Hodjanernes Blog

5 februar 2011

“Vi føler os…forlegne”

Filed under: Danmark, Indvandring, Journalister, Medier DR m.fl. — Tags: — Skjoldungen @ 23:25

Da TV-Too totalkiksede et propagandaindslag.

Jeg var kørt over til naboen for at hente min ugeration af frisklagte æg. Kaffen blev indtaget i køkkenet, hvor et TV kørte med “nyheder”. Ingen hørte efter vrøvlet, men pludselig fangede et indslag min opmærksomhed. Måske fordi man så nogle ældre kinesere opføre deres nytårsritual med denne hersens slow-motion-dans. De boede såmænd her i Mohammedanmark, og var åbenbart blevet truet med udvisning af den onde regering. Hele indslaget skulle så vise samme regerings nederdrægtighed og det urimelige i at udvise folk. Altså havde man opstøvet disse søde, gamle, velopdragne og i alle måder sympatiske kinesere. De havde nemlig ikke kunnet bestå danskprøven – men iøvrig hjalp de naboerne med at skovle sne og gå til hånde og være hjælpsomme i enhver henseende. Meningen var selvfølgelig at vor sympati for kineserne her skulle udstrækkes til alle, der ikke kunne tale dansk. Så kunne vi rigtig forarges og stemme rigtigt ved valget.

Men så kom smutteren: en gammel, sød og venlig kineser fortalte, at “vi føler os forlegne over at blive forsørget af Jer“.  – Vi lader den lige stå et øjeblik… Og så vil vi herfra opfordre regeringen til at komme i omdrejninger og få udvist visse andre som aldrig  – aldrig nogensinde – ville tage den slags ord i munden – og det er ikke gamle kinesere, vi sigter til!

5 kommentarer »

 1. De var bare SÅ SØDE, disse ældre! 🙂 Sådan!!! Hvis de bliver udvist, så må vi ud at protestere, ikk’??? Loven er for firkantet, og havde det været arabere, havde jeg ingen problemer med en udvisning!!!

  Like

  Kommentar af Hende — 6 februar 2011 @ 10:33

 2. Evnen til at føle sig forlegen burde give 100 points.

  Like

  Kommentar af Scarlet P — 6 februar 2011 @ 10:41

 3. Jeg vil æde min gamle hat på, at der er 100 % korrelation mellem evnen til at “føle sig forlegen over at blive forsørget af Jer” og IQ.

  Like

  Kommentar af Børge — 6 februar 2011 @ 11:34

 4. Irrriterende at du ikke har harpuneret klippet.
  Nu er det vel begravet i glemmmebogen.

  Like

  Kommentar af Axel — 9 februar 2011 @ 10:32

 5. Nu fik jeg også set en tudehistorien. Det er jo blot en ud af uendelig mange, med samme tema. Nemlig søde mennesker og den slemme stat, som vil udvise dem.

  Hvis vi skulle medlidenhed med alle mennesker som har det svært, så kunne vi jo ikke bestille andet end at græde dagen lang.

  Det er dog lige præcis sådan at befolkningen gerne skulle “opdrages”. Ja, det er så åbenlys at TV2 og andre mainstream medier vel dårligt forsøger at skjule det.

  Det man i stedet skulle have haft fokus på, er hvorfor de ikke forlængst er blevet udvist! Hvad er det for et land som trækker asylbehandlingen så meget i langdrag, at selve udvisningen bliver meget mere pinefuld end den ville være hvis de røg efter nogle få dage eller højest uger?

  Like

  Kommentar af jernhesten — 10 februar 2011 @ 10:50


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: