Hodjanernes Blog

2 februar 2011

Profeter ‘R’ US

Hvad skal man med eksperter når man har Hodjanere…?

Sjovnalisterne er på overarbejde for tiden. Nå ja, overarbejde og overarbejde…så da i hvert fald på arbejde. Forstået på den måde, at de selv har påtaget sig en håbløs opave i stedet for blot – som vanligt – at lire af fra BBC, The Guardian og New York Times. Der er kort sagt hektisk aktivitet overalt på redaktionerne – sågar i DanMarx Dhimmi Radio (DDR). Opgaven går i al sin enkle umulighed ud på at omlakere “Det Muslimske Broderskab” fra sort til hvidt – eller i hvert fald lyserødt. Som vi må forstå, er dette broderskab i virkeligheden ikke alene demokratisk, men tillige en garant for menneskerettighederne – muligvis inklusive kvinder. At broderskabet er demokratisk er vi hodjanere helt enige i, vel at mærke hvis man ved demokrati forstår flertallets diktatur. Men at demokrati i islamisk udgave skulle inbefatte respekt for andres meninger, ytringsfrihed og mindretalsbeskyttelse af f.eks. vantro – såsom jøder, kristne og ateister – samt børn, bøsser og journalister er ligegodt en overraskelse.  En sådan mundfuld er da også lige i overkanten af hvad sjovnalisterne selv vil lægge mikrofon til, så her til morgen havde DDR’s morgen-ammestue indkaldt to af Mohammedanmarks fremmeste eksperter på området, nemlig d’herrer Lykketoft og Helweg. Begge  kendt som tidligere udenrigsministre hvis uvidenhed om udlandet er uden huller.

Hvis man har livet kært og derfor ikke vil spilde det på pressens vås kan man blot læse Hodjanernes Blog. Vi er nemlig også profeter – uden sammenligning iøvrigt. Dog er vores profetier ret nemme at konstruere da de blot forudsætter kendskab til realiteter, herunder islam. Så mens sjovnalisterne sveder ved malerbøtterne, kan man blot indprente sig vor ægytiske profeti herunder og dernæst fundere lidt over den opgave som venter de stakkels sjovnalister, når den er gået i opfyldelse:

Mubarak går af, der dannes en demokratisk regering med en overgangsfigur i spidsen. Kaos tiltager hvorefter Det Muslimske Broderskab tager over og hænger de andre op i lygtepæle og byggekraner. Så kan hverdagen begynde og folket tage sig af de vigtige gøremål, såsom at slagte jøder og kristne. Men der er lige et par problemer :  Ægypterne selv producerer intet, men lever af tre ting:

 1. Bistandshjælp fra vesten. Men vesten har ikke så mange penge for tiden. Og kunne tænkes at ville tøve lidt med at sende flere, når mullah’erne tager fat. Undtagelsen er naturligvis våben, som fortsat vil strømme til landet. Men ægypterne kan ikke så godt spise kampvogne – deres tandsæt hører ikke til verdens bedste.
 2. Indtægterne fra den kanal som franskmændende byggede til dem. Men rederierne vil nok også tøve en kende med at lade deres skibe sejle spidsrod mellem to bredder som myldrer af fromme, hellige krigere med raketstyr. Forsikringspræmierne hos Lloyds bliver for pebrede.
 3. Turister. Halvdelen kom tidligere for at bade, men vil næppe fremover nyde strandlivet iført korrekt, islamisk mundering og nul sprut. Den anden halvdel for at se præ-islamiske oldtidsminder, såsom pyramider, Kongernes Dal ved Luxor og Museet i Cairo.  Den slags er u-islamisk og bliver følgelig lukket eller – allerbedst – sprængt i luften.

Så er der ikke flere penge. Heller ingen mad. Hvad gør man så for at berolige folket? – Jo, selvfølgelig: man sender hæren mod Israel! – Men igen et problem: man har hverken benzin eller know-how til at betjene isenkrammet. Så må man bede om hjælp fra de andre, arabiske lande. Men hov, de har jo samme  problem…Hvad gør man så? – Tjaeh…. så er der vel ikke meget andet at gøre end at spørge det danske pressekorps om råd og vejledning. De trækker nemlig på rigtige eksperter – i modsætning til visse andre:

10 kommentarer »

 1. Jam, så må man gå tilbage til at leve af kamellort og bank af israelerene.

  Like

  Kommentar af Slyrgraff — 2 februar 2011 @ 12:07

 2. 🙂 +1

  Like

  Kommentar af Hende — 2 februar 2011 @ 14:15

 3. Hvor galt det står til med pressen, har vi kunnet se på JP i dag. “Først gik Mubaraks støtter til angreb på demonstranterne” og nu “tæsker de løs på journalisterne”.

  Hold da bare kæft, hvor er det sygt.

  Like

  Kommentar af Børge — 2 februar 2011 @ 16:55

 4. touché 🙂

  Like

  Kommentar af mea culpa — 2 februar 2011 @ 17:29

 5. …hvis uvidenhed om udlandet er uden huller. 😀

  Like

  Kommentar af Nielsen — 2 februar 2011 @ 18:26

 6. Den form for demokrati DDR taler om, er det samme, som når vi stemmer om EU-forpligtigelser.
  Afstemning på afstemning indtil man har stemt “rigtig”. Så klapper fælden uden mulighed for at vende tilbage til udgangspunktet.
  Det er den form for demokrati, som vil manifestere sig efter de såkaldte arabiske revolutioner.
  Bevares, jeg fusker også lidt med profetier. Men ikke så fundamentalistisk, at jeg ikke ville blive glad, hvis jeg tog fejl. Forskellen på mig og DDR eksperterne er nok den, at de bliver glade enten de får ret eller tager fejl.

  Like

  Kommentar af Menig 442 — 2 februar 2011 @ 19:29

 7. Herligt Nogle amerikanere er ved at komme på stikkerne. Jeg har hele tiden følt mig sikker på, at moskéen ved Ground Zero er broderskabets værk. Projektet stinker af dets metoder. På kattepoter og åh så from så from
  Det samme gælder stormoskéen på Amager.

  Helle Merete Brix nævner en del kendte navne fra Danmark i sin lille, læseværdige bog “Mod Mørket. Dt Muslimske Broderskab i Europa (2008), Trykkefrihedsselskabets forlag. Imam Fatih Alev er fx dansk repræsentant i broderskabets tænketank European Muslim Network i Bruxelles, som Tariq Ramadan er præsident for.

  Like

  Kommentar af Mette — 2 februar 2011 @ 20:47

 8. Egybterne vil have mere islam og det er lige guf for det muslimske broderskab. Meningsmåligner har vist at over 80% af befolkningen ønsker stening af utro koner, og næsten lige så mange mener at røvere skal piskes og herefter have amputeret deres hånd.

  Der kunne nogles flere lignende ting. Ingen tvivl om at Egybten bevæger sig i den retning som Skjoldungen beskriver det.

  Like

  Kommentar af jernhesten — 2 februar 2011 @ 22:23

 9. […] brødrene. Det hele går derefter sin slagne gang, som vi for snart længe siden beskrev i denne profeti. Når Helle &Villy så har fundet ud af, at de danske sjovnalister ikke er klar over at […]

  Like

  Pingback af Koran-konfetti? « Hodjanernes Blog — 11 februar 2011 @ 21:06

 10. […] 2. februar i år skrev vi en liden profeti om “Det Arabiske Forår”, som på det tidspunkt var det hotteste hotte i […]

  Like

  Pingback af Hodjanere er ret gode profeter « Hodjanernes Blog — 25 august 2011 @ 22:30


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: