Hodjanernes Blog

7 december 2010

Stampisterne slår til mod DanMarx Dhimmi Radio (DDR)

Kun en tåbe frygter ikke Vorez Allezammenz Zenia – men tåbeparagraffen omfatter heldigvis journalister.

Når man skal op om morgenen er det tilrådeligt at starte blidt og uden kick-start af hjernen. Følgelig kan det anbefales at lade clock-radioen være indstillet på P1. Her kan man være ret så sikker på ikke at møde intellektuelle udfordringer, idet man i tre stive klokketimer i træk lader sin bestand af kvidrende finker fløjte om børnepasning, børneopdragelse, børneproblemer med tilhørende børne-eksperter som forklarer at det hele skyldes Dansk Folkeparti. På den måde kan man efter et antal genindsovninger vågne med hjernen blæst tom og tage fat på dagens dont. Med mindre man som her til morgen afbrydes af Radio-avisen’s uheldige erhverspraktikant, som i et ti sekunders indslag refererer en artikel i Jydepotten. Denne artikel referer så igen til Danmarks Statistik, som i tørre tal bekræfter hvad Allah og hvermand ved i forvejen:

“Mænd af fremmed herkomst er betydeligt mere kriminelle end gennemsnittet for alle mænd. – Ifølge nye tal fra Danmarks Statistik blev 21 pct. af alle efterkommere af anden etnisk herkomst end dansk i alderen 20-29 år dømt for kriminalitet i 2009. For danskere i samme alder er tallet 8,4 pct. Samtidig viser tallene, at der er stor forskel befolkningsgrupperne imellem. Således begår palæstinensiske mænd 137 pct. mere kriminalitet end gennemsnittet. Tallet dækker alle forbrydelser, også fartbøder, men det er bl.a. et stort antal voldsforbrydelser, der trækker op. Opgørelsen er renset for socioøkonomisk ulighed og viser, at også tyrkere, somaliere og pakistanere er cirka dobbelt så kriminelle som gennemsnittet af de mænd, der bor i Danmark.”

Se, det var jo ikke så godt. Normalt hedder det sig jo, at kulturberigernes eksorbitante kriminalitet skyldes sociale forhold – hvordan det så ellers går til at sociale forhold kun rammer homo insapiens islamicus (© Statsadvokaten) og ikke f.eks. kinesere, indere eller vietnamesere…?  Men radiobølger lader sig vanskeligt tilbagekalde, så katten var ude af sækken og chokbølgerne på programredaktionen har medført hektisk aktivitet. Efter at have fyret den uheldige oplæser er man i febrisk aktion med damage-control: telefontrådene gløder, SMS-erne stopper æteren til og politiledelsen er alarmeret. Alt sammen i jagten på DDR’s ekspert-korps som skal hasteindkaldes til resten af dagens udsendelser. Men her slår Murphy’s Lov atter til: skuespillere, koncept-kunstnere, rappere, femi-krimi-forfattere, mennekserettighedsjurister og lignende eksperter har det med at sove længe. Og de som ikke gør det, men også fik chokbehandlingen her til morgen, er for længst faret i blækhuset og i rasende aktivitet med at skrive anmeldelser til fru Statsadvokaten, som nu skal til at slæbe DanMarx Radio, Danmarks Statistik og Jydepotten for inkvisitionen – anklaget for racisme. Men kun en tåbe frygter ikke stampisterne, så mon ikke de anklagede kan falde ind under deres egen undtagelsesparagraf? –

OPDATERING kl. 10.30 : Som sædvanlig kommer blogosfæren de nødstedte sjovnailister til hjælp. Uriasposten har allerede opstøvet en hidtil overset ‘ekspert’ ved navn Flemming Røgilds, som kan fortælle os at det hele er vores egen skyld og ikke har nogetsomhelst at gøre med den ejendommelige tilfældighed at de hyper-kriminelle allesammen tilhører Fredens Religion™. Intet som helst! – Nul, Nix, Nada, Zip, Zero, Zenia! – Kim Møller har straks sendt ham videre til mikrofonstativerne i DanMarx Radio. – Pyyyyh…så skulle den være reddet…

7 kommentarer »

 1. Underligt at den afskyelige politidirektør reiman ikke har forlangt den skyldige oplæser sharia henrettet, for ikke unødvendigt at skræmme befolkningen til at tro de allahfandens tilhængere er mere farlige og lettere antændelige end andre ikke opdragede efter voldsmanualen koranen.
  Underligt at den uduelige Dupond reiman ikke har blandet sig ligesom idioten gjorde i efterforskningen i Amagersagen hvor tumlingen reimann blandede sig i drabsleder Ove Dahls beslutning om at offenliggøre DNA sammenhængen i de forskellige sager, her mente de lyserøde baby hjerne reiman det ville være for stærke sager og unødvendigt opskræmme befolkningen, heldigvis fik den dygtige drabsleder Ove Dahl medhold fordi samtlige efterforsker truede med at nedlægge arbejdet og heldigvis fik de trynet reimann og efter oplysningerne kom ud til offenligheden blev DNA matchende forbryder anholdt.
  Det er en skandale at have en så inkompetent reiman siddende i en så betydningsfuld stilling.
  Det skræmmer mig!
  Jeg hader hensynsfulde tie dhimmie mandslinge.

  Like

  Kommentar af li — 7 december 2010 @ 12:57

 2. Måske har han en datter, der er forelsket i en muslim, der kommer jævnligt i hjemmet.

  Var det ikke det samme, der gjorde sig gældende med Uffe Ellemann?
  Ham har man heller ikke kunnet regne med siden.

  falkeøje

  Like

  Kommentar af falkeøje — 7 december 2010 @ 13:18

 3. Det er dybt tragisk, at ekspertviden om islam er så forskellig fra den jævne allemands-viden.

  Like

  Kommentar af Menig 442 — 7 december 2010 @ 13:55

 4. Hæhæ, glimrende underholdning, skjoldunge 🙂

  Like

  Kommentar af Kimpo — 7 december 2010 @ 14:45

 5. Helt enig med Kimpo. Men vi kan da glæde os over at når iSLAM kultens medlemmer når de 80 år, så er de kun lige så kriminelle som os der forsørger dem.

  Like

  Kommentar af Fritz — 7 december 2010 @ 18:32

 6. Fremragende skrevet. Hatten af for kombinationen mellem den ene og den anden genre 😀

  Like

  Kommentar af Lotte — 7 december 2010 @ 19:25

 7. Zenia har set statistikken, men sørme om hun ikke bruger anledningen til at tage DF-vælgere i forsvar mod “menneskefjendsk retorik” fra Liberal Alliance…

  Like

  Kommentar af Sebastian — 10 december 2010 @ 21:12


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: