Hodjanernes Blog

9 oktober 2010

Ra Ranunkel fra Enhedslisten i et FANTASTISK TV2-klip!!! SKAL OPLEVES!!!!

Ra Ranunkel bites the dust»

Opdatering:

Opdatering 2:

16 kommentarer »

  1. Herligt 🙂
    Et Einhetzlistemedlem møder virkeligheden.

    Kan nogen downloade klippet – mon ikke det snart forsvinder?

    Like

    Kommentar af Hodja — 9 oktober 2010 @ 22:59

    • I guder!! 😀 !! 😀
      Og så den måde han bruger sit navn på i videoen!!
      Måske han i fremtiden vil forsøge sig med: »Hej, jeg er Styg. Styg Ranunkel, og jeg stiller op for DF til byrådsvalget her i Odense.«

      Like

      Kommentar af Egtvedpigen — 9 oktober 2010 @ 23:12

  2. Sådan – så har jeg sikret dette vidunderlige klip for eftertiden! – Læg iøvrigt mærke til at interviewet stopper just som en sort BMW(?) standser ud for kameraet og føreren snakker i mobil, hvorefter han stiger ud….mon ikke alle brødrene og fætrene er på vej?

    Like

    Kommentar af Skjoldungen — 9 oktober 2010 @ 23:55

    • Jo jeg så det godt. Mon ikke partiet indkalder ham til en kammeratlig samtale og påtaler, at han lod sig interviewe lige i orkanens øje?

      Like

      Kommentar af Hodja — 10 oktober 2010 @ 00:10

    • Det er en Mazda 626´er “Mogadishu” edition og jo det er en fætter .

      Like

      Kommentar af Mosemanden — 10 oktober 2010 @ 01:14

  3. Hej jeg er rar , folk her ude i multikulti utopia kalder folk mig dansker svinet .

    Jeg er mangfoldigheden og syntes det er super jeg skal holde min kæft når borgeren taler .

    Stem liste Ø så er du er rar .

    Like

    Kommentar af Mosemanden — 10 oktober 2010 @ 01:08

  4. […] Hodjaernes Blog 9 oktober 2010 – Ra Ranunkel fra Enhedslisten i et FANTASTISK TV2-klip!!! […]

    Like

    Pingback af Vollsmose: Enhedslistens kandidat Ryan Ra Ranunkel Olesen: Bølge af racistiske overfald på danskere » Balder Blog — 10 oktober 2010 @ 01:24

  5. Another one bites the dust hej ra ranunkel gode mao

    Like

    Kommentar af holger — 10 oktober 2010 @ 01:35

  6. En SKVATNAGLE !!!!

    Like

    Kommentar af karl — 10 oktober 2010 @ 01:44

  7. Ikke mærkeligt at vores land er omdannet til en islamisk kloak når vi har landsforrædere som GALAR ONKEL.

    Like

    Kommentar af Fritz — 10 oktober 2010 @ 10:04

  8. hvorfor har tossen en damehue på? det er sgu da gået helt galt.

    Like

    Kommentar af mea culpa — 10 oktober 2010 @ 11:59

    • det er en hjemmehæklet grydelap 🙂

      Like

      Kommentar af li — 10 oktober 2010 @ 12:14

      • Han koger sikkert snart over, der sikkert varmt inden i hoved, så når enHEILSlistens tæskehold har kølet han lidt af, så siger han nok undskyld til muslimerne og kollektivt kryber videre ad helvedes til…. sammen med de andre floskel snakkere enfoldige enHEILS søvndalisrerne.

        Like

        Kommentar af li — 10 oktober 2010 @ 12:18

  9. Ja der er virkelig bid i ham Ranunkel.

    VIDENSCENTER FOR LANDBRUG oplyser på deres hjemmeside: “Optagelse af bidende-ranunkel giver savlen, betændelse og hævelser i munden samt skader på fordøjelseskanalen. Der kan være diarré og mørk eller blodig urin, usikker gang samt svækkelse af synet. Ved en meget stor optagelse af ranunkel kan der opstå kramper, koma og kredsløbskollaps og eventuelle respiratiobslammelse”

    VIDENSCENTER FOR LANDBRUG oplyser yderligere: “Ranunkel kan bekæmpes kemisk med Duplasan Trio eller Harmony.

    Det lyder virkelig som om man skal holde sig langt væk fra Ranunkel.

    Det er dog positivt, at Narrunkel ikke ligefrem beder om støtte i sin video, for iflg. samme videnscenter er “Tigger-ranunkel” lige så giftig som “Bidende-ranunkel”

    Like

    Kommentar af bjarne binee — 10 oktober 2010 @ 13:13

  10. Det minder mig om et lille digt jeg engang skrev om halal hippierne og deres livssyn:

    “It’s not untill it is your women that are raped and your friends that are killed. that you will wake up to the islamic republic you helped create.”

    Like

    Kommentar af Juggernaut — 10 oktober 2010 @ 15:21

  11. Ghetto-problemet.
    Der kastes ikke kun med sten efter Ra Ranunkel i Vollsmose, fordi nogle palæstinensere forveksler ham med sådan nogen racister som os. De har faktisk ret. Han ER en skide dansker.

    De 29 ghettoer, Lars Løkke omtaler, er kun den spæde begyndelse på en meget langsigtet, strategisk, islamisk tradition, en udvikling Lars Løkke meget sent har fået øje på. Ghetto-strategien går i den indledende fase på allehånde medynk, forståelse og kristen hjælpsomhed med direkte adresse til det rette menneskesyn i Vesten og den uundværlige multietnicitet i en globaliseret verden. Derefter klares resten ved hjælp af demografisk ekspansion, ghetto-dannelser i større byer for at opnå specifik tyngde, gadeuro og nedslidning af samfundets institutioner og destabilisering af det omkringliggende samfunds indre orden. Dette er ikke udelukkende et udtryk for mit helt private og modbydelige menneskesyn, men en klar udvikling, der er til at afkode.

    En af de strategiske, muslimske organisationer kunne samle 1500 velklædte og veluddannede muslimer i Bella-Centret, men vi har mindst otte velklædte muslimske organisationer her i landet. Hvor dedikerede de er til den sag Hisb-ut-Tahrir kæmper for, kan naturligvis diskuteres, men kendskabet til koranen, og hvad den siger om ghettoer, deler de. Ellers var de ikke muslimer.

    Når en positiv ildsjæl som skoleinspektør, Lise Egholm på Nørrebro om Mjølnerparken kan få den tanke, at hun allerhelst så den bombet væk, så ved hun godt, at det gør man bare ikke. Men efter femten års kamp for at integrere de uintegrerbare, hvor alt går den forkerte vej, ligger der i hendes udtalelse en gryende erkendelse af, hvad Mjølnerparken som ghetto egentlig går ud på.

    Israelerne derimod ved om nogen, hvad koranen siger om udbredelse via ghettoer. Ghettoer har i årtusinder været en mellemøstlig specialitet. I Islams hænder er ghettoen blevet et våben. Det effektive svar på ghettoer i Israel blev kibbutzerne. Dem lærte palæstinenserne med rette at frygte. For Kibbutzer kræver ikke by, men land. Der trives de. De er som bopladser ikke afhængige af byens labyrinter og fysiske størrelse, men drager i tilgift fordel af, at statens beskyttelse i dag befinder sig lige uden for vinduet, de er paramilitante og villige til at forsvare sig, de er meget velorganiserede, umulige at infiltrere og langt mere produktive end modstykket, de muslimske ghettoer, som æder værtssamfundet op indefra.

    Der er i begge tilfælde tale om erobringsstrategier. Lise Egholm føler presset, men har bare ikke sat ord på strategien endnu.

    Man kan sige, at Islam med ghettoen sidder i centralnervesystemet, mens bosætterne med kibbutzen retter sig mod hele kroppen. Men der er en anden og langt mere dramatisk forskel: Islam går ubegrænset efter verdensherredømmet, mens kibbutzerne specifikt kun har vestbredden som mål.

    denne kommentar er også indrykket i ‘Monokultur’ under ‘Udviklingen’, der også handler om dette interview.

    Med venlig hilsen

    Like

    Kommentar af Emeritus — 10 oktober 2010 @ 15:57


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv en kommentar