Hodjanernes Blog

14 oktober 2010

Hvem er skyld i anti-semitismen?

3 kommentarer »

 1. Hadet til jøderne er hadet til de dygtige. Venstrefløjens mennesker betragter ikke livet som en gave, optændte som de er af misundelse og had. Så de dygtige skal dø, eller i det mindste ned i skidtet til de misundelige.

  Jeg har skrevet det her før. En af mine første chefer ejede sammen med en kompagnon et stort højteknologisk firma med milliardomsætning allerede i 60’erne. Allerede dengang havde S iværksat sin strategi gående ud på at omdanne Danmark til en sovjetisk vasalstat. Våbnet de brugte var deres stormtropper i LO. Så jeg oplevede dag efter dag, hvorledes røvhullerne fra LO forsøgte at sabotere den produktion, der gav os alle et godt liv.

  Selv var jeg meget socialt indstillet dengang, men jeg skal love for, at det gik over efter igen og igen at have hørt de hjernedøde idioter råbe kapitalistlakaj og lignende efter mig. Det gik som de ville. Firmaet gik konkurs og et par tusinde arbejdspladser forsvandt. Det var belønningen til min beskedne og arbejdsomme chef, der kun tænkte på at skabe velstand til sine ansatte.

  Mennesket er en led skabning, der skal holdes i skak med skrappe midler. Fx ved at de skal forsørge sig selv med nyttigt arbejde. S satte trumf på forræderiet ved at tvinge fjenden til at betale for røvhullernes forsørgelse. Nu er det hele snart slut: Over 550 milliarder udbetales i socialhjælp til de mere end halvdelen af danskerne, der ikke gider forsørge sig selv, og næsten et lige så stort beløb bruges i den offentlige sektor. Havde danskerne haft skatter og afgifter som først i 60’erne, havde vi hver haft mellem 50.000og 100.000 kroner mere til os selv om året!

  Men hellere end at have det godt, vil vi have ”jøderne” ned i rendestenen til os selv. Vi er færdige.

  Like

  Kommentar af Børge — 14 oktober 2010 @ 14:49

 2. Hitler kan ikke have hele skylden.
  Der har været antisemitisme længe før ham, og nu har araberne taget over – for fuld kraft.
  De har været fremmede, hvor de slog sig ned, de har brugt deres evner, måske så det stødte værtsnationerne, og så har spillet været kørende.
  Jante Loven er ikke bare dansk.

  falkeøje

  Like

  Kommentar af falkeøje — 14 oktober 2010 @ 16:38

 3. Øv. Videoen er nedtaget af brugeren.

  Like

  Kommentar af Nielsen — 18 oktober 2010 @ 13:40


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: