Hodjanernes Blog

24 oktober 2010

Først kom de efter…

Filed under: Østrig, Bloggere, Censur, EURABIA, EUSSR, Islamisering, Jura, Koran, Nazislam, No dhimmi, Stampisme — Skjoldungen @ 21:07

Ein Gespenst geht um in Europa: das Gespenst des Stampismus

Allerede inden man er færdig med skueprocessen mod Geert Wilders tager man fat må de lidt mindre fisk. “Der Process” mod Elisabeth Sabaditsch-Wolff er nu berammet til at begynde i slutningen af november. Skulle nogen ikke være klar over hvem hun er kan man klikke på hendes navn herover. Der er nu dannet et internationalt konsortium til støtte for hendes forsvar. Elisabeth er desuden en kær ven af undertegnede og desårsag vil vi – helt undtagelsesvist – genposte følgede fra en postering den 15. december 2009:

EUSSR har mange dagsordener. De fleste er overtaget direkte fra forgængeren, Det Tredie Rige. Således også hele det juridiske kompleks. Første-prioriteten er her afskaffelsen af ytringsfriheden. Selv inden Det Fjerde Rige har nået at oprette sit Ministerium for Sandhed er man i gang. I første omgang lader man derfor de enkelte generalgouvernementer tage sig af det fornødne. I Holland er man startet med Geert Wilders. Han kan meget let gå hen og blive den næste statsminister, og hvis ikke man kan standse ham med argumenter, kan man jo putte ham i fængsel ved hjælp af de dertil indrettede love mod Volksverhetzung [© A. Hitler].

Noget tyder dog på, at fængslerne snart må opgives på grund af forstoppelse. Så må man igen gribe til gammelkendte løsninger, såsom lejre. Sådanne har man erfaringer med i Østrig. Så i dette generalgouvernement er man ikke så kræsen. Da Jörg Haider allerede er død, har man kastet sig over en kendt blogger, feminist og islamkritiker, Elisabeth Sabadtisch-Wolff. Vi har omtalt ouverturen HER og HER.

Hun står nu tiltalt for racisme, idet hun har holdt tre seminarer om kvindernes stilling under islam. Som altså ifølge eliten er en race. I præcise, saglige vendinger har hun gjort rede for Sharia-loven og dennes indstilling til kvinder. Men da sandheden altid er ilde hørt, må den kvæles. Akkurat som obsternasige kvindfolk. Og alle andre obsternasige, for den sags skyld.

Hvis nu nogen at vore hjemlige feminister skulle have lyst til at høre, hvad de ikke må sige, kan man orientere sig herom ved at se denne video, som er del 3 af Elisabeth’s foredrag. Har man endvidere lyst til at træffe hende personligt, kan man blot sige det samme. Så vil man – i henhold til Den Europæiske Arrestordre – blive transporteret til Østrig på statens regning. Og – hvis man er heldig – indlogeret i samme KZ-Frauen-Lager som Elisabeth.

Man kan læse mere om sagen på Ethica, Gates of Vienna og Snaphanen (scroll lidt ned på siden). Og vil man støtte Elisabeth, som har kolossale udgifter til advokater, kan man enten bruge PayPal på ovennævnte side eller denne: International payments: Raiffeisen Zentralbank Österreich , IBAN: AT513150042908021602, BIC: RZBAATWW , Made out to: Public Notary Mag. Martin Scheichenbauer, Hemmaweg 5, A-9342 Gurk, Österreich.

4 kommentarer »

 1. Det er satme for meget at almindelige ærlige mennesker skal udsættes for noget der ligner den spanske inkvisition af de regeringer som sætter sig til herrer over dem. Eneste “forbrydelse” : At sige eller skrive hvad de mener.
  Det er provokerende at venstrefløjserne og deres højtpåstrå-beundrere kan komme afsted med at føre skueprocesser mod hvem de lyster. Jeg forstår til fulde den galning, som f.t. reagerer i Malmø og omegn. Der er dog grænser for hvor megen ydmygelse vi vil tage fra vores egne landsmænd, som tilfældigvis har fået deres på det tørre, og derfor har overskud og tid til at klandre os som ikke har forstået noget som helst, at vi mener det de ikke selv har tænkt på.
  Jeg harmes over hvordan formyndermentaliteten har held til at stikke dens hæslige klør frem over alt.

  Like

  Kommentar af Nielsen — 24 oktober 2010 @ 21:29

 2. Man kan faktisk også læse Eticha.dk’s exclusive interview med Elisabeth her: http://eticha.dk/news/?p=1848

  Like

  Kommentar af Hans Erling Jensen — 24 oktober 2010 @ 23:33

 3. Nielsen

  Jeg giver dig ret. Hvad der er grotesk ved denne retssag, OGSÅ denne retssag er, at Elisabeth S.-W. ikke har hverken sagt eller skrevet noget som ikke kan findes i de islamiske tekster .

  Elisabeth S.-W. har, ligesom Wilders, kun har anvendt hvad der allerede findes i de islamiske tekster.

  Se, det finder jeg gru- opvækkende : at vi kan blive straffet for at sige/skrive hvad andre, muslimske lærde ect., har nedfældet i f.eks. koranen eller andre af de islamiske tekster!

  Tilsyneladende straffes vantro FORDI det er OS, de vantro, der skriftligt el. mundtligt referere disse ting der står i de islamiske tekster ?

  Like

  Kommentar af Vivi Andersen — 25 oktober 2010 @ 02:40

 4. Det siger ‘lidt’ om, hvor horribelt det står til med vores ytringsfrihed nu til dags!? Eller mangel på samme..!
  Snart må man gå til den ‘lokale’ imam for at spørge allernådigst, hvad man må TÆNKE!!!!!!!!!!!!! FY’FA’N!!!

  Like

  Kommentar af Hende — 25 oktober 2010 @ 14:44


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: