Hodjanernes Blog

23 februar 2011

Vi havde jo en mistanke…

Filed under: Bloggere, Jernhesten — Jernhesten @ 12:27

Husker I de mange voldsomme skovbrande i Israel sidste år?  Nu går det fremad med opklaringsarbejdet

Vi hodjanere havde jo en mistanke til hvem som kunne stå bag denne form for “grøn røg”. Selv om der nok er flere gerningsmænd, så tror jeg da godt man kan sige, at vi  ikke tog helt fejl….

Israelnationalnews  Islamist Leader Arrested for Forest Fire Arson. 

The leader of a major Muslim movement in Israel is suspected of setting fire to a forest less than three months after the worst fire in modern Israeli history. Sheikh Ra’ad Salah, head of the northern branch of the Islamic Movement, has been arrested in connection to an arson attack in southern Israel. Salah allegedly set fire to a Eucalyptus forest in southern Israel. The attack was allegedly in protest of a Jewish National Fund project in the area. The Jewish National Fund is working to forest parts of the Negev, a plan opposed by some Bedouin residents of the region. Residents of the illegal town of El-Araqib in particular have condemned the project out of concern that it will use land that they hope to use in the future to house Arabs “returning” to Israel from the rest of the Arab world. 

11 kommentarer »

 1. Sådan er muslimer. De ødelægger alt hvad de kommer i nærheden af. Hvor mange brande havde vi i Danmark for 50 år siden? Og hvor mange har vi efter at de retarderede fra forbryderorganisationen islam har invaderet landet? Jo jo, som jeg sikkert kan blive enig med blandt andre Bjovulf om, så kan musllimer absølut ikke bruges til noget som helst, ja det skulle da lige være grisefoder, hvis vi hunne fremavle en særlig tykhudet art af kræet.
  Ud af Danmark med dem.

  Like

  Kommentar af Nielsen — 23 februar 2011 @ 13:05

 2. Vi behøver jo ikke gå længere end til dk. I sidste uge var det som bekendt vinterferie, og der var der også en stigning af brande i DK. Bl.a flere togsæt ved Fredericia, biler m.m.
  Og hvem husker ikke vinterferieintifadaen i 2008.
  Hvorfor mon?

  Like

  Kommentar af Ciska — 23 februar 2011 @ 17:19

 3. Jeg håber den ikke-islamiske del af verden en dag bliver SÅ træt af muslimerne, at man kan finde ud af at gå sammen om at få dem “sat på plads” !

  Man bliver dødtræt af disse mennesker !

  Efterhånden tror jeg på, at det er genetisk bestemt for de kan ikke lade være med at opføre sig som om de er småt begavede .

  Like

  Kommentar af Vivi Andersen — 23 februar 2011 @ 18:54

  • Der er lang vej endnu. Lyt lige til jøden og den kristne der sidder og hygger sig i dialog sammen med deres fremtidige herremand.
   30 år med muslimer har ikke givet dem anledning til den mindste revision af deres selvdestruktive ståsted.
   Ca. 27 minutter inde i videoen til 32 min.
   http://www.dr.dk/NU/player/#/aftenshowet/6338

   Like

   Kommentar af Menig 442 — 23 februar 2011 @ 20:54

 4. Forskellige folkeslag har sådan hver deres egne særheder.

  Araberne kaldes ofte ‘ørkenens sønner’. Men i Indien kalder man dem ‘ørkenens fædre’.

  I USA kalder de det som vi herhjemme kalder ‘pizzeria brand’, for ‘Jewish Lightning’. Det siges at Larry Silversteins gevinst er den største nogensinde indenfor den branche.

  Like

  Kommentar af Thomas — 23 februar 2011 @ 21:12

 5. Det her med at skulle ødelægge, hvad de dygtige har opbygget, er ikke specielt muslimsk.

  Fra min barndom husker jeg hvorledes de sandslotte, huler i skoven, og hvad vi børn ellers lavede, med garanti altid blev ødelagt af dårligt begavede børn. Når de ikke kunne selv, så skulle vores ødelægges.

  Helt ligesådan er det med socialister. Da jeg var ung startede deres ødelæggelse af dansk erhvervsliv – med så stor succes at Thomas Nielsen i afskedsbranderten udtalte “at de hav de sejret af helvede til!”

  Den ringe begavelse er ondskabens og misundelsens uadskillelige ledsager. Og her er vi ved sagens kerne: Selvom vi skulle få forbudt koranen, så kan vi ikke forbyde muslimerne at være misundelige og ondskabsfulde idioter – helt som de danskere, der fik dem hertil.

  Like

  Kommentar af Børge — 23 februar 2011 @ 21:31

  • Vi kunne forbyde dem at opholde sig på dansk jord(?) Så går deres misundelse da ikke ud over os.
   Og jeg synes nu nok at muslimerne er specielt foretagsomme, når det kommer til destruktiv adfærd.

   Like

   Kommentar af Nielsen — 24 februar 2011 @ 11:54

   • Jo Nielsen – gu er de da mere åndssvage end vi er (i middel), men det er sgu os selv, der har givet vort land til dem. ”Ork Danmark er jeres land. De der siger noget andet er racister!”

    Vi er ganske enkelt totalt på skideren. Som jeg sagde, så har vi ødelagt alt, der gav os vor rigdom. Da jeg var ung var vi nummer 3 – 4 på rigdomslisten. Nu er vi nummer 17, og det går nedad med en sådan hast, at vi skal ruppe neglene for at se, at nu er vi nummer 18, 21, 37 –.

    Allerede for 30 år siden skrev jeg dystre forudsigelser om konsekvenserne ved at overlade vor velfærd til arabere og negre – men ork nej: ” A-kraft er lig a-våben, og vi er verdens fredeligste og bedste mennesker!” Så vi lod Hækkerup give vor olie til nordmændene (de er godt nok kællinger) og Poul Nielsson give Danmark til araberne og negrene.

    Og nu bliver der lukket for varmen. Vi har intet at lokke ned nye demokratier med, og de er i øvrigt pisse ligeglade med om de selv og alle andre skal dø af sult.

    Vi har hele skylden, uanset hvor åndssvage de andre er.

    Like

    Kommentar af Børge — 24 februar 2011 @ 15:52

   • Det der med faldende rigdom, har vel noget med olie og olieforbrug at gøre. Det er uheldigvis sådan at de fleste olieproducenter er arabiske muslimer. Vi og praktisk taget alle industrialiserede lande overlader dem gerne vores valuta for dette sorte guld. De kære mennesker kvitterer så ved at eksportere deres yngel til vores lande, hvor vi jo ved hvad de fordriver tiden med.
    Hvis vi forstår nødvendigheden af at repatriere muslimer, og rent faktisk også gør det, er jeg ikke helt sikker på at vi er helt på skideren. Hæ hæ for nu at bruge dit malende billede.
    Hvis denne kollektive bevidsthed skulle vinde fodfæste, er der jo nok også en chance for at socialister og andet åndssvagt, måske er blevet lidt klogere.

    Like

    Kommentar af Nielsen — 24 februar 2011 @ 23:38

 6. Jeg må give Børge ret. Typograferne fik, i sin tid, deres egne arbejdspladser nedlagt via sterjker. I dag er det så værftarbejderne der klager deres nød. Er “socialister” bare selvdestruktive???!

  Like

  Kommentar af karl — 24 februar 2011 @ 15:43

 7. 5.Børge

  Måske det er derfor socialister og muslimer kan godt sammen ?

  Men der ER altså noget om det som Nyborg har skrevet om ang. de forskellige kulturers forskellig begavelser.

  Når vi overlader vores fremtid til en kultur med dårligt begavede mennesker – så får vi det også derefter.

  Det kan vi roligt regne med vil give MEGET store problemer.

  Like

  Kommentar af Vivi Andersen — 24 februar 2011 @ 22:05


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: