Hodjanernes Blog

16 februar 2011

Smag for småpiger?

…så mas bare på! – EUSSR og §266b skal nok passe på imens…

Som undersåt borger i EUSSR får man konstant udvidet sine horizonter.  Da vore kære ledere inde på Christians Hoppeborg under føring af Anders “Fup” Rasmussen sidst tog røven på befolkningen og aflyste den lovede folkeafstemning om Forfatningstraktaten Lissabontraktaten glemte de – underligt nok – at lade den dertil indrettede presse oplyse den gemene hob om at hermed var der også indført en ny frihedsdimension. Selv dasbladet Samarbejds-Politiken – hvis specielle interesseområde ellers skulle berettige en fyldig omtale – forsømte at bringe den glædelige nyhed, nemlig at fra nu af var pædofili – seksuellle overgreb på børn – ikke alene tilladt, men også poiitisk korrekt. Hvortil kunne føjes, at dersom nogen tænker ilde herom, da er vedkommende hjemfalden til straf i henhold til “Rammeafgørelsen”, idet vore pædofile medborgere nu indlemmedes l den store gruppe af særligt beskyttede mindretal.

Denne beklagelige forglemmelse er der nu rådet bod på. Skueprocessen mod Elisabeth Sabaditsch-Wolff blev afsluttet i går og dommen er ganske i overensstemmelse med såvel nævnte “Rammeafgørelse” som vor lokale kopi, §266b: enhver der har lyst til at voldtage børn kan frit gøre det – under forudsætning af at man ikke indskrænker sine seksuelle udfoldelser til udelukkende børn. En begrænsning, som selv læsere af Samarbejds-Politiken må kunne leve med. Som alle domme har også denne sit afsæt i konkrete tildragelser – i dette tilfælde hr. pædofet Mohammed’s voldtægt af en 9-årig pige. Han slipper for bebrejdende omtale i pressen og andre politisk korrekte kredse eftersom han vedblev med at voldtage hende også efter at hun var blevet 18 år gammel. Case Closed.

Pressemeddelelse fra Bürgerbewegung Pax Europa: “On February 15, 2011, Elisabeth Sabaditsch-Wolff was sentenced to a fine of €480 for “denigration of religious doctrines” by Judge Bettina Neubauer in the Vienna Regional Court. She was acquitted of the original charge of ethnic incitement. The court based “denigration of religious doctrines” on the fact that Elisabeth Sabaditsch-Wolff had characterized Mohammed as “pedophiliac” because — according to Islamic legend — he had sex with nine year-old Aisha. In the court’s view, this was “denigrating” because Mohammed did not have sex exclusively with children but also with grown women, and stayed with Aisha until his death when she was eighteen years old. So he was not inclined to pedophilia. It might be interesting to see whether this scandalous judicial interpretation could persist in regard to convicted child molesters in Austria. It is known that many of these child molesters were fathers of families at the time. This could therefore no longer legally be called “pedophilia.” – Elisabeth’s statement after the trial is clear: “Today is a sad day for my young daughter and for all other young girls.”

9 kommentarer »

 1. Vi må have lidt forståelse for dommeren. Hun havde jo fået en svær opgave med at forklare hvorfor det ikke er pædofili at voldtage en 9 årig…

  I øvrigt så er det billede som Skjoldungen viser i indlægget, blevet kåret som årets UNICEF billede i 2007. Det viser en 40 årig mand, som lige er blevet gift med en pige, som lige er blevet 11 år. (Efter sigende skulle han havde voldtaget hende kort tid efter billedet blev taget.)

  Like

  Kommentar af jernhesten — 16 februar 2011 @ 11:27

 2. Off Topic
  http://www.thereligionofpeace.com/ med et billede af tørklæde med indbygget aircondition!

  Like

  Kommentar af Jan Sommer Nielsen — 16 februar 2011 @ 11:53

 3. Ja, den ide burde nogen jo have fået for meget længe siden 😉

  http://www.bt.dk/kendte/du-faar-tape-paa-munden-hvis-du-ikke-holder-kaeft

  TV-vært truede kendt skuespiller på morgen-tv
  Du får tape på munden, hvis du ikke holder kæft!

  Gnisterne føg så vildt i det direkte interview mellem skuespilleren og den prostituerede Susanne Møller, der også repræsenterer Sexarbejdernes Interesseorganisation (SIO), at den overraskede studievært Morten Reesen tilsidst måtte true Anne-Grethe Bjarup Riis med at give hende gaffa-tape for munden:

  – Hvis du ikke holder mund nu, så får du et stykke tape på munden, sagde studieværten, da skuespillerinden for femte gang afbrød Susanne Møller.

  ———————————

  Anne-Grethe Bjarup Riis er sgu da også en af allermest røvirriterende, selvgode, selvcentrerede PK-tosser i DK. Ingen må have en anden mening end denne selvbestaltede meningspave. Ja, de skal allerhelst forhindres i overhovedet at komme til orde.

  Jeg husker stadig, hvordan hun i en TV2-debat morgenen efter et folketingsvalg – jeg tror det var i 2005(?) – sad og skældte den danske befolkning huden fuld for atter at have stemt på de forkerte, og hvad vi dog bildte os ind etc. Hun kunne naturligvis ikke nøjes med bare at være skuffet over resultatet, sådan som andre NORMALE danskere af og til kan blive det, og så ellers tage det til efterretning – og acceptere det.

  Skal vi gætte på, at hun er medlem af Enhedslisten – eller i hvert fald stemmer på venstreekstremisterne?

  Like

  Kommentar af Bjovulf — 16 februar 2011 @ 11:59

 4. Fifler med forbeholdet

  http://www.dr.dk/P1/P1Formiddag/Udsendelser/2011/02/15102128.htm

  Fifler med forbeholdet
  P1 Formiddag 16. februar 2011 kl. 09:09 på P1

  *
  Hør udsendelsen (50:49)

  En fælles valuta forudsætter en fælles økonomisk politik. Den logik er ved at gå op for eurolandene. Det handler om euroens overlevelse, og så er det slut med selv at bestemme pensionsalder, beskatning og lønudvikling. Det kan også komme til at gælde lande, der står udenfor euroen som for eksempel Danmark.

  En af kritikerne er EU-parlamentarikeren Morten Messerschmidt fra Dansk Folkeparti.

  – I dag har vi en dansk regering, som fører en økonomisk politik, som vi er med i euroen, og det er at fifle med forbeholdet. Enten accepterer man, at danskerne har sagt nej til euroen eller så spørger man danskerne igen, siger Morten Messerschmidt.

  ————————————————————————————————

  Der har også lige været en ophedet debat på P1 mellem Karen Jespersen og Sherrin Khankan
  om, hvordan koranen skal fortolkes 😉

  Desværre kan jeg ikke lige finde noget link til den.

  Like

  Kommentar af Bjovulf — 16 februar 2011 @ 12:52

 5. Det er snart lige så almindeligt at dhimmierne begår justitsmord
  som at muslimsvinene begår mord.

  Like

  Kommentar af Nielsen — 16 februar 2011 @ 13:14

 6. For santan hvor langt er vi henne? Der skrives at det er tilladt i Østrig at have samleje med børn, Når bare mar er gift med en moden kvinde ved siden af: Ohh Jesus !!
  Pædofili for muhamedanere findes ikke i det gamle NAZI land.
  Hvad siger EU så til dette, for den sags skyld det røde kabinet her hjemme ??
  Man kommer KUN til at hade Muslimerne mere og mere for dette svineri der udøves på børn.
  Er man gift med en kvinde, har børn med hende og så har samleje med disse er det INSETS. (Roum sagen) Et udefra kommende barn der slæbes med i måskeen og bliver gift med et svin og derefter have samleje med det, så er det Pædofili. Koranen opfordrer der til.!!
  Min opfordring er derfor: Lad os Danskere og andre ordentlig cilvicerede mennesker så få fjernet Koranen, Moskèerne samt disse dyr der tror på dette satans værk til koranen.
  Skide med 266B.
  Jeg tror der vides hvad der sker, hvis jeg ser sådan et svin til Børneskænder.!!
  Jo mere jeg tænker på hvormeget disse børn lider, de får jo ingen barndom og kærlighed, des mere arrig bliver jeg. FY.

  Like

  Kommentar af Charles Nielsen — 17 februar 2011 @ 18:03

 7. en rettelse: det rigtige link her: http://da.wikipedia.org/wiki/Muhammed

  Like

  Kommentar af Charles Nielsen — 17 februar 2011 @ 21:23


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: