Hodjanernes Blog

13 januar 2011

Det var dig og Sarah Palin der gjorde Jared Loughner til en kold beregnende morder

3 kommentarer »

 1. Måske det ikke var Gabrielle Giffords, som var det egentlige mål. Denne mand, højesteretsdommer John Roll, var blandt de dræbte. Han bliver dog ikke nævnt videre meget i medierne…

  http://www.wtae.com/news/26412682/detail.html

  Konspirationsteorierne kører i højeste gear, over there.
  Men, bare en lille tanke i forbindelse med Hodja’s videolink. Hvad i alverden er der blevet af den universelle tanke om, at alle er ansvarlig for sine egne handlinger? Men, så igen, det er nemmere at sige at det er samfundets skyld…

  Like

  Kommentar af Lightmann — 13 januar 2011 @ 12:14

  • Efter at have læst Loughners indlæg på forummet abovetopsecret, hvor en meddebattør hurtigt identificerer ham som skizofren…og 51 sider med politirapporter, hvor betjente beskriver ham som værende sindssyg…en lærer som ikke turde undervise med ham siddende i klassen uden en betjent posteret ved døren…da et par betjente bliver sendt ud for at afhøre ham på adressen udbeder de sig “back up”…så har Loughner enten brugt årevis på at skaffe sig et alibi og burde modtage en Oscar for sin præstation…eller også er han dybt psykotisk og samfundet har i den grad svigtet ham vel vidende, at han var sindslidende.

   Sheriffen fra Pima County har brugt en masse tid på at motivanalysere…det er tid brugt ved håndvasken, da det er soleklart med de frigivne politirapporter, at hans police department er mere medskyldig i denne sag end man nogensinde kan tørre af på konservative kommentatorer og Palin.

   Loughners handling er tragisk, men den var undgåelig, hvis bare myndighederne havde reageret.

   At man så ovenikøbet skamrider en torteret sjæl rent politisk er lige til at brække sig over.

   En af de få positive ting, som er udsprunget af tragedien er, at Keith Olbermann er krøbet til korset og har undskyldt for sin vanvittige “liberal” tirader..hellere komme den truende pegefinger i forkøbet inden hans idioti bliver endevendt.

   Spørgsmålet er så…skal man anse Loughner for at være en “mad dog” og lader ham henrette i Terra Haute…eller skal samfundet endelig samle ham op og give ham hjælp?

   Like

   Kommentar af Michael Sjøberg — 14 januar 2011 @ 02:34

   • Eleverne fra hans gamle gymnasium fortalte, at han var dybt mærkelig og ofte uden grund kunne begynde at le højt. I det hele taget fik man af deres beskrivelse ret hurtig indtryk af, at han led af hebefren skizofreni.

    Like

    Kommentar af Egtvedpigen — 14 januar 2011 @ 03:27


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: