Hodjanernes Blog

28 september 2010

Velkommen i Voldsmose Villy, Helle og Mette

I 2002 måtte Jyllands-Posten tåle en fældende kendelse fra Pressenævnet, fordi vi havde skrevet, at to dømte somaliske forbrydere var somaliere.

Efterhånden er kendsgerningerne så aggressivt påtrængende, at de ikke mere lader sig skjule, om end fortielsen som debatform stadig optræder. Fredag morgen erklærede Birgitte Mazanti, forsker i boformer ved Københavns Universitet, at en del af ghettoernes problem er, at medierne nævner ghettoerne ved navn, når kriminaliteten forekommer. Sådan! Man skal blot tie og tro, at problemerne forsvinder i tavsheden.

Det har kendsgerningerne vist, at de ikke gør, og i dag går det vist an uden at risikere et sagsanlæg at nævne det faktum, som også professor Mathiessen lagde vægt på i 1999: Problemerne kommer fortrinsvis fra Tyrkiet, Somalia og Libanon. Det går måske også uden retlige konsekvenser an at nævne, at problemerne også har en statistisk sammenhæng med mængden af muslimer i området.

[….]

Socialdemokraterne fremlagde fredag en række forsag til løsning af ghettoproblemerne, herunder udflytning af universitetsstuderende, iværksættere og offentlige aktiviteter til områderne. Et af forslagene var, at der skulle tilbydes lavere husleje til ressourcestærke personer, hvis de flytter ud i ghettoerne.

Mere på Jyllands-Posten

7 kommentarer »

 1. Hvorfor afholdt Socialdemokraterne ikke deres nys overståede kongres i Ghettostan.

  Det er jo betegnende at Gucci Helle og hendes elitære kammerater løber fra ethvert ansvar. Det er altid andre der skal rage kastanerne ud for dem.

  Like

  Kommentar af Limewoody — 28 september 2010 @ 20:45

 2. Kære Hodjanere,
  I skriver om ghettoerne: “problemerne har også en statistisk sammenhæng med mængden af muslimer i området” .
  Kan I henvise til dokumentation herfor ?
  Hilsen
  Kirsten Damgaard

  Like

  Kommentar af Kirsten Damgaard,kulturpsykolog — 29 september 2010 @ 23:15

  • Kære Kirsten
   Hvorfor skal vi hodjaner bevise vores påstand, når SOcialdemonen mareRitt ikke skal bevise sin påstand om antallet af muhammedaner ingen betydning har?

   Ps. tak for dine mange billeder fra virkeligheden taget af grise i udstillingsvinduer osv dem sætter jeg pris på, fordi de nok snart bliver forvist, på grund af deres racistiske race!
   Så kan jeg da altid vise disse billeder for mine børnebørn når racen gris af politiske korrekte grunde er udryddet, altså hvis jeg ikke selv er udryddet inden da!

   Like

   Kommentar af li — 30 september 2010 @ 03:12

 3. Er ikke hodjaner, men jeg kan kan garantere, at “mængden af muslimer i området” er uden nogen som helst betydning. Og det gælder både i Tyskland, Frankrig, Danmark etc. osv. Håber, du kan bruge det i din fremtidige atju, jeg nøs, forskning. Hej, hej.

  Like

  Kommentar af holger — 30 september 2010 @ 00:55

 4. >2
  Læs kriminalstatistikerne. Og hold op med at forsvare en forbryderorganisation som islam. Du gør et ynkeligt væsen af dig selv.

  Like

  Kommentar af Nielsen — 30 september 2010 @ 06:42

  • Kirsten forsvarer ikke nogen – hun beder bare om dokumentation. Og jeg er helt enig – jo bedre vi dokumenterer, jo sværere er vi at komme udenom!

   Like

   Kommentar af Hodja — 30 september 2010 @ 23:40

   • Pardon, hun forsvarede ret beset ikke muslimerne. Men at forlange at se dokumentation for at problemerne i ghettoerne stiger i takt med stigningen af antallet af muslimer, virker påfaldende. Det er lidt lige som at bede om dokumentation for at grundvandets urenhed stiger i takt med landmænds hang til at hælde pesticider på jorden. Denne tvivl om rigtigheden af at muslimer skaber problemer, er jo vand på vvenstreorienteredes mølle.

    Like

    Kommentar af Nielsen — 1 oktober 2010 @ 08:21


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: