Andersen — 24 februar 2011 @ 22:10

 4. Jernhesten.

  Lige i øjet : vi ønsker ikke og vi har ikke brug for flere med Fredens og Kørlighedens Religion i rygsækken.

  De der allerede er her fylder jo temmelig meget m.h.t. udgifter og på andre måder…. sagsanlæg mod vantro og sådan noget.

  Jeg bliver sgu helt bange, fordi det vel ikke er helt usandsynligt, at vi får endnu flere af pragteksemplarer af Allahs de Rene, 1. klasses mennesker, som p.t. opholder sig i Italien /Lampedusa ombord i Danmark.

  Kære et eller andet i det høje : lad det ikke ske !

  Like

  Kommentar af Vivi Andersen — 24 februar 2011 @ 22:19

 5. Skjoldungen er som sædvanligt “spot on” men glemmer dog se på de positive ting islam´s slaver har skabt her i vesten .

  Lad mig nævne et par ting :

  Grøntsags butikker
  Frugtboder
  Grønthandler o.s.v

  Det er meget vigtigt med frisk frugt hver dag Skjoldunge da da det styrker halebenet !

  Like

  Kommentar af Aglet Xander — 25 februar 2011 @ 11:29


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: