Hodjanernes Blog

22 november 2010

Hodjanernes Mohammedanerservice

Hvorfor nøjes med status som bistandsklient når man kan få en fin titel?

Muslimer i alle lande, forener Eder og fylkes i flok om Hodjas Blog! – Thi her finder I Mohammedanmarks fremmeste ekspertise i indvandrings- og islamiseringsspørgsmål. I som påtænker at flytte til Mohammedanmark med koner, brødre, søstre, fætre, onkler, tanter, bedsteforældre og resten af landsbyen behøver nu ikke længere at ankomme med ydmyge miner. Ganske vist er det fortsat det nemmeste, men nu er der yderligere godt nyt til den verdensomspændende og flytteklare Ummah:

Man kan selvfølgelig gøre som hidtil – og her er der masser af muligheder. For eksempel:  1. Få en fætter i Barcelona eller Marseille til at skrive et ansættelsesbrev i pizzeria’et og bliv hos ham i 14 dage. Så kan I frit rejse til ethvert EUSSR-land – også Mohammedanmark – i henhold til EF-Domstolen. Husk at sige “Metock” når I kommer. – 2. Tag flyveren til Mallahmö og sig “Asyl”. Så er opholdstilladelsen hjemme. Rekvirer dernæst statsborgerskab og når det er tilsendt kan i slå Jer ned i ethvert nordisk land – inklusive Mohammedanmark.

Der er talrige andre, lige så lette fremgangsmåder, men nu har vore kære ledere – i deres hjerters godhed – sørget for at I også kan ankomme standsmæssigt. Som I ved har enhver muslim med respekt for sig selv en akademisk grad og kan sætte et dr. foran navnet. Det manglede bare, at I skulle undvære en sådan status her hos os. Følgelig har vores kære regering fundet på at I kan få en masse points blot I har en uddannelse. Den kan I få ved at klikke med musen (den lille dims til højre for Jer) HER:3 kommentarer »

 1. Hihihi

  I er sågu geniale !

  Like

  Kommentar af Vivi Andersen — 22 november 2010 @ 21:42

 2. – der mangler bare oversættelsen til arabisk.

  Like

  Kommentar af JensA — 22 november 2010 @ 21:57

 3. Jamen det klarer google.Se blot hvor fint forsvaret klarede det!

  Like

  Kommentar af karl — 23 november 2010 @ 13:47


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: