Hodjanernes Blog

14 januar 2011

Ralf Hemmingsens muse finder endelig fred

Filed under: Politik — Tags: , , — egtvedpigen @ 09:04

I går kunne jeg med glæde konstatere, at den fallerede hjerneforsker, Milena Penkowa, omsider har fundet et videnskabeligt område, inden for hvilket hun med succes kan se bort fra numerisk metode og til fulde benytte sig af egen, ukontrolleret erfaring:

»Jeg er hjerneforsker i hver eneste celle af min krop«, siger Milena Penkowa, der afviser alle anklager om svindel med sin prisbelønnede forskning. På grund af mistanken har hun dog måttet opgive sit job på Københavns Universitet. I dag lever hun blandt andet af at holde foredrag, og hun hjælper en kollega med at skrive en bog om psykopati. (Politiken.dk)Selvom Penkowa med sit  hjerneforskningsmæssig heldige udseende (læs: et udseende der fik hende til at ligne mellemtingen mellem en mimiker fra Cirkus Benneweis og en barn med hydrocephalus) fik franarret universitetets mænd øverste ledelse X millioner, blev hun dog i sidste ende trumfet af en anatolsk gedehyrde med muskelsvind, der muligvis ikke kunne prale af svulmende pandeben, men dog alligevel formåede at liste en Lamborghini + XXX millioner ud af Københavns Kommune.

4 kommentarer »

 1. Hvor mange pHd studerende mænd har RH haft? Så vidt jeg ved er det næsten udelukkende piger han har hlulpet frem til en akademisk grad?

  Like

  Kommentar af ib — 15 januar 2011 @ 19:19

 2. Kom nu frem, mænd hvis der er nogen!

  Like

  Kommentar af ib — 15 januar 2011 @ 19:24

 3. Jeg håber at alt kommer frem. Fordi Ralf Hemmingsen er kendt for kun at hjælpe piger frem betyder det jo ikke, at han bevidst fravælger mandlige forskerere. Jeg er dog bange for, at vi mænd mangler de afgørende kvalifikationer.

  Like

  Kommentar af ib — 15 januar 2011 @ 19:33

  • Hvis du selv tror, du er intelligent, og siger det ofte nok (helst til journalister), så vil Ralf helt sikkert kunne hjælpe dig til et topdollar job.

   Like

   Kommentar af Egtvedpigen — 16 januar 2011 @ 01:05


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: