Hodjanernes Blog

30 september 2010

Flertallet af tyskerne ser den muslimske indvandring som en belastning

Filed under: Aviser mm Tyske, Demografi, Evidens, Indvandring, Islamisering, Tyskland — Tags: — Skjoldungen @ 18:07

Mon ikke det er på tide at regeringen vælger sig et nyt folk?

Stakkes, stakkels politikere, pinger og medier. De har slidt og de har slæbt, de har stridt og de har stræbt, de har døjet og de har tålt – og hvad har det nyttet? –  Ikke en hujende fis. Virkeligheden overgår som sædvanlig fantasien, hvilket kan omskrives til at den befolkning som lever i den virkelige verden ikke lader sig  forføre af ‘elitens’  feberfantasier:

Die Welt: “Ifølge en undersøgelse mener et flertal af tyskerne at muslimske immigranter er en belastning for Tyskland. I en repræsentativ meningsmåling fra Allensbach-Instituttet angiver 55% at denne indvandrergruppe “socialt og finansielt koster væsentligt mere end den erhvervsmæssigt bidrager med”. En beskeden femtedel af de adspurgte mener at balancen er positiv. Specielt i Østtyskland er den skeptiske holdning fremherskende. Der har 74% fældet en negativ dom over de muslimske indvandrere, hvor det i Vesttyskland er 50%. Ifølge undersøgelsen mener mere end en tredjedel af befolkningen desuden at Tyskland p.g.a. indvandringen “på naturlig vis bliver gennemsnitligt dummere”.

Indvandrerne er i gennemsnit ringere uddannet og får flere børn, hedder det. I Østtyskland er hele 37% af samme opfattelse mens 33% ikke mener at Fordummelsesteorien holder. Tidligere Bundesbankdirektør Thilo Sarazzin får ifølge undersøgeslen endnu større tilslutning til sine kritiske ytringer om indvandringen og dens følger: hele 60% giver ham overvejende ret, kun 13% afviser hans teser.” – (Tip: Politically Incorrect)

Som en lille hyldest til denne ranke hædersmand – som har præsteret at slå hul i den politisk korrekte berlinmur – kunne man passende lytte til noget af det tyskeste tyske vi kender, nemlig “Rednings- og Hyldestmarch” af Johan Strauss: (bemærk venligst det lille tyveri fra Haydn ca. halvvejs – de takter som vor hjemlige ‘kulturelite’ tror er komponeret af Hitler.)

10 kommentarer »

 1. Det er befriende læsning.
  Det åbner, på sigt, mulighed for en europæisk modstandsbevægelse, der kan gøre de europæiske folk frie igen efter et politisk kvælertag.

  falkeøje

  Like

  Kommentar af falkeøje — 30 september 2010 @ 19:34

 2. Det ver nemlig rigtigt. Flere og flere ser islams sande ansigt.

  Like

  Kommentar af Nielsen — 30 september 2010 @ 21:42

 3. Folk er jo ikke dumme. Det ER en økonomisk belastning, hvis ikke andet.

  Like

  Kommentar af Ulla Lauridsen — 30 september 2010 @ 21:45

 4. Jeg er meget glad for, at tyskerne i flertal denne gang erkender IDEOLOGIEN islam. Det her er noed til at blve en europaeisk modstandsbevaegelse.
  Tak for Joahn Strauss (+Haydn) for vores Sarrazin!

  Like

  Kommentar af Alster — 30 september 2010 @ 22:20

 5. I søndags var jeg ude for at købe en dims til at transportere pallerne med træbriketter, som jeg fyrer med. Sælgeren boede meget smukt i en nybygget ejendom ude midt i skoven, og vi faldt hurtigt i snak. Jeg fornemmede, at hans økonomi kunne have det meget bedre, det var måske derfor han solgte dimsen – i hvert fald fortalte han mig, at han søgte arbejde lige som hans svoger, der lige var blevet arbejdsløs.

  Hans meget smukke stråtækte ejendom så ny ud, og han fortalte mig, at den havde han selv bygget for de penge, han fik, da han solgte sit smedeværksted.

  Jeg må tilstå, at jeg blev meget trist til mode, efterhånden som samtalen afslørede for mig, at han kunne risikere at miste sit livsværk. Det var lige til at græde over. Hvad er det for et land, der behandler sine borgere så ringe? Som fylder alle med løgn, for at vi stadig kan få lov til at købe olie til overpris. Som giver vort land til krævende, unyttige og krigeriske nassere?

  Jeg er bange for, at når låget ryger af, og denne venlige mand og hans lige tager deres retfærdige hævn, så bliver det noget, der går over i historien. Gid opgøret må ramme forræderne og ikke deres importerede våben. Det skal bare sendes hjem.

  Mænd som Sarrazin er lys i mørket.

  Like

  Kommentar af Børge — 30 september 2010 @ 23:12

 6. De må ryste utroligt meget i bukserne for, om Sarrazin danner et parti a’la DF/Sverigedemokraterne.

  Like

  Kommentar af Hodja — 1 oktober 2010 @ 00:08

 7. Thilo har erklæret at han ikke vil danne noget parti. Han er heller ikke typen på en politiker, IMHO. Men René Stadtkewitz er trådt ud af CDU/CSU og er – så vidt vides – allerede i gang med at danne et.

  I betragtning af ovennævnte tal skulle det ikke undre om et sådant parti – altså et hvor islamiseringen er det vigtigste punkt på programmet – ville få 10-20% af stemmerne ved det næste valg. Det er jo det samme overalt i Europa: Holland, Italien, Belgien, Norge og Danmark. Hvis også UK og Sverige havde demokratiske valg ville det samme ske der.

  Og så er der jo alle de partier, hvor islamiseringen ikke er hovedpunktet, men selv her er afskyen for islam så fremherskende at partipamperne må tage hensyn til det. Se bare herhjemme hvor Socialdemokratiet – på skrømt – ‘går ind for’ en stram udlændingepolitik. Ja sågar Villy Vendekåbe må fra tid til anden galpe op om ‘islamister’.

  Udviklingen er uafvendelig. Med det stigende antal muslimer i landende vil den folkelige reaktion bare vokse sig stærkere og stærkere. Og det er ikke primært en reaktion mod muslimerne, men mod vore egne politikere, ‘eksperter’ og journalister som har påført os dette historiens største svigt.

  Ja, sandelig siger jeg Eder: de har god grund til at ryste i bukserne.

  Like

  Kommentar af Skjoldungen — 1 oktober 2010 @ 00:55

 8. Jeg tror ikke de ryster i bukserne. De er så ubegavede at tro, at de slipper ustraffede fra verdenshistoriens største forræderi. Fremtiden vil vise dem at de har taget sørgeligt fejl.

  Like

  Kommentar af Danskeren — 1 oktober 2010 @ 03:46

 9. Jøder er faktisk værre end muslimer.

  Muslimerne formerer sig som rotter, men det er jøderne der står bag dem.

  Bag enhver forbrydelse og løgn står der en jøde.

  Like

  Kommentar af Germanica — 1 oktober 2010 @ 03:51

 10. Han er en guttermand, Sarrazin! Han siger jo blot sandheden og den er som vi alle ved, ilde hørt! 😦

  Like

  Kommentar af Hende — 2 oktober 2010 @ 17:44


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: