Hodjanernes Blog

13 februar 2011

“Jungletrommer”

Filed under: Censur, Danmark, Dommere, EURABIA, Jura, Kulturberigelse, Politisk korrekte, Racisme, Radikale, Stampisme, UK — Tags: — Skjoldungen @ 00:07

Engelske  dyrlæger er dygtige til at klone får. Det første kaldte de Dolly. Nu har de klonet Zenia og kaldt fåret Sonia.

Ovre i Wiltshire bor en gammel dame ved navn Anna Farquhar. Hun er aktiv i sit lokalsamfund og hjælper til ved enhver given lejlighed. Specielt velgørende sådanne. Hun er uddannet sygeplejerske, men siden hun gik på pension har hun været medlem af den lokale patientforening. For nylig blev hun valgt til regnskabfører og har brugt en masse tid på at ordne papirer og forefaldende arbejde. Et hverv som ikke er synderligt attraktivt eller taknemmeligt, og desuden ulønnet. Kort sagt er fru Farquhar en engageret støtte i samfundet, respekteret og afholdt. Indtil for nylig. – I dag er hun stemplet (eng.: stamped) som et udskud, en krimininel, et monster. Hun er nemlig officielt udnævnt til racist! – Hvordan kan det nu gå til? – Jo, en aften holdt bestyrelsen i patientforeningen møde. Efter mødet blev der serveret té og kager. Her gik snakken om løst og fast. Blandt andet om de evindelige nedskæringer i sygehusvæsenet. Fru Farquhar slog disse rygter hen som det de var, nemlig løse rygter. Hun brugte betegnelsen “det er jo bare jungletrommer”.

Til stede ved dette møde var også en Sonia Carr. Hun blev hængende efter mødet og spiste lystigt af kagerne. Og alt var godt. Indtil et par måneder senere, hvor fru Farquhar pludselig modtog en stævning fra myndighederne. Ifølge denne havde fru Sonia Carr følt sig så stødt over “jungeltromme”-bemærkningen, at hun var blevet fysisk dårlig og følgelig måtte anklage fru Farquhar for racisme. Et andragende som myndighederne straks bifaldt, hvorfor de omgående nedsatte et udvalg til at udfærdige et 10 sider langt anklageskrift. Dette kom på mystisk vis pressen for øre, så nu er fru Farquhart udstødt af det gode selskab. – Læs det hele her – det bliver værre endnu – meget værre!

Til fru Farquhart vil vi herfra sige: velkommen i det dårlige selskab! – Ordet racist er, takket være får som Zenia Stampe og Sonia Carr, blevet en hædersbetegnelse.

12 kommentarer »

 1. OT

  En mig ukendt sjovnalist udviser på vegne af SamarbejdsPolitiken en vis, noget der stort set aldrig forkommer blandt de presstituerede, selvindsigt.

  Fra DasBladet:

  “Da krakket sendte Lorteøen tilbage i sølet
  I MANDAGS gik Amagerbanken konkurs.

  »Så har vi et forsidebillede i morgen fra et værtshus i Holmbladsgade, og der står ‘ Lorteøen’ i overskriften«, tænkte jeg. Tirsdag udkom vi med et forsidebillede af tre øldrikkende mænd på bodegaen Mads Bonde i Holmbladsgade. Overskriften lød: ‘ Der er jo en grund til, at det hedder Lorteøen’. Og inde på side 13 skrev vi ‘ Bankkrak sender ø tilbage i sølet’.”

  Artiklen er en lang jammer som der ikke er grund til at linke til.

  Men, det rejser jo spørgsmålet om noget lignende kunne ske på andre områder? f.eks DasBladet jævnlige brug af nulliteter Jensen, Rifbjerg m.m.fl. til, at føre had kampanger mod Os med kakkelbord?

  Like

  Kommentar af Hans Und — 13 februar 2011 @ 00:31

 2. Efter at have læst det uhyrlige eksempel på racismeblasfemi i det engelske landskab, tør jeg ikke se mig i spejlet. jeg er bange for jeg ser fåret ud.

  Like

  Kommentar af Nielsen — 13 februar 2011 @ 03:45

 3. Man FÅR jo zenifobi af det her 😀

  Like

  Kommentar af Bjovulf — 13 februar 2011 @ 06:57

 4. Får får får? – nej, de får
  Zenia & Zonia – som hver især er
  LAM – i roen.

  Like

  Kommentar af Bjovulf — 13 februar 2011 @ 07:02

 5. Dumheden kender ingen grænser.

  Like

  Kommentar af Danskeren — 13 februar 2011 @ 07:46

 6. Fra det engelske sprog.
  “Stampede” betyder: Panik,vild flugt,skræmme på flugt,styrte afsted,(om kvæg) bisse.
  Zenia var allerede i det engelske sprog.
  Vi har jo nok alle set western, hvor en stor flok bisser.
  Dramatik for alle pengene, men
  man klarer det, mon vi gør?

  Like

  Kommentar af PK — 13 februar 2011 @ 09:28

 7. Og så har BBC været på banen med en undskyldning til Mexico på vegne Top Gear, just nu, til den Mexikanske ambassadør.

  For et par år siden var en sag om en sketch gående på en Filippinsk “domstic worker” i samme højder.
  – I øvrigt var det ikke hende, men ham hun arbejdede for, der blev gjort grin med, english style

  Hvad bliver det næste? En undskyldning til VVS-branchen for at have hørt noget på “vandrørene”?

  Diverse offer-grupper må virkelig lærer, at svare igen på samme vis som de er blevet tiltalt.

  Vi fortsætte kampagnen med hån, spot og latterliggørelse.

  Det er den eneste måde de utallige kontorer i de forskellige “Sandhedsministerier” kan bekæmpes på, indtil vi får reetableret normal lov og ret.
  – I øvrigt en opgave, det er pålagt “kongen”, at varetage. I Jyske Lov’s fortale stipuleres dette ansvar som en forbrydelse mod Gud; den uudtalte retsvirkning er, at i fald “kongen” begår denne forbrydelse så har borgerne retten til oprør; og kirken rette til at afsætte “kongen”.

  Hvad der nok skal hårde metoder til for at opnå, f.eks. jordskredsvalg til den “rigtige” side.

  Så lad os bare fortsætte arbejdet i visheden om, at arbejde adler, og adlen arbejder ikke. PT har den fortjent at blive skiftet ud.

  Like

  Kommentar af Hans Und — 13 februar 2011 @ 09:38

  • Ha, det er allerede 10-15 år siden, at en gruppe af hysteriske PK-kvinder i England ville have ord som “stop cock” (stophane)
   og lignende “sjofle” ord ud af det engelske sprog – uanset at de har været anvendt i flere hundrede år.

   Gad vide, hvornår de vågner op og indser, at fascisterne med deres tankekontrol kigger de på hver eneste morgen ået rundt – i deres egne spejle!

   Like

   Kommentar af Bjovulf — 13 februar 2011 @ 16:50

 8. Det er godt nok et sygt samfund vi lever I. Tro endelig ikke, at noget lignende ikke kunne ske herhjemme.

  Like

  Kommentar af jernhesten — 13 februar 2011 @ 11:51

 9. Der er sindsforvirrede mennesker overalt og årsagen behøver såmænd ikke at være et udslag af århundreders fortløbende fætter og kusine ægteskaber.

  Like

  Kommentar af Menig 442 — 13 februar 2011 @ 13:33

  • Nej, nej, og et får kan såmænd sagtens være en buk, psykiater og rektor for Københavns Universitet samt en af dem, der uddeler en milliard kroner i forskningsmidler. Det skal ikke komme an på det da.

   Like

   Kommentar af Mette — 13 februar 2011 @ 14:20

 10. Tja, der er ingen tvivl om både muhammedaner og nogle vantro dhimmier går efter at bøje af for alle muhammedaner kravene.
  Nu køres der også bogstavs “krig” med anmeldelser og trusler om fængsel straffe og jeg skal komme efter dig! for at behage muhammedanerne.
  Så nu bøjer jeg også af! og forlanger denne ord bøjning vedtaget: dum, dummere, muhammedaner!

  Like

  Kommentar af li — 13 februar 2011 @ 14:23


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: