Hodjanernes Blog

4 november 2010

Saudi-Barbarien: 80-årig gifter sig med 14-årig

The bride’s father, Showan Ateen, said his daughter had been forced to marry that man from the southwestern town of Sabya but that she has not moved in with him yet.

“The father and the bride now want a divorce but the husband is refusing to divorce her before they pay him back his SR-17,000 dowry,” Ajel said.

“Her father said he does not have the money and is appealing for all benevolent people to help him so he will regain his daughter…the old man has threatened that they either pay him or he will take her by force.”

Legaliseret voldtægt.

6 kommentarer »

 1. Jamen er det ikke det som psykopaten Morten Hesseldahl vil lovprise i DDR TV.

  Like

  Kommentar af Fritz — 4 november 2010 @ 20:06

 2. Ja, det var også i barbarstaten 15 – 20 piger indebrændte, fordi vagterne hold portene lukket. Årsag pigerne bar ikke tørklæde. Verden måtte ikke se piger uden tørklæder, så måtte de hellere dø.

  Stor opstandelse i Vesten? Politiske udtalelser hvor ,man fordømte barbariet?? og regimet? nej Larmende tavshed.

  Da 6 piger i en forsamling i Pakistan krævede retten til selv at vælge deres ægtemand, blev de ført ud af byen, skudt og smidt i en grøft. Enkelte levede vist endnu.

  Stor opstandelse? Vrede udtalelser fra politikere. Nixen biksen – tavshed. Jo Samarbejdspolitiken frikendte Islam og udtrykte, at det bare var tradition.

  Jeg har en historisk viden. Islam har ikke sin lige i verdens historien. Der har aldrig eksisteret et så barbarisk og pervers ideologisk/ religiøst system. Specielt mod kvinder.

  Men i Europa overses barbariet af højt uddannede mennesker. Og barstaterne kritiseres ikke. og det på trods af, at viden er let tilgængeligt. En så massiv politik korrekt opførsel, at det ligner en slags massepsykose, hvor enhver form for sund fornuft er fortrængt.

  Og det på trods af vi lever i den naturvidenskabelige tidsalder, hvor rationalitet og logik er fremherskende i selve analysen af processerne.

  For mig at se ligner de politisk korrekte en slags religiøse, hvor den eksakte virkelighed ikke længere eksisterer. Og når religionen hersker så bliver samfundet derefter.

  Like

  Kommentar af Machiavelli — 5 november 2010 @ 03:29

  • Det er nemlig rigtigt Machiavelli.

   Like

   Kommentar af Nielsen — 5 november 2010 @ 10:40

 3. Danmark går i svime når Jørgen Leth fortæller om at være sammenmed en i øvrigt frivillig 17 årig kokkedatter. Men dette her der sker hver dag interesserer åbenbart ingen…

  Like

  Kommentar af Jacob Andersen — 5 november 2010 @ 09:53

 4. @1; Godt formuleret og jeg er meget enig med dig… Fatter ikke at disse såkaldte ‘kloge hoveder'(?)ikke kan se skoven for bare træer!!! 😦

  Like

  Kommentar af Hende — 5 november 2010 @ 16:52

 5. Jeg bryder mig ikke om Jørgen Leth. Ikke fordi jeg er forarget over det med kokkedatteren, den slags er jo bare en del af livet på Haiti. Men Leth er jo i virkeligheden ikke så lidt af et skvat. Under katastrofen på Haiti var han en af de første til at stikke af, og herhjemme blev han populær igen. Forstå det, hvem der kan, og det er nok hovedsagelgit mænd. Hans film fik forøvrigt en dårlig anmeldelse – af en kvinde.

  Like

  Kommentar af Mette — 5 november 2010 @ 17:50


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: