Hodjanernes Blog

21 januar 2011

De danske muslimers store dag

Filed under: Bloggere, Danmark, Demokrati, Indvandring, Islam, Ytringsfrihed — Tags: — Skjoldungen @ 12:24

Kan Slotsholmen overhovedet bære en kvart million moderate muslimer?

Ingen i dette kongerige kan være uvidende om at Hizb ut-Tahrir i eftermiddag holder møde i Det Kgl. Bibiliotek – heller ikke vore muslimske medborgere. Det er nemlig ikke kun de frie og uafhængige medier – bloggerne – der har omtalt begivenheden. Selv vore Lame Street Media er ved at falde over hinandens ømme tæer med fordømmelse af denne islamo-nazistiske organisation – og enkelte har sågar omtalt den planlagte mod-demonstration. Alle er således enige om, at så længe Hizb ut-Tahrir ikke er ulovlig er de omfattet af ytrings- og forsamlingfriheden. Hvilket ikke forhindrer, at de medborgere som ikke finder tilstedeværelsen af en åbenlys femtekolonne rimelig også kan benytte de samme, grundlovssikrede rettigheder ved at vise deres afsky i form af en fredelig mod-demonstration. Ja, selv Samarbejds-Politiken synes i dagens leder at vise en pludselig og nyfunden omsorg for disse rettigheder uden samtidig at fordømme os der bruger dem. Så står verden vist ikke længere…

Når således den samlede danske verdenspresse synes vågnet, må noget være i gære. Det er jo den samme presse, som til stadighed og altid forsikrer os om, at det helt overvejende flertal af danske muslimer er fredelige, arbejdsomme og moderate medborgere, som blot ønsker at leve det gode liv. Og at de såkaldte islamister – et udtryk som vi landsbytosser aldrig har forstået – blot udgør et forsvindende mindretal. Omend det er tænkeligt, at ikke alle muslimer læser Samarbejds-Politiken eller ser dansk TV, så er de i hvert fald ikke uvidende om eksistensen af Hizb ut-Tahrir og sammes ideologiske ståsted. Lige så lidt kan de være uvidende om dagens møder på Slotsholmen. Så meget mindre som imamerne i dagens fredagsbøn utvivlsomt vil vie emnet stor opmærksomhed. Og hvad er da mere nærliggende end at alle vore moderate muslimske landsmænd begiver sig direkte fra moskéerne til Slotsholmen i den hensigt at slutte sig til mod-demonstrationen og dermed vise deres demokratiske sindelag og solidaritet med det samfund, hvori de lever? – Så kære muslimske landsmænd: Vi glæder os til at se Jer – Vel mødt!

18 kommentarer »

 1. “Der Hvor Du Går” – en fantastisk flot støttesang af gruppen “Bag Facaden” til de danske soldater i Afghanistan – overskuddet går til de hjemvendte sårde og deres familier:

  Og i en relativt ny engelsksproget
  version med James Sampson:

  “Right By Your Side”

  Like

  Kommentar af Bjovulf — 21 januar 2011 @ 16:33

 2. Folk som f. eks. Arne Melchior, der har en så virtuous pen, at de kan beskrive en mødding, så folk tror at det drejer sig om en blomstrende have, kan ikke længere komme af sted med at fuske med virkeligheden.

  Like

  Kommentar af Menig 442 — 21 januar 2011 @ 17:30

 3. Jeg overvejer stærkt at binde et gult bånd om et træ foran huset. Skal der være symbolkrig, så lad det være sådan.

  Jeg håber, at der blev sunget foran Diamanten i aften. Fædrelandssange og kampsange.

  Like

  Kommentar af Mette — 21 januar 2011 @ 23:11

  • Der blev sunget og hujet og piftet til den store guldmedalje!

   Like

   Kommentar af Egtvedpigen — 22 januar 2011 @ 00:06

  • Rigtig god ide Mette, vi ender jo i krig imod muhammedanerne før eller senere, så hvorfor ikke tage symbol krigen op, de krænker os allerede med deres koran uniform kun for kvinder og forlanger den “respekteret” alle steder. Så lad os svare dem igen.

   Jeg begyndte for et år siden med at hænge muhammed bombehovedet op på min lysmåler og senere kom Rondellhunden op ved vandmåleren bare for at sikre mig, hvis jeg tvunget skulle komme til at lukke en muhammedaner aflæser ind i mit muhammed fri hjem 😀

   Like

   Kommentar af li — 22 januar 2011 @ 10:39

   • li.

    Den lille gule sløjfe kan også sættes i produktion som en nål/badge. Sådan en vil jeg gerne gå med. Min slægtning er ganske vist kommet hjem fra Afghanistan, men det er jo, som de allesammen er vores derude.

    Like

    Kommentar af Mette — 22 januar 2011 @ 12:52

 4. Jeg noterede mig at Villy Søvndal alligevel ikke mødte op og tog debatten med HUT, som han sagde han måske ville på morgen tv… Var han mon stadig i tvivl om temaet?…

  Like

  Kommentar af Jacob Andersen — 21 januar 2011 @ 23:13

 5. Vi bør gøre dem godt og grundigt til grin – KONSTANT! Er der noget muslimer overhovedet ikke kan tage, så er det at blive grinet ud af banen 😀 – det stemmer simplethen ikke overens med deres supremacistiske fantasier om at være rene, rettro overmennesker.

  De har en latterfobi ( gelatofobi ? ), hvis de kan mærke, at latteren er rettet mod dem og deres ringe åndsevner, indsigt og præstationer på snart sagt alle felter.

  Skrive sjove sange, udstille deres latterligheder, lave jokes, bruge ironi og grov sarkasme, som de oftest slet ikke er i stand til at fatte, få alle til at indse, at HUT &co. ikke er 5 potter pis & papir værd. Få dem til at ønske sig så langt væk herfra så hurtigt som muligt, og at de dog bare selv var kommet på ideen om at rejse hjem frivilligt for mange år siden.

  Har vi nogle her, der er gode til at skrive satiriske sangtekster, jokes eller sketches eller lign.?
  Det kunne jo ligefrem gå hen og blive en hel HUTiliHUT-revy efterhånden 😀

  Jeg kunne personligt godt tænke mig at skrive en sang, der gør tykt grin med muslimernes tilsyneladende ubændige trang til at ønske at komme til Vesten med alle dets friheder, lighed, åbne antiautoritære og “afreligioniserede” livsstil og
  mange muligheder for SERIØS uddannelse, som de så åbenlyst hader og foragter sammen med de urene vantro indfødte, de ikke har spor imod at udnytte, true med jihad & khilafah, nasse på, voldtage og overfalde.

  Sangen /videoen skulle naturligvis være “Go West” i Pet Shop Boys udgaven 😀 Jeg kan næsten allerede høre og se den for mig. ( skrev vist et hurtigt udkast engang ). Ja, så mangler vi jo bare et godt band, nogle gode sangere samt naturligvis et hold af video-kyndige.

  En anden sjov parodi-version –
  “Nordvest” med Selvsving 😀

  http://www.youtube.com/watch?v=VK2L45j8IO8 )

  Like

  Kommentar af Bjovulf — 22 januar 2011 @ 05:05

  • Bjovulf, din kommentar er først nu kommet med, idet vort spamfilter reagerer når en kommentar indeholder mere end et enkelt link. Jeg er først nu kommet hjem og ser det. – (Jeg begav mig i går på vej mod Københavnistan for at deltage i demonstrationen – sætter ellers nødigt min fod på Djævleøen – men kort forinden jeg omsider nåede frem hørte jeg i min øresnegl at det hele var blevet hijacked af diverse ministre og andre Gutmenschen. Jeg fik en så dårlig smag i munden at jeg måtte standse op ved en kro og have et par dobbeltvægede whiskeys. Jeg blev så enig med mig selv om at jeg ikke ville kunne se mig selv i selskab med hyklere, så jeg drak mig fuld i stedet – i godt selskab med jævne, ordentlige danskere. Følgelig overnattede jeg på den udmærkede kro. Her – dagen efter – ser jeg så i pressen at alle mine værste anelser blev opfyldt – og det til overmål: video’er af nazi-båtnakker (Einhetzliztens AFAtiske agents provocateurs?), skinhellige ministre på stemmejagt og syrlige journalister i hobetal. – Ak ja, så hellere en solid gang tømmermænd. Så kan man da i det mindste se sig selv i spejlet uden at brække sig i lårtykke stråler…Nå, i det mindste fik demonstrationen da afkræftet myten om den moderate muslim! )

   Like

   Kommentar af Skjoldungen — 22 januar 2011 @ 13:45

 6. Det der undre mig mest er, at Einhetzlisten og dens AFA-stormtropper ikke var mødt talrigt op i en moddemonstration mod moddemonstrationen!

  Like

  Kommentar af Oluf Larsen - Grisehandler — 22 januar 2011 @ 10:47

  • Oluf, det er jo sidst på måneden, så de har nok fyret hele bistandshjælpen af.

   Like

   Kommentar af Fritz — 22 januar 2011 @ 14:52

 7. Det var da godt at se, at alle Danmarks moderate muslimer var mødt op.
  Jeg håber en eller andet har brugt et minut eller 2 på at takke hver og en personligt. Eller måske brugt sammenlagt fem minutter på at få en længere individuel samtale.

  Like

  Kommentar af bjarne binee — 22 januar 2011 @ 11:55

 8. Hvorfor skal det være så surt? Det er jo ikke ministrene, der bestemmer over det selvsynende Kongelig Bibliotek, lige så alt det andet:
  Der er andre herrer i huset:
  Inderst inde

  …indtil videre, fordi danskerne er nogle skvat.

  Like

  Kommentar af Therese — 22 januar 2011 @ 12:33

 9. I gammel tid var Slotsholmen i virkeligheden to adskilte holme. Den der lå nærmest Gammelstrand kaldtes Skarnholmen, fordi den i ganske væsentlig grad skyldte sin existens fra datidens såkaldte ”mager” (datidens offentlige lokummer, jf. Magstræde, der netop havde navn efter et sådant, hvor man sad i ro og mag.) Alt møget røg ud i vandet ved strandkanten, og selve stranden voksede dermed udad og også holmen overfor.

  Da vi når frem til 1600-tallet er Skarnholmen og Slotsholmen på den måde blevet én ø. Det førte til at frække Københavnere nu kunde kalde denne ene ø ”Skarnholmen” og dermed antyde deres mishag mod kongefamilie på slottet!

  Derfor forbød Frederik den Tredje – vor første enevældige konge – benævnelsen ”Skarnholmen”, – men måske er der en ny anledning til at tage navnet op igen?

  Like

  Kommentar af Gertrud Galster — 22 januar 2011 @ 12:34

 10. Dette her har intet med døds kulten at gøre,men lidt morskab at gøre.

  http://www.theblaze.com/stories/fncs-megyn-kelly-cracks-up-over-texting-fountain-womans-legal-threat/

  Like

  Kommentar af Per N — 22 januar 2011 @ 13:32

 11. 😦 Ja, det siger jo ikk’ så lidt, at der IKKE dukkede flere “moderate” (!?!) mu(h)slim(!)er, OP!!!!! 🙂 🙂

  Like

  Kommentar af Hende — 23 januar 2011 @ 14:58

 12. Forening for afghanere i Danmark tager bladet fra munden og gennemhuller HuT’s ynkelige påskud for at skabe splid:

  http://politiken.dk/indland/ECE1174978/afghanere-i-danmark-hizb-ut-tahrir-skal-holde-op-med-at-blande-sig/

  Like

  Kommentar af Scarlet P — 23 januar 2011 @ 15:17

  • Ha! Godt at de melder så klart ud!

   Jeg har for øvrigt bemærket, at Ammar Douchebags hjemmeside Siyasah.dk linker til Zaazou-artiklen. Gad nok vide, hvad de pønser på…

   Like

   Kommentar af Egtvedpigen — 23 januar 2011 @ 21:41


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: