Hodjanernes Blog

31 december 2010

Godt Nytår!

Gravskrift over nullerne – nulliteternes decennium.

Nullerne blev nulliteternes årti. I Danmark skiftede man den røde etiket på regeringen ud med en blå, og godtroende – men meget blåøjede – individer talte begejstret om et “systemskifte”. De er siden blevet så underligt tavse, og det med god grund. Etiketskiftet kom i stand p.g.a. folkets bekymring over den tids sanseløse import af uintegrerbare muslimer. Da tilhængere af denne “Fredens Religion” den 11. september 2001 myrdede 3.000 civile i New York gik der en prås op for en del mennesker. Dansk Folkeparti fik så mange stemmer, at en stram udlændingepolitik kom på dagsordenen. Denne dagsorden er ikke blevet mindre aktuel, her ved decenniets udgang – men det er muslimimporten så sandelig heller ikke. Det hele viste sig at være bragesnak, lamperøg og en fis i en hornlygte. Skal man endelig tale om systemskifte, så er det til det værre. Aldrig i det danske folkestyres historie har vi haft så uduelige politikere – selv om en del af dem har vist usædvanlige evner udi kunsten at springe op som løver og falde ned som lam.

Nu taler man igen om valg. Glem det. Bliv på sofaen i forvisning om, at man her kan bevare sin værdighed og  sit mentale helbred intakt. Der er givetvis en del danskere, der nægter at tage ved lære af erfaringer. Dem om det. Mens de lufter deres uvidenhed i stemmelokalet kan vi andre forberede os på fremtiden. Den bliver ikke lys. Regeringen vil igen skifte etiket, og alt vil fremdeles gå fra slemt til værre, uanset hvilke nulliteter der sidder på taburetterne. Muslimimporten vil yderligere accellerere, nu sættes der blot turbo på insugningsmanifolden. I takt hermed vil de evindelige terrorforsøg tiltage, og på et tidspunkt i en ikke så fjern fremtid vil de begynde at lykkes. Det vil – med en naturlovs sikkerhed – betyde at kløften mellem folket og “eliten” vil blive yderligere uddybet. Denne “elite” – politikerne, meningspaverne og eftersnakkerne – kan vi passende kalde “nullermændende”. Og det ikke kun i kraft af deres udseende, men også deres ønskværdighed.

Men nullermænd har en indbygget tilbøjelighed til at samle sig i klumper. Således også med dem, der for tiden forurener Danmarks hus. De vil – som en samlet dyne – forsøge at kvæle de sidste rester af folkestyret. Censuren vil blive forstærket, skueprocesserne er allerede skudt i gang og vil snart nå et omfang, der gør det uoverskueligt at berette om. Og hvem skulle i givet fald berette derom? – Den presse, som man engang kaldte den fjerde statmagt er nu blot socialklienter på støtten, aviserne er papirnuller og de æterbårne medier muezzinernes skrigen fra sendemast-minareterne. Men internettet da? – Igen nul! – FN. USA, EUSSR og nullermændene er såmænd godt i gang med at kopiere Irans og Kinas stranguleringsforsøg. De blogs, som – endnu – er stand dertil vil galpe op. Og dernæst blive lukket. Man behøver ikke at være synsk for at spå at nærværende blog ikke vil være at finde næste år ved denne tid. Det samme vil være tilfældet med ikke så få danskere med forkerte meninger. Den Europæiske Arrestordre vil – i smuk harmoni med de fremmyldrene racismelove (læs: love som forbyder kritik af islam) – sørge for en passende forsvindingstakt, for eksempel til det nye EUSSR-land Tyrkiet.

Men kan nullermændene få et helt folk til at forsvinde, hvor gerne de end vil? – Hidtil har de forsøgt at erstatte folket med barbarer, og selv om de bedst uddannede og intelligente danskere vælger at forsvinde frivilligt, bliver hovedparten af jævne danskere nok hvor de hører til: i Danmarks Hus. Spørgsmålet er så blot hvornår skidtet bliver så dominerende, at en hovedrengøring blive uundgåelig. Mon ikke der er en grænse for hvor mange nullermænd et hus kan rumme inden selv den sløveste mand fatter kost og spand uden at spørge husets overkommando om lov? – Om ikke andet, så har nullerne lært os een ting: det nytter ikke at åbne vinduer og døre i håb om at nullermændene selv finder ud. Der skal som bekendt skarp lud til skurvede hoveder og her kan vi i det mindste takke vore muslimske medborgere for den læresætning, der utvivlsomt vil blive stående som epilogen over nullerne: Vold betaler sig! –  Godt Nytår!

9 kommentarer »

 1. Godt nytår til alle brave Hodjaner.
  Som ulydig politisk ukorrekt ikke sækkebærende kvinde, så vil jeg verbalt overfalde Skjoldynglingen og hodja med saftige kys.
  Egtvedpigen med et hjerteligt kram.
  Intet køns Limewoody med et godt skulderklask.
  Men hvor er ManInBurka? er indholdet af sækken blevet stenet? Er ManInBurka forfejlet igang med at æde 72 rynkede rosiner? nå, men så god appetit til ManInBurka 🙂

  Skjoldyngling alt det der med nullermandslinge kender jeg godt, jeg ignorere dem indtil jeg begynder at falde over dem, for SÅ de for irriterende og SÅ er det ikke ligefrem sæbespåner eller andre milde midler jeg hiver frem for at udrydde dem, nej, SÅ det kemikalier og brutale stærke håndudsmidnings styrke der eliminere de uønskede bløde nullermandslinge, en god verbal udluftning kan også gøre sit til, at nullermandslingene forsvinder.
  På et tidspunkt får alle nok af nullermandslingene, så det bare hvilken grad af bekæmpelses midler vi skal anvende der kommer til diskusion!

  Like

  Kommentar af li — 31 december 2010 @ 17:10

 2. Godt nytår til alle herfra også. Med håb om et bedre 2011 end 2010.

  ManInBurka er vistnok optaget af forretninger, så han er lidt til og fra 🙂

  Like

  Kommentar af Hodja — 31 december 2010 @ 22:24

 3. Den syrisk-amerikanske psykiater Wafa Sultan : “Det er kun muslimer der forsvarer deres tro ved at brænde kirker,dræbe folk og ødelægge ambassader.Den vej fører ingen steder.Muslimer må spørge sig selv,hvad de kan gøre for menneskeheden,før de kræver,at menneskeheden respekterer dem”.
  Jyllandsposten 07.05.06

  Like

  Kommentar af Kirsten Damgaard,kulturpsykolog — 31 december 2010 @ 23:32

 4. Godt Nytår til jer alle sammen.

  Like

  Kommentar af Fritz — 1 januar 2011 @ 00:08

 5. Godt nytår alle hodjanere.

  Like

  Kommentar af kenneth — 1 januar 2011 @ 02:21

 6. Jeg ville ønske at jeg kunne ønske jer alle et rigtigt nytår, men det er der desværre ikke meget der tyder på at nullermændene- og damerne vil tillade.

  Like

  Kommentar af Danskeren — 1 januar 2011 @ 07:00

 7. Godt nytaar!!!

  Like

  Kommentar af Egtvedpigen — 1 januar 2011 @ 07:03

 8. Godt nytår!

  Like

  Kommentar af karl — 1 januar 2011 @ 18:04

 9. Husk nationalsangen :
  Hil drot og fædreland!
  Hil hver en danneborger,
  |: som virker, hvad han kan! 😐
  Vort gamle Danmark skal bestå,
  så længe bøgen spejler
  |: sin top i bølgen blå 😐

  http://www.respublica.dk

  Godt Nytår til alle danneborgere,som virker hvad de kan, især Hodjas Redaktion !

  Like

  Kommentar af Kirsten Damgaard,kulturpsykolog — 2 januar 2011 @ 00:05


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: