Hodjanernes Blog

17 december 2010

Helmut Schmidt om Thilo Sarrazin og faren ved den muslimske indvandring

6 kommentarer »

 1. Helmut Schmidt ligger – sine gode fornuft til trods – under for frelstheden. Problemet med indvandrerne er ikke deres kultur. Det er deres ringe evner. Her har Sarrazin helt ret. Først kommer generne – bagefter kommer kulturen.

  Frelstheden er nutidens svøbe.

  Like

  Kommentar af Børge — 17 december 2010 @ 14:15

  • Jeg vil nu mene, at det en stor pærevælling af religion, middelalderlig klankultur, forkvaklede æresbegreber, ringe uddannelse og manglende evner – herunder evnen til at tænke selv – kombineret med uløselige, årtusindegamle hjemlige konflikter, som man endog mener sig berettiget til at medbringe og videreføre heroppe, når nu ingen ingen danske politikere mv. alligevel vover at sig noget til dette eller true med alvorlige repressalier.

   Det er en lang ond spiral, Børge.
   Og så skal man jo ikke glemme, hvad endeløse generationer af fætter-kusine indavl kombineret med
   hurtig elimination af enhver med
   anderledes og nye tanker og ideer kan føre til over mange århundreder. Det er simpelthen Darwins teori i praksis for fuld skrue, dog her med kunstig selektion i stedet for naturlig. Og det forfærdelige, men yderst forudsigelige resultat udebliver naturligvis ikke – til evig skræk og advarsel for alle os andre.

   Like

   Kommentar af Bjovulf — 18 december 2010 @ 05:47

   • Jeg er da meget enig med dig Bjovulf, men jeg mener, at Sarrazins helt store fortjeneste er, at han går til problemets kerne, og det er indvandrernes manglende evner. Det er grunden til at de fremmede for evigt vil være fremmede, da det kræver evner at tilpasse sig et samfund. Det er grunden til, at de til evigt (der snart kan komme) vil være på bistandshjælp. Det er grunden til at de fylder fængslerne. Det er grunden til, at de absolut skal chikanere danskerne. Det er grunden til at de har en syg religion med tilhørende kultur.

    Jeg mener at symptomet islam er meget godt til at holde fokus på den uafvendelige ulykke. Til at pege på, når vi taler om Danmarks ulykke, men om det så skulle lykkes at få forbudt islam, så vil det ikke hjælpe en disse, men snarere gøre det hele værre.

    Løbet er kørt, og de få, der har hjerne til at pege på eneste løsning lægges for had. Vi er snot dumme – vi har intet lært, og alt er glemt. Jeg skal bare tænke tilbage til mine forældre. Min mor gik i tysk skole da min fødeby var tysk dengang. Min far sad ikke under hele anden verdenskrig i klædeskabet og rystede af angst, men han var bange og skræmt ved udsigten til, at hans slags af danske myndigheder blev sendt til aflusning sydpå.

    Alt har vi glemt. Vi er blevet så snot åndssvage, at vi troede, at vi uden omkostninger kunne invitere alverdens pak hertil på bistandshjælp – og intet tyder på, at vi er blevet klogere.

    Like

    Kommentar af Børge — 18 december 2010 @ 13:51

 2. Haha det er ikke hver dag man ser en gæst i studiet sidde og pulse på en cigaret. Han ser nærmest nonchalant når journalisten stiller sit 22 sekunder lange spørgsmål.

  Like

  Kommentar af Henning — 18 december 2010 @ 03:37

 3. Bare synd, at “der Helmut” var så længe om at erkende realiteterne og de meget alvorlige konsekvenser og at udrykke sine bekymringer på dette felt offentligt.

  Tænk, hvis politikerne af hans generation var vågnet op 20 år før
  og det var blevet stuerent at begrænse indvandringen af uintegrerbare folkeslag medtilbagestående klankulturer, middelalderlige normer, fascistik balladereligion og uløselige hjemlige konflikter i deres mentale bagage.

  Sikke dog en masse ballade vi kunne have sluppet for. Og hvor mange danskes liv, førlighed og sikkerhed var ikke blevet reddet, hvis ikke de dybt naive PK-politikere havde nået at få sat deres totalt uansvarlige og uigennemtænkte multikulti-projekt på skinner for alvor.

  Like

  Kommentar af Bjovulf — 18 december 2010 @ 05:34

 4. Hvad er det muslimske problem? Islam – lægerer den ikke. I denne afsindige religion er alt stoppet tidligt i udvikingen. Teknologisk, udviklingsmæssigt og hjernemærssigt.

  Det er nok rigtigt som Bjovulf udtrykker det, Evolution i rekordudvikling. Og alt hvad der kan gå galt, går galt.

  Derfor vil denne udvikling ende i en blindgyde som langt de fleste udviklinger gør.

  Det interessante er bare, at denne specielle evolution får folk til at opføre sig dummere end de burde.

  Like

  Kommentar af Machiavelli — 18 december 2010 @ 10:05


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: