Hodjanernes Blog

22 oktober 2010

Orgasme på Hjørnekontoret

I disse for pressen så svære tider samler alle vore tanker og alle vore bønner sig om sjovnalisterne på dasbladet Samarbejds-Politiken.

Lader os alle bede: “Giv Allah at snigskytten i Mallahmö må være hvid”. Ellers er gode dyr rådne og tøndevis af den bedste tryksværte vil være spildt. Nu har den gamle danske by hinsidan i årevis været forsøgskanin i det storstilede eksperiment som går ud på at transmogriffe en oprindelig, fredelig og vennesæl befolkning om til en knap så fredelig, knap så vennesæl ditto. Resultaterne er løbet ind i en lind strøm – og det er gået som enhver kunne sige sig selv på forhånd. Byen er i dag Europas krimi-hovedstad, ligger helt i top i alle statistikker om voldtægt, røverier og lignende kulturberigelser. Ikke mindst hvad angår skyderier. Jøderne er så at sige forsvundet og de tilbageværende personer med en svensk bakgrund lever i konstant angst for deres liv og ejendele. Efter mørkets frembud bør ingen ved sine fulde fem forlade hjemmet og holder sig klogeligt inden døre – bag låste samme. At denne “udvikling” har fundet sted i nærmest høreafstand fra Råddenhuspladsen har dog ikke formået sjovnalisterne sammesteds til mere end småbitte rubrikker på side 17 nederst.

Men så pludselig: en sindssyg stodder farer rundt og har skudt på 15 personer af udenlandsk herkomst – og forsiden ryddes. Disse 15 personer er ganske vist en dråbe i havet af skudofre, men alle de andre vare bare personer med en svensk bakgrund – så hvorfor tage sig af det? – Men nu stiller sagen sig ganske anderledes og følgelig må de store typer findes frem. For selvfølgelig må den skydeglade idiot være en af hvid hudfarve og have et racistisk motiv – i modsætning til alle de sædvanlige, som jo enten er sindssyge eller i det mindste muslimske i gerningsøjeblikket. Det siger vel sig selv….ikke?

Så må vi blot håbe på at dasbladets fordomme holder stik. For tænk hvis…Nøj, vi tør ikke tænke den tanke, at den aftrækkerliderlige galning virkelig skulle vise sig at tilhøre the usual suspects… Men vi får se. Hvis overskrifterne pludselig påny taler om byens bedste in-steder, bæredygtige oplevelsesurinaler og de nyeste kopulationsøvelser, så bliver vi nok nødt til at låne et par af vore egne fordomme til Samarbejds-Politiken

9 kommentarer »

  1. Nu skal jeg ikke afvise at kusiner ikke altid behøver at have samme hudfarve….

    Men denne kusine (ved navn Renate Ginsson) til et skudoffer i Malmø er nu ikke speciel mørk i huden.

    Se screencap her

    Like

    Kommentar af Balder — 22 oktober 2010 @ 23:20

  2. Hun har negroide træk.

    Hvordan mon han finder de passende ofre i mørket?

    Like

    Kommentar af Mette — 22 oktober 2010 @ 23:31

  3. Sjovt! så hurtige alle de røde medier er med på at råbe op om gernings m/k’eren må være hvid racist.
    Da de røde medier og pøblen af politiske korrekte skulle kæde lokumsbomberen sammen med iSLAM, så kneb det gevaldigt.
    Underligt!!

    Like

    Kommentar af li — 23 oktober 2010 @ 00:43

  4. –> 3 ‘Hun har negroide træk.’

    Ifølge en kommentar fra Snaphanen på Uriasposten er hun sigøjner.

    ‘I går besköts en lägenhet i Kroksbäck i Malmö.Kvinnan som bor i lägenheten är zigenare liksom de andra som är skrivna på adressen. En granskning av hennes Facebook-sida visar att hon har en lång rad vänner som är dömda för olika brott. Det första namnet som dyker upp bland hennes vänner är exempelvis en zigenare som dömts för bland annat rån och misshandel mot andra zigenare. Mannen som är skriven i bostaden har syskon som dömts för flera brott, dock främst mindre stölder.
    Sannolikt rör det sig om ett attentat riktat mot någon som är skriven på adressen eller någon släkting till dessa. Inte ett slumpmässigt vansinnesdåd riktat mot en slumpmässigt utvald invandrare.

    http://www.realisten.se/2010/10/22/skottslossning-mot-lagenhet-sannolikt-inte-kopplat-till-medias-laserman/

    Like

    Kommentar af Balder — 23 oktober 2010 @ 09:02

  5. “Orgasme på Hjørnekontoret”
    Åhh..nej det giver nogle grimme billeder af fedt fjæs og hans klon lisbeth knudsen.

    Like

    Kommentar af Fritz — 23 oktober 2010 @ 09:33

  6. Jeg vil maad maad gerne have mig frabedt at blive kaldt fedtfjæs. Det er en maad maad traumatiserende oplevelse at blive sådan mobbet.

    Like

    Kommentar af holger — 23 oktober 2010 @ 12:36

  7. Tjah, Sverige synes de er verdens bedste samfund så de inviterer hele verden til Malmø.
    Når så det giver utilfredshed så går de igang med at skyde nogle af de fremmede.

    Helt omvendt af Ole Sohns paradis – DDR syntes de var verdens bedste samfund så de syntes ikke at nogen havde grund til at forlade Østberlin og så skød de dem som prøvede alligevel.

    Men Honecker & Sohn ramte vist bedre end Lasermanden, så de kunne vist hænge betydeligt flere trofæer op på væggen!

    Like

    Kommentar af Jens Hansen — 23 oktober 2010 @ 23:30

  8. http://en.wikipedia.org/wiki/John_Allen_Muhammad

    Like

    Kommentar af Hodja — 28 oktober 2010 @ 15:26

  9. Det kan være, han så ville blive kaldt John Allen M. i pressen.

    Like

    Kommentar af holger — 28 oktober 2010 @ 16:21


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv en kommentar