Hodjanernes Blog

18 september 2010

Når solen den forsvinder fra de hjemlige himmelstrøg – Ja så forsvinder jeg også!

Kære Isaac Abella Appelquist. Mit hjerte har en højredrejet akse, jeg har ikke råd til at fraflytte Nørrebro, og DIN idealisme går fortsat ud over MIT barn!

Isaac Abella Appelquist er 30 år og RUC-kandidat i kommunikation med socialvidenskab som sidefag.
Fra 1995-1999 var han politisk aktiv i SFU og SF.
Indtil 1. januar 2010 arbejdede han for Københavns Kommune som projektchef for Områdefornyelsen på Nørrebro, og fra januar 2010 og frem til 31. juni var han en af Teknik- og Miljøforvaltningens to repræsentanter i ’Sikker By’-projektet i København.
Isaac bor endnu i en andelslejlighed ved Nørrebro Station sammen med sin gravide kone, men det kommer ikke til at vare ved:

Fra Politiken – »Nu flygter jeg fra Nørrebro«

“Jeg troede ikke, at jeg, som ellers elsker det multietniske Nørrebro, ville komme til at sige det her, men jeg er sgu’ ved at miste troen på, at det bliver bedre, og jeg gider ikke længere bo på Nørrebro, når gadens parlament i form af uopdragne unger får lov at tyrannisere os.
[…]
I sidste uge fik min synligt gravide kæreste smidt et plastikkrus efter sig af en flok drenge, som ikke var meget over 10 år, da hun cyklede på Tagensvej på Nørrebro.
[…]
Vi taler om grupper, som gør livet surt for andre, og som kun søger konfrontation. Og dem kan jeg ikke længere magte. Problemet er, at det ikke kun er et Nørrebro-problem.
Jeg hører fra folk i Slagelse, Aalborg og Nykøbing Falster, at de også kender til lignende episoder og følelser. Unge drenge, som ødelægger det hele.
Når erkendelsen af, at jeg må væk fra Nørrebro, rammer mig så hårdt, skyldes det, at jeg virkelig har forsøgt at få tingene til at fungere. Som privatperson. Men også professionelt.
[…]
Efter at have skrevet på Facebook om mit problem er jeg blevet kontaktet af mange private, men også klubpædagoger, SSP-medarbejdere, arkitekter, boligsociale medarbejdere og andre med hjertet solidt plantet til venstre som mig selv, der har fortalt mig om deres oplevelser og følelse af afmagt.
[…]
Jeg er træt af, at det er dem, der laver mest ballade, der bliver ’belønnet’ med de fedeste projekter, udflugter m.m. Nu har jeg lige hørt, at et projekt på Nørrebro vil tage de værste drenge med ud og windsurfe og dyrke ekstremsport.
[…]
Min idealisme skal ikke gå ud over mit barn, så jeg overvejer at flytte til et langt kedeligere sted, hvor forældre sørger for, at børn ligger i deres senge, inden de sene nyheder på TV 2 går i gang, og hvor der er respekt for mennesker, man møder på gaden.”

25 kommentarer »

 1. Det er flot, at selv en virkelighedsresistent RUC’er kan komme til delvis fornuft.

  Men så alligevel ikke helt.For hvor meget har han lært af sin oplevelse?

  Næppe så meget.

  Men nuvel, den der har lært mere af kulturberigelsen end Peter Mygind indkasserer et plus.

  Like

  Kommentar af JesperJ — 18 september 2010 @ 19:37

 2. Ingen medlidenhed herfra! – En akademiker som efter de sidste mange års islamisering stadig “er til venstre” kan rende og hoppe, d.v.s. han kan værs’go blive i det multi-kulti paradis han har trukket ned over os andre. Dixit!

  Like

  Kommentar af Skjoldungen — 18 september 2010 @ 20:14

 3. Men det er på grund af dansk hadende idioter som Isaac halal Appelquist at vores land er omdannet til en stinkende rød islamsump.

  Like

  Kommentar af Fritz — 18 september 2010 @ 20:28

 4. Der er ikke meget at blive i Danmark/Europa efter.

  Det svarer til at forsøge at redde en fra at drukne, der bliver ved med at svømme væk fra kysten.

  Ærligt talt, så tror jeg de fleste er lige så tungnemme som ham her og ikke kan få sig til at tænke den tanke, at der faktisk er tale om mere end blot lille mindretal.

  Du finder jo ikke de unge kvinder ude og te sig som det passer dem, bolle til højre og venstre, eller blot have en dansk kæreste i åbenhed. Gjorde de det, skulle der nok kollektivt blive holdt øje med dem, sladret til forældrene og gjort noget ved det.

  Like

  Kommentar af Thomas Bolding Hansen — 18 september 2010 @ 21:34

  • Hvor kunne du tænke dig at tage hen?

   Like

   Kommentar af Egtvedpigen — 18 september 2010 @ 21:46

 5. Det er svært spørgsmål, for det er ikke lige rundt om hjørnet.

  Jeg kunne godt overveje Kina, for det er spændende land i en rivende udvikling frem ad i et tempo, vi slet ikke kan forstå.

  Men ellers klinger Land of the free and Home of the brave ganske godt.

  Skatten skal blot være lavere og fremtidsudsigterne lysere. Vejret må såmænd også gerne være bedre.

  Men mere simpelt, så er det at have nogle kilometer mellem sig og nærmeste ghetto ikke at kimse af.

  Jeg håber ikke, at det er seriøst, at du ikke har råd til at forlade Nørrebro.

  Like

  Kommentar af Thomas Bolding Hansen — 18 september 2010 @ 23:04

  • Njaa, som studerende er det da nogenlunde småt med penge, og jeg synes da nok, at jeg har boet her længere, end jeg kunne tænke mig.

   Like

   Kommentar af Egtvedpigen — 19 september 2010 @ 00:16

   • Er i nogenlunde samme situation, men må se det som et studie, nærmere end trivsel.

    Heldigvis er det ikke resten af livet.

    Like

    Kommentar af Thomas Bolding Hansen — 19 september 2010 @ 16:22

 6. De er jo som den ideologi de er udsprunget af ikke i stand til at lærer af de fejltagelser de begår. Dertil kommer den manglende evne, eller vilje, til at overskue konsekvenserne af deres handlinger.

  De ligger som de har redt. I fremtiden, den nære fremtid, vil vi se flere og flere der når til en form for erkendelse, men lur mig om de er villige til at drage konsekvenserne.

  Like

  Kommentar af Santor — 19 september 2010 @ 00:18

 7. 6.Santor

  Tjae, jeg er heller ikke så sikker på om folk, der er blevet beriget på den ene eller den anden måde, er villige til at drage konsekvenserne af disse erfaringer.

  Prøv at se på Kbh., hvor folk igen og igen vælger de Røde ind. Og det på trods af de erfaringer som allerede er høstet !

  Like

  Kommentar af Vivi Andersen — 19 september 2010 @ 00:53

  • Nææææ, man skal ikke undervurderer den Danske befolknings dumhed 🙂

   Like

   Kommentar af Santor — 19 september 2010 @ 03:13

 8. “Nu har jeg lige hørt, at et projekt på Nørrebro vil tage de værste drenge med ud og windsurfe og dyrke ekstresmsport”.

  Nå ja! der har vi løsningen!.

  De lærer det aldrig!. Der er ingen pædagogiske løsninger med de små muslinger. Det er magt det drejer sig om. De er sammen med deres forældre uden for pædagogisk rækkevidde og hører til i spjældet.

  Der hvor de kommer fra gik det aldrig, der fik de tæv af politier, så de ikke kunne gå bagefter.

  Derfor er det samme med de muslimer på alle planer på alle aldre. De skal opdrages fra starten, og det kan de ikke blive i det danske og europæiske humane samfund.

  Og muslimerne vil skide på de humane samfund – de udnytter tværtimod svagheden. Humanisme hører til på Mars.

  Derfor er der ingen løsning og vor ven fra Nørrebro holder ikke op med at stemme på Venstrefløjen for så bliver han bujet ud af sine venner.

  De klogeste med en 7 klasses uddannelse, har efterhånden forstået, at det er døden at lukke dørene op for den muslimske indvandring i Danmark og Europa.

  Og selv om der findes det bedste materiale på vore biblioteker af videnskabsfolk og filosoffer der gang på gang advarer mod det multisamfundet, bliver politikerne og embedsmændene i EU og FN ikke klogere.

  Og selv om der på samme biblioteker også findes dybsindige advarsler om, hvad Nationalstatens og monokultur sammenbrud betyder for oprettelse af ordnede samfundsforhold, bliver advarslerne heller ikke her læst.

  Det er simpelthen ikke rationaliteten, der styrer udviklingen.

  Venstre og højrepolitikere vil blive ved med at hælde vand ud af ørerne uden at forstå udviklingens alvorlighed. Selvfølgelig sammen med de akademiske tosser.

  Fremtiden! den skal man ikke tænke på. Man kan ikke engang sige slib kniven og puds geværet, for det er forbudt at besidde den slags farlige ting.

  Det bliver derfor interessant at se, hvor det virkelige alvorlige udspil kommer fra. Måske buschaufførernes fagforening.

  Like

  Kommentar af Machiavelli — 19 september 2010 @ 10:22

 9. Jeg foeler med jer. Men i maa sgu til at tage jer sammen.

  Muslimerne oedelaegger Europa med brutalitet og terror.

  Ellers få et green card til USA.

  Her holder vi da nogenlunde styr paa mussierne.

  Like

  Kommentar af Dansker i NY — 19 september 2010 @ 11:23

 10. Sjovt var det jo, at rødnazisterne fra Savage Rose daffede til Californien…….

  Men det må man jo godt, når man bare har de rigtige meninger – ligesom klaphatten Rifbjerg kunne tage til Spanien og DDR uden at få snavs på fingrene…..

  Like

  Kommentar af Limewoody — 19 september 2010 @ 11:55

 11. Vi ligger som flertallet har redt. Allerfineste demokrati. Ikke på noget tidspunkt har vi, selv med fandens vold og magt, kunnet forestille os, at velfærden nogensinde skulle kunne tage ende. Hvordan skulle den? Politikerne (vi har godt nok selv valgt dem, og af samme grund) har hver dag via hjemmealtret givet os 100% garantier for, at denne himmelske danske religion ville vare evigt.

  ”Der er da penge nok!”, har vi sagt. ”Hvorfor skal jeg så arbejde? Hvis der er arbejde, der skal gøres, fx at vore gamle skal tørres bagi, så må andre gøre det!” – sagde vi næsten samstemmigt. ”Vi skal nemlig være forskere”. I al vor uendelige klogskab hentet fra visdommens kilder (forskerne på RUC, KU og AU), inviterede vi så arabere og negre til at tørre os. Og det har de så gjort. Og nu vi er blevet tørret, så brokker vi os som fx Isaac Abella Appelquist. Utaknemmelige er vi.

  Like

  Kommentar af Børge — 19 september 2010 @ 11:57

 12. Argh, så ret dog ryggen som en mand og se virkeligheden i øjnene!

  Han har da ikke fattet en brik af noget som helst – rent ævleri fra ende til anden! Tror formentlig stadigvæk, at *Islam* er en specieldesignet italiensk øko-ost fra Mad & Vin!

  Desuden burde han prise sig lykkelig over, at konen ”kun” er blevet kulturberiget med et krus! Det er jo intet i forhold til, hvad andre har måtte betale for dette skønsomme multimultikulturelle helvede, som han pladre om! Har han aldrig åbnet en avis? Jøsses!!

  Like

  Kommentar af Aida — 19 september 2010 @ 12:56

 13. “Min idealisme skal ikke gå ud over mit barn, så jeg overvejer at flytte til et langt kedeligere sted, hvor forældre sørger for, at børn ligger i deres
  senge, inden de sene nyheder på TV 2 går i gang, og hvor der er respekt for mennesker, man møder på gaden.”

  Men din idealisme skal åbenbart gå ud over resten af befolkningen, fordi du er venstreorienteret.
  RUC’ere er nogle hykleriske og selvfede mennesker.

  Like

  Kommentar af Mads — 19 september 2010 @ 13:03

 14. Det hjælper ikke at flytte til et sikrere sted, for vore venner spreder sig.

  Uhyggeligt at møde 40 råbende og skrigende voldsmose beboere på sin tur i Odense.

  Jeg håber at Uffe – helvig, Helle og alle de andre multikulturalister blive kulturberiget en dag. Og det tragiske er, at jeg mener det.

  Like

  Kommentar af Machiavelli — 19 september 2010 @ 14:19

 15. Darwin kaldte dem ANTROPOMORFE ABER.Jeg tror ham, jeg har aldrig næret fordomme omkring andre mennesker. Det er derfor ikke fordomme men erfaring, når jeg påstår: MAN BEHØVER IKKE LEDE EFTER “THE MISSING LINK”!De går lyslevende rundt iblandt os!

  Like

  Kommentar af karl — 19 september 2010 @ 14:53

 16. Hvor skal vi flytte hen?: FÆRØERNE! De har ikke en eneste muslim. Dog skal vi huske arkivet over dem vi ikke under nogen omstændigheder vil have ind.

  Like

  Kommentar af Slyrgraff — 19 september 2010 @ 15:27

 17. Muslimer kan sprede deres gift overalt fordi dhimmierne betaler for deres egen undertrykkelse.

  Det er set før i historien men historrien er reaktionær og eurocentrisk.

  Skyklapper varmer godt om vinteren.

  Læste lige at muslimer er ved at bygge en ny moske i det nordlige Canada naturligvis financieret af de gavmilde saudiere.

  Like

  Kommentar af Antidhimmi — 19 september 2010 @ 17:49

 18. Alle sprog har op til flere betegnelser for den slags personager. Jeg tror, det er en genetisk defekt – han kan nok ikke gøre for det. Men måske er jeg for tolerant.

  Like

  Kommentar af holger — 20 september 2010 @ 01:07

 19. “Sjovt var det jo, at rødnazisterne fra Savage Rose daffede til Californien…….”

  Ja men der passer de loonier også helt fint ind i gældsstaten.

  Californien er vel det nærmest man kommer på københavnermodellen.

  København opkaldt vist en gade efter stalinisten Thomas Koppel.

  APropos København, så hørte jeg at politimorderen Mumia er blevet æresborger i Kbh.

  Har I ikke noget mere fornuftigt at bruge penge på?

  Like

  Kommentar af Dansker i NY — 20 september 2010 @ 01:24

  • Blev han det ikke i Paris (Mumia)? Vidste ikke, at københavnerne er ligeså skøre? Link?

   Like

   Kommentar af Hodja — 20 september 2010 @ 12:41

 20. C.V.Jørgesen har altid været temmelig forvrøvlet

  Like

  Kommentar af EH — 21 september 2010 @ 00:07


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: