Hodjanernes Blog

1 september 2010

Fingrene væk fra danskernes lommer!

Filed under: Danmark, EU, EURABIA, Europa, EUSSR, Folketinget, Penge, Politik — Tags: , — spydpigen @ 13:17

Dansk Folkepartis medlem af EU-Parlamentet, Morten Messerschmidt, afviser enhver tanke om EU-skatter i Danmark og undrer sig over, at den danske regering ikke gør det samme.

“EU har gennem finanskrisen bevist, at man er helt uafhængig af de økonomiske konjunkturer ude i den virkelige verden, hvor borgerne befinder sig og mister deres arbejde. Mens virkelige mennesker og virksomheder må spænde livremmen ind, vedtager EU i sit parallelunivers den ene forhøjelse af budgetterne efter den anden”, siger Morten Messerschmidt.
“Det burde være indlysende, at alle former for skattebetaling til EU er uacceptabel – også selv om der i begyndelsen måske kun er tale om tilsyneladende “uskyldige” afgifter på luftfart, finansielle transaktioner eller klimaafgifter. Betalingen af skatter og afgifter skal udelukkende foregå på nationalt plan. I Danmark betaler vi ud fra en overbevisning om, at vores indbetaling af skatter og afgifter bliver forvaltet fornuftigt. Den tillid vil EU aldrig kunne leve op til”, siger Morten Messerschmidt.

Han vil nu rette henvendelse til udenrigsminister Lene Espersen og kræve en redegørelse for regeringens forestillinger.
“Regeringen må gøre sig klart, at disse afgifter kun vil være begyndelsen. EU arbejder altid efter en salamimetode, hvor tilsyneladende harmløse tiltag bliver til mere og mere. Vi har oplevet det, hver gang vi “for sidste gang” har stemt om en traktat, og det gælder naturligvis også finansieringen af EU. Det er ikke i den danske befolknings interesse at betale mere til EU-systemet – og EU må aldrig få direkte adgang til danskernes lommer”, siger Morten Messerschmidt.

Kilde: PRESSEMEDDELELSE fra Bryssel, onsdag den 1. september 2010/kaho

2 kommentarer »

 1. EU skatter. Er de da forrygende forrykte. Hvad skal de gå til som ikke får alt for meget i forvejen. Pestilenserne, bureaukratlønninger der der i betænkelig grad minder om bestikkelse, et landbrug og en fødevareindustri, hvis produkter bliver ringere og ringere, militær og politi, interpol?

  Ikke mindst hvem i alverden kontrollerer det hele.

  Like

  Kommentar af Limewoody — 1 september 2010 @ 18:03

 2. Der er ingen, der kontrollerer, det er bare en vild ragen til sig fra den nye højadels side.

  EU-skatterne skal nok komme, og de er præcis lige så vanvittige som Anders Foghs krav om, at NATO også skal bedrive humanitær virksomhed, hvorved han opgraderer sit eget job. Dernæst skal der også betales mere til ham og hans rodede landhandel.

  Like

  Kommentar af Mette — 1 september 2010 @ 19:29


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: