Hodjanernes Blog

3 oktober 2010

Tænk på, hvad vi kan lære af muslimerne, jeg synes, at vi skal lade verdens flygtninge vælte ind over vore grænser, og labbe al deres kultur i os. (Gregers Dirckinck-Holmfeld, TV-vært, EkstraBladet 3/10 1986

Politiet advarer om, at dansk lov er på vej ud af flere ghettoer, der er ved at få deres egne love.

Politiet i flere ghettoområder advarer om, at jungleloven om den stærkes ret er ved at skubbe dansk lov ud af områderne. I stadig flere tilfælde ser politiet, at det er dem med flest muskler eller flest penge, der vinder i konflikter om vold, røverier og tyverier – uden om dansk lov og ret.

Mere på Jyllands-Posten

Tip: J.D.

Og det er ganske vist, at kan vi ikke hamle op med invasionen, er det såmænd nok fordi, vi ikke er bedre værd. Vi burde med entusiasme tage imod tilskudet på et tidspunkt, hvor vi – ærlig talt – ikke har så forfærdelig meget at byde på selv.
Klaus Rifbjerg, forfatter og forlagsdirektør, Politiken 24/4 l988)

Men faktum er jo, at indvandrere og flygtninge er med til at berige den danske kultur, og ikke, som nogle mener, dominere den og sætter sig på den.
Ritt Bjerregaard (Socialdemokratiet), Jyllands-Posten 27/10 1991

Den danske andel af dem kan efter min opfattelse ikke komme under de ca. 4000, vi modtager om året. Det magter vi , og hvis jeg yderligere skal udfordre, vil jeg tilføre, at jeg også tror, at denne tilgang af fremmed kultur ikke vil være nogen fare, men tværtimod berige vort danske særpræg.”
Mimi Stilling Jakobsen (CD), Jyllands-Posten 20/11 1991

Jeg vil overhovedet ikke sætte nogen grænse overhovedet (for hvor mange flygtninge og indvandrere, vi kan tage imod, red.)….. “ikke bare integration men samgifteri – blanding af racer – er racens overlevelse….Er der noget smukkere end mulatter? Der kommer fantastisk flotte fyre buldrende fra Tyrkiet og Pakistan og alle mulige andre steder fra, og sikke nogle herlige børn, der kunne komme ud af det…..
Klaus Rifbjerg, forfatter og forlagsdirektør, Aktuelt 14/12 91)

Det er simpelthen en krænkelse af menneskerettighederne at forlange, at de (indvandrerne) skal afstå bare en tøddel af deres ideologiske, moralske, familiære og religiøse identitet…Hvad i alverden bilder vi os ind ved at ville diktere dem vores – på talrige måder – kuldsejlede og fallerede samfunds- og samlivsmodel?
Hanne Smyrner, fhv. fotomodel, spaniensdansker, EkstraBladet 14/1 1992

Flygtninge vil blive en berigelse for disse lokal-samfund. Man kunne forestille sig, at det ville blive nødvendigt med sprogundervisning på den skole, der ellers enten er lukket eller ved at lukke.
Mimi Stilling Jakobsen (CD), B.T. 15/7 1993

Den islamiske verden er blevet en mangfoldig del af vores hverdag med spændende butikker og smilende folk. Uden denne påvirkning ville Danmark være farveløs.
Jytte Hilden (Socialdemokratiet), Århus Stiftstidende 26/3 1996.

4 kommentarer »

 1. Hvor er du ond Hodja.
  Der er jo nulevende personer.
  Det er værre end at tegne M.

  Like

  Kommentar af JensA — 4 oktober 2010 @ 02:09

 2. Denne falden på halen for forbryderorganisationen islam, er flere og flere heldigvis begyndt at gennemskue.

  Like

  Kommentar af Nielsen — 4 oktober 2010 @ 10:34

 3. Alt disse “danskere” ville, var at straffe os, der var glade for vort Danmark og vore liv.

  De hadede os med et rødglødende had. “Hvad fanden bildte vi os ind? Ikke kun havde vi stjålet de fattiges velfærd – vi var oven i købet noget så tilfredse.” Så vi skulle have med krumsværdet.

  De har hele tiden vidst, hvorledes de kunne straffe os definitivt. De valgte det ondeste af alle våben – godheden – til at stjæle vor fremtid. De er repræsentanter for de egentlige forbrydere, og tilbage har jeg kun ønsket om, at vi må nå at give dem, hvad de tiltænkte os.

  Like

  Kommentar af Børge — 4 oktober 2010 @ 11:26

 4. Ak ja, det kunne jo godt tænkes, at disse, for vort land, så ubetydelige personager, (ovenstående)!, er kommet på andre og bedre tanker!?! 😉 Vor dejlige og smukke land er under ‘belejring’ af udefrakommende arbejdssky og kriminelle elementer…!

  Like

  Kommentar af Hende — 4 oktober 2010 @ 13:15


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: