Hodjanernes Blog

18 februar 2011

Hodjanerne afsløret!

Filed under: Bloggere, Danmark, Evidens, Grisobarium — Tags: — Skjoldungen @ 09:56

Vi har haft besøg fra “segmentet”. Nu kommer sandheden – omsider – for en dag:

Et skarpsindigt hoved ved navn Laurits Kampmann fra intelligentsia’en omkring Samarbejds-Politiken / DanMarx Radio har luret os.  Nu går den ikke længere: al vor møje med at skjule os bag kujonagtige, let gennemskuelige “noms de guerre” er spildt. Alle vore bestræbelser på at gemme os for de geskæftige stampisters politi – Gestampo – er forgæves. Vi er kort sagt afsløret:

“I er nogen ret sørgelige typer, jer herinde. I skyder skylden for jeres egen dumhed og elendighed over på muslimerne. Og jeg kan da godt se det fra jeres synspunkt. I har højst sansynligt arbejdet på fabrik og er ufaglærte arbejdere. I takt med at verden og samfundet har udviklet sig, er jeres virksomheder flyttet til Kina og Syd Amerika. mange af jer kom derfor på efterløn eller førtid, mens nogle af jer ventede på at komme i arbejde. Mange af jer er sikkert blevet tilbudt rengøringsjobs og des lignende, men i har afslået fordi i er for stolte. I er hvide. Indvandringen fra mellemøsten begyndte, og folk som var bedre uddannede og så bedre ud kom herop og stjal jeres arbejde. Nu er der ingen indvandrere der vil lave en skid, og i sidder sammen med dem, rundt omkring i det sociale boligbyggeri. I oplever hvor hårdt det er, hvordan hverdagen er svær at få til at hænge sammen. Jeres børn ender hurtigt i kriminalitet, og i har aldrig været i stand til at give dem den jul de fortjener. I har aldrig været i stand til at give dem den super-soaker i fødselsdagsgave som de ønskede sig, fordi i ikke lige havde noget arbejde. Hvor mange af jer har børn der sidder/har siddet i spjældet? Ja jeg tænkte det nok. Jeg har ondt af jer, Danmarks svageste. Jeg håber en dag vi kan bryde den sociale arv, og jeg håber at jeres børnebørn vil gå hånd i hånd med mine børnebørn mod en bedre fremtid. Og jeg håber at jeres børnebørn har normale holdninger, og ikke er lige så gennemsyrede af had til udviklingen, og frygt for det udefrakommende som jer.”

Vi bøjer os beskæmmet i støvet. Over for et sådant intellekt står vi landsbytosser – hov, undskyld, vi bor jo i socialt boligbyggeri – aldeles afklædte. Shit happens…

Vi er naturligvis meget, meget bedrøvede over at vor tilstedeværelse i Mohammedanmark virker så stødende på de multikultiverede kredse med deres forfinede  menneskesyn  samt tilhørende raffinerede og sofistikerede sprogbeherskelse. Til vor undskyldning vil vi dog anføre, at vi stedse forsøger at rense landet for bonderøve som os selv, men hidtil uden den store succés. Gestampo har et godt øje til os. Hver gang vi prøver at stikke af til udlandet er de på stikkerne:

13 kommentarer »

 1. Satans også, jeg var ikke klar over, at GESTAMPO var i besiddelse af så skarpsindige analytikkere og stikkere, på tide at gøre brug af min nyerhvervet GESTAMPO-GUARD, inden jeg bliver afhentet til forhør.

  Like

  Kommentar af Rune Petersen — 18 februar 2011 @ 10:22

 2. Må man i al ydmyghed foreslå den små Laurits, at han søger ind på et lokalt danskkusrsus, så han kan få orden på den danske grammatik.

  Like

  Kommentar af Limewoody — 18 februar 2011 @ 10:27

 3. Hahaha. Fantasifulde fordomme.
  Hvis han repræsenterer hele det segment, så viser han da hvor usympatiske og fordomsfulde de er.

  Det var da ulækkert. Baserer sine fordomme på følelser.

  Like

  Kommentar af Henning — 18 februar 2011 @ 10:52

 4. Det er bestemt ikke nemt at styre en retlinet kurs, når man har et rystende menneskesyn og et vaklende kakkelbord 🙂

  PS. Selv Bruun Rasmussen har svigtet folket, nu hedder det ikke kakkelbord mere, men flisebord.

  Like

  Kommentar af Fidibus — 18 februar 2011 @ 10:57

 5. Jeg føler mig godt nok ramt…

  Men hvad siger han dog undervejs: “Nu er der ingen indvandrere der vil lave en skid,”

  What??? Det ville være en god forside på Samarbejds-Politikken..

  Like

  Kommentar af jernhesten — 18 februar 2011 @ 11:05

 6. Citerer: “I er nogen ret sørgelige typer, jer herinde. I skyder skylden for jeres egen dumhed og elendighed over på muslimerne.”
  Det var vel nok sjov. Min sans for ironi når kun forfattern til sokkeholderne

  Like

  Kommentar af Menig 442 — 18 februar 2011 @ 11:38

 7. Ha..ha..ha lauritz uKampmandslinge har jo ikke noget tøj på!!!
  Denne latterlige Erasmus beblæste uKampdygtige dhimmie kan ikke gøre morli til en umælende sten eller en fremtidig affaldssække eksistens, med sin forbløffende uvidenhed.

  Nå, men så kan stamptisterne jo lede i muhammed ghettoerne efter os, de blæste stamptister er så uvidende omkring os islamkritikere, så de ikke fatter at vi allerede så “muhammed-tegningen!” for mere en 20 år siden og derfor med rettidig omhu er flygtet væk fra disse muhammed helvedes ghettoer områder.

  Sjovt nok fatter de politiske korrekte ikke konsekvensen af deres import af muhammedanere og når virkeligheden trænger sig mere og mere på, så skynder de sig at vaske deres urene hænder og skylder snavse vandet over på os islam kritikere der beskyldes for at anvende en forkert TONE overfor en modbydelig ideologi hvis tilhængere forpligter sig til jihad imod alle os vantro også de vantro der kryber for islam for fredens skyld, som om TONEN kan ændre fx sharialoven, de er og bliver ynkelige ofre for deres egen naive følelses godheds behager trang disse politisk korrekte fejl hjerner!

  Like

  Kommentar af li — 18 februar 2011 @ 12:38

 8. “…og ikke er lige så gennemsyrede af had til udviklingen, og frygt for det udefrakommende som jer.”

  Ha, den sætning kan jeg godt lide, der er ingen grund til at frygte udviklingen, og slet ikke de udefrakommende.

  Laurits klump er naturligvis idiot, og selv om han sikkert aldrig fatter, hvorfor han er idiot, er det synd for ham og hans eventuelle børn nuværende eller fremtidige børn.

  Like

  Kommentar af machiavelli — 18 februar 2011 @ 12:56

 9. Ha, jeg troede sgu næsten ikke mine egne øjne, da den virkelighedsfjerne Laurits dukkede op sent i går aftes – jeg troede faktisk, det var en slags parodi lige i starten 😉

  Så uvidende, fordomsfuld og nedladende kan man sgu da for H. ikke tillade sig at være over for sine egne landsmænd ?!?! Og så var det endda, som om det fryder ham inderligt, at være i en position, hvor han kan bare kan dyrke sit multikulturelle evangelium, mens han – og resten af slænget – uden nogensinde at tøve det mindste eller have den mindste dårlige samvittighed over det – bare tørrer de meget alvorlige konsekvenser af “kulturberigelsen” af på alle disse mindre heldigt stillede danskere. Tænk engang, sådan at være nødt til at stive sin egen åbenbart spinkle selvtillid af på den sølle måde – mageløst! Det fortæller ret meget om dig, Laurits, at du sådan føler trang til at dyrke din skadefryd over andre danskerer så fuldstændigt uhæmmet.

  I øvrigt, Laurits, så er vi mange her, der med garanti er meget bedre uddannet end du og også langt klogere, men vi ser ikke ned på dig alligevel – i hvert fald ikke af den grund 😀 Og vi har hvert fald ikke behov for at nedgøre dig, for at kunne føle os bedre end du.

  Og NEJ, vi er IKKE alkoholikere, IKKE stofmisbrugere, IKKE kriminelle, sidder IKKE i spjældet, hader IKKE uden videre alle fremmede, uanset hudfarven (!) – og det samme gælder helt sikkert for vore børn, så du kan altså godt spare dig alle dine latterlige insuniationer. For de bider nemlig slet ikke det mindste på os, Laurits 😉

  Så måske er det i virkeligheden dig, lille Laurits, der trænger til at få revideret dine mange vanvittige fordomme om alle os “lavtuddannede”, “småtbegavede”, “fremmedfjendske”, “racistiske”, “”provinsielle”, “tilbagestående”, “Morten-Korch-læsende”, “Jodle-Birge-lyttende” landsbytosser. de har ingen rod i virkelighedens verden, kun i dine naive PK-fantasier.

  Og husk så også lige at sige tillykke til dine frelste rundkredspædagokker og lallenaive
  SF-skolelærere uden forbindelse til den barske virkelighed – de har da i sandhed gjort et imponerende stykke arbejde med at indoktrinere dig med deres hjernedøde multikulti-“alting er jo lige godt”-vås.

  Hvad med for engangs skyld at begynde at tænke SELV, Laurits? Det er faktisk slet ikke så svært, som du måske går rundt og bilder dig ind – start fx. med at sætte dig lidt ind realiteterne til en forandring, inden du begynder at dømme de danskere – og alle os andre – , der ikke er lige så heldige som du, eller som bare – belært at de utallige bitre erfaringer – allenådigst tillader sig at mene noget end du og dine selvgode venner; dem I pudser jeres åh-så-fiiine humanistglorier på bekostning af.

  Men “kulturberigelsen” kommer nok også snart til en gade eller vej nær jer for alvor, og så kan vi jo bare tales ved igen, når det for én gangs skyld er jer, jeres søskende, forældre eller børn, der bliver overfaldet, truet med kniv, plyndret eller chikaneret for ikke at spise halalmad eller udvise respekt konstant, ikke sandt? 😀

  Like

  Kommentar af Bjovulf — 18 februar 2011 @ 21:29

  • ha, “insinuationer” hedder det jo 😉

   Det gik vist lidt for hurtigt der -igen, igen 😀

   Like

   Kommentar af Bjovulf — 18 februar 2011 @ 21:31

 10. Nogle væddemål på, om vi nogensinde ser mere til den lille frække PK-Frederik? 😀

  Like

  Kommentar af Bjovulf — 18 februar 2011 @ 22:25

  • Nå, nej – Laurits hedder han jo – DOH!:)

   Like

   Kommentar af Bjovulf — 18 februar 2011 @ 22:26

  • Ja, jeg ser da meget frem til, at vores nye ven Laurits kommer tilbage og begrunder sine påstande og forklarer os tumper, hvordan hans syn på socialt udsatte og lavtuddannede danskere stemmer med et anstændigt menneskesyn.

   Like

   Kommentar af Scarlet P — 18 februar 2011 @ 22:46


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: