Hodjanernes Blog

2 november 2010

Så er det den tid på året igen

Genkendelsens glæde: Pianisternes årlige “springe-op-som-en-løve-og-falde-ned-som-et-lam“-stunt.

I år er der en ny variation over det standende tema: Ifølge Samarbejds-Politiken vil Dansk Folkepartis forhandlingsledere “især lægge vægt på udlændingepolitik og ghettospørgsmål i forhandlingerne. – »Vi vil have en bedre balanceret finanslov, der gør noget ved udlændingespørgsmålet og ghettoer«, siger Pia Kjærsgaard. Peter Skaarup (DF) fremhæver også et forslag om, at udlændinge skal bo i Danmark i op mod 15 år, inden de får ret til sociale ydelser. Han vil også begrænse udlændinge, der har arbejdet i Danmark, fra at kunne modtage for eksempel børnecheck i udlandet.”

Næh, det siger I ikke? – Lad os nu glæde os til fortsættelsen af alle de tidligere bravour-numre: Metock-dommen, 24-års reglen som skulle sættes op til 28 årStaten der skulle oplyse hvad indvandringen koster, Racisme- og blasfemiparagrafferne som skulle afskaffesRepatrieringspakken...  Jamen søde børn, hvad kan I dog ikke finde på…?

23 kommentarer »

 1. Lad mig minde om Disneys prægtige “Lambert the Sheepish Lion”.

  Der er ingen tvivl: Venstrefløjen er fåreflokken, Thøger Zeitungsfanden er Lambert, og de borgerlige (de ægte) er ulven.

  Like

  Kommentar af Børge — 2 november 2010 @ 14:49

 2. »§ 140. Den, der offentlig driver spot med eller forhåner noget her i landet lovligt bestående religionssamfunds troslærdomme eller gudsdyrkelse, straffes med bøde eller fængsel indtil 4 måneder.«
  I den sammenhæng vil det måske være på sin plads at understrege, at allah er et misfoster, kreeret i profeten muhammeds retarderede spasserhjerne og at muslimer er nogen møgsvin.

  Like

  Kommentar af Nielsen — 2 november 2010 @ 14:52

 3. Straffelovens § 266 b, også kaldet racismeparagraffen eller diskriminationsparagraffen, indgår i Straffelovens kapitel 27 om Freds- og ærekrænkelser:
  § 266 b. Den, der offentligt eller med forsæt til udbredelse i en videre kreds fremsætter udtalelse eller anden meddelelse, ved hvilken en gruppe af personer trues, forhånes eller nedværdiges på grund af sin race, hudfarve, nationale eller etniske oprindelse, tro eller seksuelle orientering, straffes med bøde eller fængsel indtil 2 år.
  Stk. 2. Ved straffens udmåling skal det betragtes som en særligt skærpende omstændighed, at forholdet har karakter af propagandavirksomhed

  Like

  Kommentar af Nielsen — 2 november 2010 @ 14:56

 4. Skjoldunge, det er pisse irriterende at jeg igen igen, er nødt til at give dig ret hoho..

  Nielsen, dem som du omtaler, det skulle vel aldrig være dem som vores sindssyge politikere behandler bedre end deres egne landsmænd.

  Like

  Kommentar af Fritz — 2 november 2010 @ 15:02

 5. DF har malet sig selv op i et hjørne, og uanset hvad partiet gør nu, så vil man ende med at tabe på det. Man kan ikke gå til valg på at ville stoppe udviklingen, det har man haft ti år til at gøre. Man kan heller ikke fortsætte symbolpolitikken i al evighed. DF vil med stor sandsynlighed ende i stor intern splittelse efterhånden som udviklingen forværres. I sidste ende kan DF gå hen og bryde helt sammen. Men vil et DF-sammenbrud være en katastrofe? Ikke set med mine øjne. Et DF-sammenbrud vil åbne op for, at vi kan få et ægte patriotisk parti stablet på benene, som ikke nøjes med symbolpolitik og ligegyldigt politisk fnidder. Et parti som vil arbejde målrettet for hjemsendelser.

  Like

  Kommentar af Henrik — 2 november 2010 @ 15:38

 6. Ja, det er sørgeligt at skulle opleve at jeg for – formentlig – første og sidste gang er enig med en af Samarbejds-Politikens åndspygmæer. Er jeg ved at blive senil eller har denne fyr for en gangs skyld haft et lyst øjeblik?

  Like

  Kommentar af Skjoldungen — 2 november 2010 @ 16:44

 7. Stikker DF næsen frem, får de tæv, og gør de det ikke, får de også tæv. De er vel kørt trætte.

  I øjeblikket ryger det gennem luften med hovsa-løsninger og forslag. Ingen gider åbenbart mere at tænke sig om på Christiansborg og mange andre steder. Aldrig har så mange kævlet om så meget, mens det væsentligste tabes på gulvet.

  Efter min mening var det meget ærgerligt, at diskussionerne om tv-kanaler og fremmed propaganda blev jordet. Krigen er flyttet til cyberspace, udtalte Anders Fogh for et par uger siden, og det er der meget om.

  Jeg synes, at det er et sølle forsvar for ytringsfriheden, at man er rede til at tillader al den udenlandske propaganda, der allerede modvirker al “integration”. De mange rejser tl hjemlandet og den stadige strøm af had, der hvæser ud af muslimske tv-apparater, var dog nok en dybere diskussion værd.

  Krarup har påpeget, at der ikke findes nogen ideel løsning, og det er jeg helt enig i. Men det er vel ikke ensbetydende med, at emnet så skal droppes helt, det plejer da kun at være forkælede børn, der opfører sig sådan.

  Like

  Kommentar af Mette — 2 november 2010 @ 18:07

  • Jeg synes, at det er et sølle forsvar for ytringsfriheden, at man er rede til at tillader al den udenlandske propaganda, der allerede modvirker al “integration”. De mange rejser tl hjemlandet og den stadige strøm af had, der hvæser ud af muslimske tv-apparater, var dog nok en dybere diskussion værd.

   Jeg er fuldstændig enig!

   Like

   Kommentar af Oluf Larsen - Grisehandler — 2 november 2010 @ 18:21

   • Tak for svaret, du er den første, jeg er truffet på med den holdning.

    Like

    Kommentar af Mette — 2 november 2010 @ 18:42

 8. “. Et DF-sammenbrud vil åbne op for, at vi kan få et ægte patriotisk parti stablet på benene, som ikke nøjes med symbolpolitik og ligegyldigt politisk fnidder. ”

  Som udgangspunkt er jeg enig i at DF bør stramme op men vi taler stadig om relativt få % af den samlede vælgerskare der stemmer der og der skal ikke meget til før div. tvivlere benytter anledningen til at bryde ud, jvf. Christian H. Hansen

  Og som så ,senere ,bliver dømt ude af de galloperende frontløbere, som igen halser efter nye horisonter?
  Fraktionernes uendelige galaxe,som gik nøjagtig hvormegen indflydelse?

  Like

  Kommentar af PBr (Peter Pruth) — 2 november 2010 @ 18:07

 9. FIK ,ikke gik, for #¤!!§

  Like

  Kommentar af PBr (Peter Pruth) — 2 november 2010 @ 18:09

 10. Forslaget om at fjerne paraboler / lukke visse kanaler er det våben mod DF som alle andre har sukket efter. Nu kan de rive DF i næsen, at når f.eks. ‘højreorienterede / racistiske / nazistiske / o.s.v. – (vælg selv)’ blogs skal forbydes, så er det helt i tråd med DF’s egen politik. Stampisterne jubler. Tøger ejakulerer. Regeringen nedsætter et gigantisk censurudvalg, bestående af de nævnte + alle kulturpingerne. Der må bygges nye paladser, ikke ulig Felix Dzerzhinskys NKVD i Moskva.

  Hvad enten Pia var stangdrukken eller muslimsk i gerningsøjeblikket, så står den ikke til at redde. Det hun burde have gjort var at presse DDR til at vise en masse af det lort som disse kanaler udsender. Lige som vi gør her på bloggen. Folk flest tror jo at muslimerne sidder og ser på den arabiske version af x-faktor, vild med dans – eller hvad det nu hedder. Hun har muligvis bildt sig ind at kunne score et par landsbytossers stemmer ved at stille sig an som anti-muslimsk, men dér har hun undervurderet sammes intelligens.

  Partiets sidste chance er nu at vælte den regering af fatalistiske fossiler og forfjamskede fiseletter som er den mest beton-socialistiske siden Stauning – og som pianisterne har holdt kunstigt i live endskønt den har været skindød i 10 år.. End ikke Anker Jørgensen kunne have hittet på alle de tåbeligheder vi nu må trækkes med. Lad Skattepigen, Løgnhalsen og det radigale kvindemenneske tage over – og når så hele lortet ramler, tag så og stå fast!

  Like

  Kommentar af Skjoldungen — 2 november 2010 @ 20:46

 11. Man kan køre frygtelig træt i al det bavl, der ikke vil tage nogen ende. Har I set debatten hos JP, hvad er det Pia Dyhr har gang i, er det ikke sladder på aller nederste niveau? På den anden side ventede jeg mig ikke andet. Men de øvrige politikeres blogge er der heller ikke meget godt at sige om, ingen visioner, sladder, sladder og sladder og det samme om igen i det uendelige. I øjeblikket er der så kunstneren Firoozeh, som åbenbart tror at hun er den første og eneste, der skriver om muslimske kvindres modgang, og et kobbel af grødhoveder istemmer den klagesang, der giver den sædvanlige gode mavefornemmelse. Intet nyt fra den front heller. Tankevirksomhed da slet ikke.

  Ja vi bereder os på at ride stormen af under en hæslig valgkamp – godt man ikke har tv – og siden fire røde år, hvor det ramler, og forkælelsen ender i alles kamp mod alle.

  Like

  Kommentar af Mette — 2 november 2010 @ 21:16

  • Hahaha..nej selvfølgelig ville PET ikke opdage bin laden med en trillebør med dynamit, de ville bare tro det var en moderat muslim i jobtræning som REN- gørings rollemodel!

   Like

   Kommentar af li — 3 november 2010 @ 00:56

   • li, tak for et godt grin midt i elendigheden. 🙂

    Like

    Kommentar af Mette — 5 november 2010 @ 14:54

 12. Fra Villy Bladet:
  “PET advarer efter bombe i Berlin”
  Hahahahahahihihi…….PET ville ikke engang opdage osama bin laden selvom han kørte rundt i PET’s hovedkontor med en trillebør fyldt med dynamit.

  Like

  Kommentar af Fritz — 2 november 2010 @ 22:16

 13. Du har desværre forbandet ret. DF´s troværdighed hænger efterhånden i en tynd tråd. De er endt op som en 100%´s garant for en fuldstændig blodfattig og mislykket VK regering. En dikkende lammehale. Jo vist DF klarer sig da udmærket i meningsmålingerne endnu, men sidder der nogle frustrerede kompetente personer et eller andet sted med viljen og overskuddet til at starte et nyt nationalt parti op, så tror jeg at Pia og co. vil gå svære tider i møde. Loyalitet? hm! Ret ensidig efterhånden. Men lad os nu se. Nogle i DF må da for fanden være klar over at markante “støtter” er begyndt at tage afstand fra deres eftergivenhedspolitik. Måske går finanslovsforhandlingerne slet ikke så glat i år. En plausibel forklaring på hvorfor man forlader den synkende skud må trods alt accepteres efter næsten 10 års samarbejde. Der skal komme resultater nu. Tror Ralph Pittelkov ramte ganske præcist da han gav udtryk for at forskellen i værdipolitiken mellem de to blokke nu var så “usynlig” at vælgerne i højere grad følte sig tiltrukket af oppositionens velfærdsløfter. Hvis ikke regeringen VIL genoplive denne værdipolitik, så har de ingen chance for at blive genvalgt.
  Og så vil jeg tilslutte mig Lars Hedegårds ord: “Så lad dem (oppositionen) for helvede da komme til”.

  Like

  Kommentar af EH — 2 november 2010 @ 23:18

  • Hedegaard er just ikke med DF i disse dag, og Winkel Holm er i begge lejre. Jeg tror, at der er meget ballade i kulisserne.

   Like

   Kommentar af Mette — 2 november 2010 @ 23:33

  • Gad vide om DF og Pia Kjærsgaard har erkendt at 24-års regel, tilknytningskrav og fandens og hans pumpestok er ren symbol politik.
   Muslimerne vælter ind i Danmark, som “arbejdssøgende”, “studerende” eller bare som illegale, der ernærer sig ved sort arbejde i fætteren kiosk, ved hashhandel eller anden kriminalitet.
   DF´erne eneste bestræbelser er derfor at blive genvalgt på nogle symboler, der er helt ude i hampen (undskyld).

   Like

   Kommentar af JensA — 2 november 2010 @ 23:57

 14. Man skal have lov til at se alt det al-arabiya, al-aqsa osv tv, man vil, men det betyder ikke, at arabere skal have lov at bo her. DER går skillelinjen. I modsætning til at arabere skal bo her og have forbud mod at se nævnte stationer.

  Like

  Kommentar af holger — 3 november 2010 @ 01:17

 15. Det er faktisk et utroligt dumt forslag. Man skal heller ikke forfølge muslimerne i Danmark i blind hævn.

  Fremtiden tegner mere og mere mørk.Hele Europa er indhyldet i vold, terror, kriminalitet og kaos plus sammenbrud af den sociale orden.

  Europa er virkelig på vej mod et mørkt tidspunkt i dets historie.

  Men som jeg har sagt i de sidste tve år. Kultur politikken – alle kulturer er lige gode -, indvandrer politikken, EU, og humanismen ramler sammen i Europa og har skabt en situation, som ikke kan løses op ad rationel vej. Og så har jeg ikke snakket om økonomi.

  Faktisk viser udviklingen fuldstændigt krystal klart, hvilken katastrofe det er at overlade moralen at styre samfundet.

  Samfundet står altid over det enkelte menneske. Socialisering betyder at indordne menneskerne i et samfund under love, der fungerer.

  Det er den banale viden som de snotdumme politikere og de akademiske tosser ikke fatter en brik af.

  Humanitet og menneskelighed må kommer i anden rækker, hvis samfundet eller den sociale orden er er ved at bryde sammen.

  Men den forståelse har den humanistiske livsanskuelse effektivt sat uden for en parentes. Samtidig er EU og såmænd også FN blevet en katastrofe.

  Hertil kommer, at afviklingen af nationalstaten er med til at skabe et totalt nedbrud i forståelsen for, hvad der skaber et folk, og hvad der styrer den enkeltes identitet.

  Vi er kommet i den situation, at demokratiet ikke længere er i stand til at styre samfundet. Kaos og social sammenbrud venter i morgenrøden. Selvforskyldt.

  Like

  Kommentar af Machiavelli — 3 november 2010 @ 05:08

 16. Som jeg skriver på min blog nummer 117, http://37grader.com/weblog/?p=930 , så kan det være den kendte debatprovokation, men måske giver det t par ekstra kort på hånden til forbudstosserne.

  Det KAN dog også være udtryk for at partiet efter tidens standarder tænker som kvinder: forbud og låg på: kan I så enes, børn!

  Man kan argumentere for at lov skal holdes og ulovlige kanaler blokeres, men man kan selvfølgelig ikke argumentere for forbud mod paraboler.

  Man kan heller ikke argumentere for forbud mod glødepærer, vel?

  Like

  Kommentar af Kimpo — 4 november 2010 @ 00:50


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: