Hodjanernes Blog

19 november 2010

Københavns Politi: Hvor der bor indvandrere, må man forvente »at der sker ting ind imellem«

Side tre og fire i Nørrebro/Nordvest Bladet illusterer fint den udvikling København i disse dage gennemgår: Moskeen på Vibevej skal moderniseres for millioner, der sandsynligvis er skænket af det iranske præstestyre, og Utterslev Kirke er indstillet til lukning.

En borger klager under debatmødet om moskeen over selvbestaltede muslimske politibetjente, der hver fredag – i forbindelse med fredagsbøn – nægter ham adgang til egen vej. En repræsentant for plejeboligerne Vibegården gør opmærksom på, at trafikkaos under bønnen også forhindrer ambulancer i at nå frem til syge beboere. Manu Sareen kæmper som altid »for folks ret til at bede til deres gud«, og politiets repræsentant, Anders Bo Møller, minder borgerne om, at hærværk og vold er, hvad man bør forvente, hvis man bor på Nørrebro:

»Bispebjerg er en bydel, hvor der bor rigtig mange forskellige mennesker med forskellig baggrund. Derfor må man forvente, at der sker ting ind imellem, men folks forventninger til tryghedsgraden er meget forskelige. Men når man har valgt at bo, som man har, må man leve med at få del i byens puls

Ak ja, hvorfor valgte man ikke at bosætte sig i Kartoffelrækkerne, Holte eller Gentofte? Silly me!

Læs Nørrebro/Nordvest Bladet her!

8 kommentarer »

 1. Danskerne skal vågne op og erkende, at den religiøse borgerkrig længe har været en realitet.
  Vil myndighederne ikke erkende det, skal de betragtes som en del af fjenden.

  falkeøje

  Like

  Kommentar af falkeøje — 19 november 2010 @ 10:23

 2. Jeg har været bortrejst en lille måned.På strækningen fra Nørrebros runddel til Nørrebro station, er der i mellemtiden dukket 6 nye butikker op. Alle de nyåbnede butikker er ejet af danskere med anden etnisk baggrund.

  Den store isenkræmmer overfor EL.Giganten, der ligger nu endnu et etnisk marked.

  Jeg har ikke talt, hvor mange etnisk danske butikker, der er tilbage på hele strækningen, men på de sidste 300 meter er der kun 4 ud af 15 vil jeg skyde på.

  Like

  Kommentar af Lotte — 19 november 2010 @ 11:13

  • Ja – den aktive isenkræmmer er gone. Synd, de havde altid venlig betjening. Og jeg må give dig ret i dine betragtninger, der er vist ikke mange danske butikker tilbage.
   I det hele taget får jeg myrekryb af at være i området omkring Højbanen (Nørrebro Station for de ikke-indviede). Jeg kommer kun sjældent i Silvan og kun med en pistol for panden i Føtex’en… De eneste der færdes deromkring er danskere under 30 som bor i forældrekøbslejligheder og så indvandrere. De parkerer hvor de har lyst, og man kan sagtens fornemme at området er deres nu… Spændingerne ligger altid lige under overfladen og politiet holder sig langt væk.
   Har selv fået den samme smøre som i historien fra bladet, efter en batalje med en tyrker, som var tæt på at køre mig ned i et lyskryds – jeg sparkede til hans bil og så havde vi balladen.
   Politiet sagde: “Henrik, der findes jo efterhånden nogen mennesker i København, som man skal passe på ikke at….” Godt så!
   Den ene betjent var forresten en kvinde med sin mormors nedarvede Marguerite-øreringe på til lejligheden – jeg tænkte sgu mit. Hende med sin gun mod alle de banditter…
   Jeg kender flere med halvvoksne børn som prøver at komme væk fra en andel, som de var lykkelige for at sidde i for 10 år siden – nu er det helt umuligt i det område – ingen vil sidde med sorteper.

   Vores gamle kvarter er vist pist forsvundet…

   Like

   Kommentar af Endnu en Henrik — 19 november 2010 @ 18:26

 3. Godt fundet Hodja !

  Nørrebro/nordvest bladet er altid noget af det mest tydeliggørende når det gælder udviklingen i DK. Det der tydeliggøre islamiseringen mest, er den betydelige mængde butikker med arabisk skrift. Dvs. at de implicit er holdt op med at satse på danske kunder.
  Det er jo også tydeliget at man ikke længere juleudsmykker Nørrebrogade, ingen gran, ingen julehjerter og slet ingen Davis-stjerner.
  Næ…,sådan er det globaliserede og multikulturelle samfund.
  mvh.
  Historyman

  Like

  Kommentar af Historyman — 19 november 2010 @ 11:53

 4. Politi hahahaha..er det ikke mere rigtigt at kalde dem bevæbnede offentligt forsørget dhimmier.

  Like

  Kommentar af Fritz — 19 november 2010 @ 13:19

 5. http://politiken.dk/indland/ECE1111912/koebenhavn-vil-goere-noerrebro-tryg/

  Jeg tror, desværre, ikke, det vil gøre den store forskel.

  Og til den med lejlighederne.
  Der er mange, der ikke kan komme af med lejligheder, det gælder ikke kun forældrekøb.
  Den officielle forklaring er krisen. Og det er en besynderlig forklaring når man tænker på, at her er tale om meget store, lækre andele, der ‘kun’ koster i omegnen af en million. Det kan en middelklassefamilie på 4 godt sidde for uden de store sværslag.

  Sagen er nærmere, at her ikke er hyggeligt/rart mere og skoletilbuddet i nærområdet er katastrofalt.

  Like

  Kommentar af Lotte — 20 november 2010 @ 10:31

  • Hej Lotte

   Du har ret… Min pointe var netop at forældrekøbene stadig klarer sig fint – jeg bor selv i en ejendom 800 m. fra Nørrebro station, hvor 2 lejligheder i den størrelse (3 værelser, 70 kvm.) er blevet solgt med under 3 ugers liggetid. Det er disse mennesker, de unge uden det store ansvar og indsigt, som stadig synes at det er spændende at bo i kvarteret.

   Andelsforeninger med store, sammenlagte andele til familier eller med forbud mod forældrekøb, er naturligvis dem som har et problem – bl.a. af de grunde du selv nævner.

   De to store andelsforeninger i området, er gået fra ventelister med 15 års ventetid og penge under bordet, til store nedslag i prisen og frit salg gennem egen mægler… altsammen på under 4 år!

   Og forklaringen er den du nævner, og børnefamilierne (de danske) flygter derfor som aldrig før.

   Like

   Kommentar af Endnu en Henrik — 20 november 2010 @ 13:25

 6. Nææ, må jeg så bede om Gentafte!

  Like

  Kommentar af Slyrgraff — 21 november 2010 @ 20:56


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: