Hodjanernes Blog

22 oktober 2010

Sønderlemmende kritik af Ole Sohn

Filed under: Politik, Politisk korrekte, SF, Venstrefløjen — Tags: , , — egtvedpigen @ 20:26

Tidligere DKP-formand Ole Sohn var og er ifølge Dagbladet Information intet mindre end en rød lejesvend! Artiklen er bestemt værd at læse i fuld længde.

Fra Information – Den pæne mands pensum:

“Længe har Ole Sohn nægtet at tale om sin egen kommunistiske fortid til dagblade som Information og Politiken, der ikke skyder blå lys efter røde lejesvende.
[…]
Den samme tendens til at skrive sig selv ud af historien, demonstrerede Ole Sohn for et par uger siden, da han kommenterede det berømte brev fra 1989, som hyldede Østtyskland. Han forklarede, at han havde signeret brevet, men at det ikke var hans egne ord, der stod i det. Der var tale om en række floskler og rituelle vendinger, som han ikke selv havde fundet på. Det var ifølge Sohn noget »forblommet vås«, og brevet forklarede han som noget »skabelon-agtigt noget«.

Han havde udfyldt en ideologisk standardformular og sat sit eget navn under. Det skulle altså være bedre at sætte sit navn under noget vrøvl, man ikke mener, end det er at skrive vrøvl, man kan stå inde for.

Han havde ikke gjort det idealistisk, understregede han. Han havde simpelthen handlet opportunistisk. Han ville ikke beskyldes for at have gået forrest, når han nu bare var fulgt med.”
[…]
Det siges, at han indimellem kalder de folkesocialistiske kammerater i Folketinget til samtaler, hvor han på smilende facon minder dem om, hvad man mener, og hvad man ikke mener i SF. Han erindrer om de standardformularer, man skal underskrive, for at vinde magten. Han har ikke selv sat kursen, men han håndhæver den.
[…]
Han går ikke forrest, han følger efter og signerer forskellige systemers sejrende sandheder.”

Tip: Anonym

4 kommentarer »

 1. Poul Nyrup Rasmussen – med den National Socialistiske fader – og Dan-Karl Smart-Jørgensen vil ikke samarbejde med NationalSocialister.

  Hvilket naturligvis er meget sympatisk.

  Men man vil gerne samarbejde med ex-kommunister som Ole Sohn og den “glødende ungkommunist” Helle Thorning-Smidt og naturligvis også Einzatslisten med tilhørende tæskehold. Og i øvrigt også den totalitære “Organisation Islam(TM)”.

  Hvilket naturligvis er hyklerisk og kun viser alt for godt hvor ubegavet Socialdemokratiet har udviklet sig og hvor svært det har ved at tackle den situation de i udpræget grad selv har skabt.

  Like

  Kommentar af Limewoody — 22 oktober 2010 @ 21:17

 2. En socialdemokrat er en mentalt retharderet. Se blot på Anker Jørgensen eller Mogens Lykketoft. Begge bærer tydelige tegn på tilbageståenhed.

  Like

  Kommentar af Nielsen — 22 oktober 2010 @ 22:36

 3. Ole Sohn var et svin, er et svin og vil sansynligvis være et svin resten af hans ligegyldige sølle liv.

  Like

  Kommentar af Nielsen — 22 oktober 2010 @ 22:38

 4. Jeg har altid sagt, at socialpamperne er 10 år bagefter os andre.
  Det vil jeg godt beklage nu og undskylde min misforståelse, og straks rette det til: socialpamperne er mindst 20år bagefter os andre.

  Like

  Kommentar af li — 23 oktober 2010 @ 03:49


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: