Hodjanernes Blog

30 januar 2011

Ouverturen til Den Danske Borgerkrig

Udkast til forordet i bogen “Det Enogtyvende Aarhundredes Danmarkshistorie”

Når historikerne engang skal skrive bogen om Den Danske Borgerkrig vil man tørt konstatere at optakten fandt sted under regeringen Rasmussen (1993-2011). Og som historikere har for vane vil man sætte begivenhederne ind i et større perspektiv og drage paralleller til andre onde tider i vort lands fortid. Her ligger besættelsen 1940-45 lige for. Den kom heller ikke som en tyv om natten, men havde sin optakt mange år forinden. Også dengang sad politikerne de alt for tydelige signaler og advarsler overhørig, kulminerende med Neville Chamberlain’s berygtede “Fred i Vor Tid”. Da Den Anden Verdenskrig umiddelbart efter var en kendsgerning blev også Danmark inddraget den 9. april 1940. Og herfra er lighederne med vor tid ikke længere til at overse:

“Krigen og besættelsen 1940-45 var ikke et opgør med tyskerne. Den var et opgør med nazismen. Den danske modstandsbevægelse angreb aldrig den tyske værnemagt eller tyskere, fordi de var tyskere. Dens hovedmodstander var nazisterne og deres lydregering i Danmark. Efter at regeringerne Stauning og Buhl havde banet vejen for katastrofen blev de afløst af regeringen Scavenius som med sin fulde styrke og Folketingets opbakning forsøgte at optrevle og knuse en modstandbevægelse, der trods beskeden i antal og bevæbning dog havde opbakning i store dele af det som politikere og eliten – dengang som nu – med foragt i stemmen kalder Folkedybet.

Men her hører lighederne ikke op. Allerede i 1938 genoplivede man en ellers forlængst glemt paragraf om blasfemi, eller gudsbespottelse. Dengang dog med den væsentlige forskel, at hensigten var at beskytte jøderne mod den tids fascister. Men som andre af lovens fejlkonstruerede sværd var også denne paragraf tveægget. Da den i året 2010 påny blev støvet af var det i den stik modsatte hensigt, nemlig at demontere demokratiet ved dets fundament, ytringsfriheden. Det skulle således blive regeringen Rasmussens sidste Rasmussen der løsnede det første skud i ouverturen til Den Danske Borgerkrig. De to første Rasmussener havde gjort forarbejdet og sørget for at grundlaget – de menige besættelsestropper – var lukket ind i landet.

Ja, i vinteren 2011 talte selv Overdanmark om borgerkrig. Som om det var en teoretisk mulighed langt ude i fremtiden – og som om det drejede sig om en krig mod det muslimske flertal som truede med at blive konsekvensen af Folketingets døvblindhed. Men her tog man – igen – fejl. Som enhver der havde øjne at se med begynder det længe, længe inden muslimerne var så meget som i nærheden af at opnå et flertal. Man behøvede blot at iagttage ouverturerne uden for Danmarks grænser, hvor muslimerne udgjorde beskedne ti procent eller endnu mindre. Omend det endnu ikke drejede sig om borgerkrig i fuld skala, så kunne man roligt tale om lav-intensiv sådan. Og udfaldet var givet: muslimerne ville tabe, uanset hvor mange de var.

Det drejede sig nemlig om en borgerkrig i ordets egentlige betydning. Ikke en krig mod muslimerne. De har altid været deres egen værste fjende. Overladt til sig selv – d.v.s. uden vestens bistandshjælp – er de solgt til stanglakrids. Intet muslimsk samfund kan overleve ved egen hjælp. Det går til grunde i hungersnød, intern splittelse og økonomisk ruin. Intet muslimsk samfund producerer noget af nogensomhelst værdi, og de som endnu overlever ved hjælp af en olie som vestlig teknologi og østasiatisk arbejdskraft pumper op til dem gør det på lånt tid. Skulle muslimerne ad demokratisk vej have overtaget Danmark ville udfaldet være lige så givet: totalt sammenbrud af infrastruktur, økonomi og civilorden. De måtte så enten rejse hjem igen eller lide døden af sult eller forfrysninger. Det ondeste vi kunne have gjort var at bevæbne dem til tænderne da de er farligere for sig selv end for deres omgivelser. Nej, borgerkrigen blev et internt anliggende for den vestlige civilisation. Som statholder Rasmussen så tydeligt demonstrerede ved at følge Befehl von Oben og lade sin justitsminister affyre §266b mod sin egen befolkning.

Da regeringen Rasmussen i 2011 afløstes af regeringen Schmidt-Søvndal blev kampen mod ytringsfriheden yderligere intensiveret. Danskere i hobetal blev slæbt for følgagtige dommere og straffene gradvist forstærket. Akkurat som da regeringen Scavenius afløste regeringen Stauning-Buhl. Som i sin tid Værnemagten kunne muslimerne blot forholde sig i ro og lade danskerne selv gøre det grove på opdrag af tidens europæiske centralstyre syd for grænsen. Stikkerne var på plads – og som under besættelsen rekrutteredes de fortrinsvis fra Det Radigale Venstre, nu blot under betegnelsen stampister. Og anklagemyndigheden var redebon: uanset dommenes mere eller mindre drakoniske natur eller eventuelle frifindelser var de ikke problemet. Problemet var tidens famøse §266b. Skar man den juridiske flomme af denne gummiparagraf stod den tilbage i al sin hæslige nøgenhed: Enhver kritik af islam var strafbar.

Foreløbig bestræbte man sig på at lukke munden på de mest synlige dissidenter. Om det lykkedes eller ej var ligegyldigt. Overdanmark bekendte kulør og trak blankt. De begik den klassiske fejltagelse som udspringer af elitært hovmod, bedreviden og foragt for det folk som havde lånt dem magten. Og som der står i efterskriften til nærværende bog om Den Danske Borgerkrig: De fik den skæbne de selv havde beredt sig…”

11 kommentarer »

 1. Så rigtigt flot og fornemt skrevet. Hvor jeg dog håber, at du, Hodja, Egtvedpigen og alle de andre holder ud.

  Jeg ved godt, at det ikke hjælper at skrive om det, – Mor Danmark har hele tiden haft kræften i sig og nu er der metastaser overalt, men det hjælper på min åndelige sundhed at vide, at jeg ikke er alene.

  Like

  Kommentar af Børge — 30 januar 2011 @ 14:33

 2. Rigtigt at beskrive islam og tilhængere af organisationen som en kræftsygdom. Det er nemlig det de er.

  Like

  Kommentar af Nielsen — 30 januar 2011 @ 15:13

 3. Men denne gang, modsat 1945, kommer der ikke nogen udefra og redder os, og vor danske historie m.h.t modstand mod besættere er: For lidt for sent.

  Like

  Kommentar af En mand — 30 januar 2011 @ 15:20

 4. Mon ikke, at de danske regeringer langsomt vil blive svækket.
  De har jo modarbejdet Grundlov, folkevilje, ja, de har ikke undset sig for at røvrende folket – endda hele Folketinget har gjort det.
  Det vil svække dem på sigt – i hvert fald.
  Irritationen fra “Besættelsesmagten” vil blive forstærket, og folkets modstand vil øges.
  Så vil der opstå sammenstød og drab.
  De vil blive gengældt, og konflikten vil hele tiden øges.
  Så kommer situationen med organiseret modstand – måske åben borgerkrig.
  Muslimerne vil garanteret ikke stoppe med deres særkrav og irritationer.

  falkeøje

  Like

  Kommentar af falkeøje — 30 januar 2011 @ 15:58

 5. 😦 Jeg er bange for at i får ret allesammen! Det er dybt bekymrende at vores såkaldte “folkevalgte”(?!?), røvrender os på denne vederstyggelige facon……! Der burde være en ‘Folke-domstol’, til at afskaffe sådanne “politikere”, der går lodret imod folkets vilje!!! For det er jeg ihvertfald IKKE i tvivl om, at de gør! Tag nu bare moske-byggerierne: 75% af befolkningen er IMOD, og hvad sker der??? Det blir’ vedtaget, gudhjælpemig!!!!!!!! Mit elskede Danmark er invaderet af “umulige elementer”, der vil undergrave vores frihedsbegreber og demokrati!!! FØJ! 😦

  Like

  Kommentar af Hende — 30 januar 2011 @ 16:51

 6. Sandheden har længe været uønsket, da den kan underminere den nuværende og velprøvede ‘del og hersk’ politik.
  Men ved at forbyde sandheden er facismen trådt i karakter, og så er det ligegyldigt og facismen er rød, sort, grøn eller blå.
  Europa er ved at blive en krudttønde, så det er næppe forunderligt, at man vil forbyde rygning 🙂

  Like

  Kommentar af Fidibus — 30 januar 2011 @ 17:38

  • Jo mere du ryger, des svagere bliver din evne til at forsvare dine landsmænd!

   Like

   Kommentar af Nielsen — 30 januar 2011 @ 17:52

 7. Vi tabte til frankerne, og deres påhæng.

  Like

  Kommentar af Nielsen — 30 januar 2011 @ 18:55

  • Ja, takket være to semimuslimske spanske dommere :o)

   ØV, ØV, ØV !!!

   Men hvor var vi dog tæt på …

   Like

   Kommentar af Bjovulf — 30 januar 2011 @ 21:57

 8. Multikulturisternes logik bygger på ren dumhed. Man tror at man kan gøre den ledende monokultur multikulturel med en monokultur, der foragter den første og kun er interesseret i dens penge.
  Med dumhed skal land bygges, må være multikulturens bærende søjler.

  Like

  Kommentar af Menig 442 — 30 januar 2011 @ 21:13

 9. En mand:
  Du har fuldstændig ret. Det afgørende i sidste krig var, at de allierede havde banet vejen for håbet og troen på et nazistisk nederlag. Dette er ikke tilfældet i dag (det er ikke særlig synligt i alt fald, og derfor bliver det for sent). EU er indsyltet i altomfattende store planer med Mellemøsten, de nordafrikanske
  og visse sydvestasiatiske regimer.
  Dertil kommer at USA tilsyneladende har nok at se til.

  Til Fidibus:
  Det ligger i kortene at EU sammen med araberne kan opbygge en såkaldt ledelses-blok, som man i syg fantasi forestiller sig sat ind i et Europa som i tiden omkring 1100-tallet, hvor Romeriget var gået under. Det skal være en blok, der kan hive mere af magten tilbage til Europa igen.
  De tror derfor de kan udstede blancochecks i konkurrence med USA…, men de har intet militær af betydning: Ny-Merkantilisme byggende på altomfattende dumhed

  Til Nielsen: Du ser for mange genudsendelser; det svækker korttidshukommeren og kombinationsevnen.

  Til menig 442
  Ja, de troende ‘ister’ er også kun marionetter/mentalrobotter for en samling af den tilsyneladende magt. Korthuset hele vejen er i virkeligheden mere at ligne ved en pyramide, der står spidsen, og som bygges højere og højere af idioterne til den naturligvis vælter…p.g.a. tyngdekraften. Selv samme idioter mener tyngdekraften er en tyngdelov, og den kan man da bare ændre den ved at vedtage en ændring (ligesom med 3-tabellen, der er ukendt stof): Så løber vandet opad i åerne og Connie H. flytter solen fra sit kommisærkontor og Støjberg beskatter regnvejr og stjerneskud. For mange kvinder har vejret for meget morgenluft, også selvom de fleste af dem grundlæggende selvfølgelig kun har ombyttet graviditeten med gravitationen, og de er desuden meget mere krigsliderlige end mændene, uden de selv har opdaget det…forud.

  De menneskelige egenskaber, der er politisk korrekt afskaffet ganske vist, har uanset de været de samme i mere end 2500 år. Derfor gentager det hele sig i en lidt ændrede versioner hele tiden.

  Skulle vi ikke få en borgerkrig; desværre jeg er bange for danskerne uden hjælp udefra finder sig i ALT, kan det måske være værd at være lidt forberedt og i øvrigt beredt på kendsgerningerne, som de har taget sig ud, som tager sig ud, og som de vil tage sig ud fremover:

  Immigranternes og deres børn 1979-2072:

  http://www.lilliput-information.com/perspektiv.pdf

  Venlig dansk hilsen til alle
  Sonia Eriksen

  Like

  Kommentar af Therese — 31 januar 2011 @ 11:38


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: